gewoon heel goed

Prettig ontvangen in hun winkel, meedenken van Peter gewaardeerd. bij aflevering van tafel wezen zijn collega's mij op enkele puntjes op tafel en hebben dit doorgegeven aan Peter die dag erna reageerde. Hoor hier nog van.

"Vakverstaanders!"

na enige voorwerk, zijn we gelukkig uitgekomen bij Bastiaansen Wonen. De hele staf heeft zich met ons "bemoeid" en hun deskundigheid getoond. t.w. , de maat van de stoel, de stoffering, de techniek, en vooral aandacht voor de mens. de keurige bezorging. kortom Bastiaansen medewerkers : Wij zijn dik tevreden.

Denken goed mee.

Bij de keuze voor de stof voor de nieuwe bank mochten we wat stalen stof meenemen, ook een kussen van een andere bank ivm de kleur. Het uitleveren van de bank mocht wat sneller ipv 12 dagen in de opslag. Verder wellicht een belletje of email na levering hoe alles bevalt? Tip maak een foto van de geleverde bank voor andere klanten als voorbeeld en zet ze in een op de website.

Zeer goede service in de winkel. Attent personeel

Zie boven

Uitstekend!

Een fijn betrokken relaxt en gezellig fam bedrijf! Uitstekend geholpen. Prachtige producten... Aanbevelen waard.

Zoals ook bij eerder bestelling, is de service en klantvriendelijkheid uitstekend

Zowel bij het bezoek aan de winkel alsmede het afleveren van de meubels en ook de betalingsmogelijkheden is de service uitstekend

Altijd succes.

Goede advisering, goede keus, mooie designmerken, altijd succes.

Fijn bij jullie te zijn.

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Top service, top bezorging, zeer fijne zaak

Nog nooit zo'n prettig en correct bedrijf tegen gekomen en de bezorging was perfect

alles volgens afspraak geleverd

Goed advies en ideeën bij ons bezoek in de showroom, prettige familiare sfeer. netjes bij aflevering

Zeer goed en deskundig geholpen

fantastisch

Goed gevoel wat bij de klant past, niet alleen qua meubilair maar ook qua stoffering!! Behulpzaam op alle fronten. Kortom voor ons degene waar wij iedere keer graag binnen stappen

Prettige ervaring!

In de winkel heel vriendelijk geholpen en goede adviezen gekregen. Er werd met ons mee gedacht. We zijn heel tevreden met onze aankoop. Keurig afgeleverd. Top!!

Prima geholpen en geadviseerd

Heel erg goed geadviseerd en alles volgens plan geleverd

Prima eerste klas meubels.

Stipte, correcte levering. Professionele, aardige bezorgers. Meubels zijn zoals we in de showroom gezien hebben. Voldoen helemaal aan verwachting.

Heel goed

Heel goede service

perfect geadviseerd en keurig geleverd

We werden heel goed geadviseerd bij de advisering voor onze meubels. We kregen goed inzicht met de 3-d presentatie. De levering was keurig op tijd en heel netjes verzorgd. Zelfs onze oude meubels werden meegenomen, zodat we zelf niet naar de kringloop of de milieustraat hoefden te gaan. Kortom: van harte aanbevolen !

Betrouwbasr

Product kwam eerder dan verwaht, prima. De heren die bezorgden en kleed neerlegden ( zware tafel voor ons verzetten) waren vriendelijk en meer dan behulpzaam. Heel blij mee.

Gewoon geweldig goed!

Uitstekende verkoop, goede service en afspraak is afspraak!

Fijn deskundig bedrijf

Zeer goed begeleiding bij advisering en de daaruit voortvloeiende aankoop van onze nieuwe woonkamerinrichting. Goede communicatie. Alles netjes conform afspraak en verwachte levertijd geleverd en geplaatst/ gemonteerd door keurig net personeel.

Fijne zaak, mooie meubels, super service

Mooie Leolux bank gekocht. Heel fijn geholpen door Mark. Bank snel en goed geleverd. Mooie meubels, fijne sfeer.

Positive

We bought a table and a small glass case. Quality is very good. The delivery was as promised, and the persons who came at home were very fast and very nice. I only have a small comment related to the glass case: the internal metal plates have no covers, and are fully visible when you open the door. For this level of furniture that should not be missing. Was that something not delivered? can that be discussed? Thank you!

geweldig

kennis, ervaring, inzicht en tijd voor de klant.

Positieve ervaring zowel verkoop als plaatsen

Tijdens onze aankoop zijn we vriendelijk en deskundig geholpen met meerdere opties en mogelijkheden.Bij het afleveren en monteren waren de monteurs deskundig en werd alles netjes en correct geplaatst. Ze gaven goed advies en nuttige tips bij het monteren.

Top Service

Service zoals het zou moeten zijn. Geen opdringerige sales-technieken maar goed en gedegen advies. Eerlijke adviseurs met een prachtige nieuwe zithoek als resultaat. Complimenten!

Kerkstraat 33

4854CD Bavel