Klantgericht en goede service

Accurate levering. Fijn dat we vooraf goed op de hoogte werden gehouden van leverdatum en tijd. Vriendelijk personeel. Keurig dat we achteraf nog werden gebeld of alles naar wens was.

met genoegen je interieur inrichten

Op prettige wijze werden we geholpen. Verwelkoming. Kopje koffie aangeboden. Goed advies. De spullen werden op tijd geleverd en er was belangstelling of alles goed was gegaan. Op deze wijze zou ik overal geholpen willen worden.

Perfect advies en service

Vriendelijk en zeer deskundig advies. Piet nam bij elk bezoek er alle tijd voor en nam al mijn zorgen en twijfels weg. De vloer is door Richard vakkundig gelegd. De meubels zijn door vriendelijke bezorgers geplaatst. Het hele team is zeer prettig in de omgang. Kees, Breda

Bovenverwachting

Fijn contact, fijne service, kennis, vakwerk en fijne mensen.

Service bij aankoop en levering

Prettige bediening en voorlichting.

Prachtige linnenkast.

Ik ben super tevreden met mijn kast. Mooi en een zeer degelijke kwaliteit. De monteurs waren vlot, netjes en zeer vriendelijk.

Fantastische service zowel tijdens als na verkoop

Goede kwaliteit en prima service

De voorlichting in de zaak is vakkundig en plezierig. De afhandeling van de opdracht is accuraat en volgens opgegeven tijden.

Zeer, zeer tevreden over alle elementen aankoop bank

Vriendelijke en duidelijke informatie bij aankoop bank. Alle tijd om ons te woord te staan en voldoende 'vrijheid' om samen (mijn vrouw en ik) te overleggen/overdenken tijdens het gesprek met de mevrouw die ons heel vriendelijk hielp. Goede en klantvriendelijke afspraken over thuisbezorgen bank en financiële afhandeling. Bezorgers waren buitengewoon aardig ... het werd nog gezellig! Kortom, alleen maar lof voor Bastiaansen Wonen en het personeel. Ik zou iedereen aanraden bij jullie hun meubels te kopen.

Uitstekend, klantgericht

Verkoopster neemt alle tijd, adviseert goed. Levering tijdig, correct en keurig geplaatst. Zeer tevreden!

uiteindelijke keus mede dank zij de adviezen was schot in de roos

verkopers namen alle tijd om uit diverse alternatieven tot een goede keus te komen, gold ook voor type stoelbekleding en kleur.

We zijn bij Bastiaansen wonen prima geholpen

Voortreffelijk.

Vriendelijke en zeer deskundige adviezen bij de aankoop van mijn fauteuils. Angelina nam er de tijd voor en gaf er ook een persoonlijke touch aan. Ook de bezorger verdient alle lof. Wist wel dat ik vier hoog woonde, maar niet dat er geen lift was. Een minpuntje wat betreft communicatie, dat kan beter. Maar twee keer acht trappen op bracht zijn goede humeur en vriendelijke correctheid niet aan het wankelen.

Prima geholpen in de winkel en bij levering.

Prima zaak !

Uitstekende deskundige medewerkers

Prima advies in de winkel. Duidelijke uitleg, goede afspraken. Keurige levering.

Goed.

Personeel is zeer prettig in de omgang en nemen genoeg tijd om goed advies uit te brengen. Afgegeven levertijd was jammer genoeg niet haalbaar.

Gewoon, een topzaak

Mooie uitgebreide collectie, en fijn geholpen

Goede ervaring met keuze proces Ellie

Gezien assortiment van goed niveau grote kans dat je zult slagen. Kost weldegelijk wat maar dan heb je ook wat :-)

Mooie winkel en professioneel personeel

Goed advies gekregen, personeel denkt met je mee. Levering is conform afspraak en de kast is vakkundig gemonteerd. Nogmaals bedankt voor de goede service!

Prima geholpen van begin tot eind

Uitstekende begeleiding in de winkel en vakkundige en prettige aflevering en uitvoering thuis. Vakkennis en ervaring blijken uit alles.

Goede, professionele service & kwaliteit!

Ik kan Bastiaansen Wonen zeker aanbevelen. Naast service en kwaliteit ook mooie merken die zij verkopen. Ben erg tevreden!

Deskundig profesioneel bedrijvf

Deskundige adviezen, perfevtir planning , ervaren monteurs

Uitstekende service en kwaliteit

Prima service. Afspraken kloppen Alles goed

Vergeleken bij mega grote woonwinkels een verademing

We hadden een hoekbank nodig. Gezien een eerdere positieve ervaring uiteraard naar Bastiaansen. De verkoopster nam alle tijd voor ons, verdiepte zich in ons en ons interieur en stelde met ons de juiste hoekbank samen. De bank staat inmiddels in onze woonkamer en we zijn er erg blij mee. We waarderen de persoonlijke benadering. Echt veel prettiger dan die grote meubelwinkels. Toch een ruime keuze van kwaliteits- en designmeubels en niet duurder dan elders.

Tevreden

Wij kwamen voor een box spring ledikant en zijn erg vriendelijk ontvangen en hebben alles mogen testen en de uitleg was zeer duidelijk. Ook de aflevering en het monteren zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

Kerkstraat 33

4854CD Bavel