Advies en klantgerichtheid die je hoopt te kunnen verwachten

Heel prettig contact, persoonlijk, adequaat, meedenkend

Snelle en goede service

Ik zocht een lease auto, maar had eigenlijk geen flauw benul in welke prijsrange, elektrisch of toch nog een x benzine. Twijfel van VW tot Mercedes. Ik heb eindeloos offertes opgevraagd en elke keer kreeg ik na een paar uur, of soms na een dag weer een offerte. Medewerker Elise zit er scherp op. Ze belt en e-mailt vaak als iets even op zich laat wachten.

Zeer gerichte service

Persoonlijke aandacht. Goed onderhandeld. Hield mij up to date. Pro-actief op zoek naar oplossingen.

persoonlijke aanpak, goede terugkoppelingen

Persoonlijke aanpak, je wordt goed op de hoogte gehouden en er wordt met je meegedacht in oplossingen.

Snelle en goede service.

Positieve ervaring, geen aanvullende opmerkingen.

Mijn nieuwe auto was erg snel en makkelijk uitgekozen en besteld!

Jaap heeft goed naar mij geluisterd wat ik wil en uitgebreide informatie gestuurd. Het was bovendien erg makkelijk om contact met hem te leggen en alles was heel snel geregeld. Heel fijn!

Fijne samenwerking en prima afhandeling

Enorm fijn om je wagenpark met LeaseLing samen te beheren. Prima service en afhandeling. Er wordt uitstekend meegedacht en advies gegeven.

snelle reacties op vragen

We hebben vooraf goed en uitgebreid uitleg gekregen over hoe alles te werk zou gaan. Als we vragen hadden werden die snel afgewikkeld. Klein minpuntje. ik wist niet waar de auto ondergebracht zou worden, gisteren kreeg ik toevallig een mail dat er een account was aangemaakt bij Arval. Ik ken heel die partij niet dus ben eerst gaan zoeken op internet. Uiteindelijk bleek het een lease maatschappij te zijn dus toen had ik zoiets van dan zal het wel kloppen. Dit had mogelijk kenbaar gemaakt kunnen worden. Verder vind ik het goed en snel verlopen

Vriendelijke snelle service

Werd snel vriendelijk geholpen Niks was teveel kreeg meerdere keuzes

Volledig ‘ontzorgde’ ervaring

Leaselinq ontzorgt de ondernemer echt in de zoektocht en afhandeling van een nieuwe auto. Goede tips over soort auto en contract worden verzorgd door het personeel! Aanrader voor iedereen...

Fijn contact, transparant en dedicated!

Snel, correct en flexibel! Doen echt hun best en geven marktconforme scherpe offertes. Toppers!

Top service !

Super service, snelle reactie, TOP

Open en transparant

Werk al geruime tijd met Leaselinq naar volle tevredenheid! Ze reageren snel en denken mee! We beheren zo ons hele wagenpark op een adequate manier!

Fijne samenwerking

Wij werken als bedrijf nu langere tijd samen met Leaselinq en houden hier een prettige samenwerking aan over. Persoonlijk goed geholpen door Joëlla, een echte aanrader dus!

Elise is een topper

Door Elise word je altijd goed geholpen. Ze heeft ons geholpen met meerdere leaseaanvragen. Een mindere ervaring gehad met een andere medewerker, maar Elise heeft het hierna weer goed opgepakt.

Super meedenkend en profesioneel

Zelf heb ik het contact als zeer prettig en als zeer professioneel ervaren. Echt een aanrader.

Mijn ervaring is goed!

Ik ben tevreden zoals ik door de keuze voor een nieuwe auto gelootst ben.

Super service, snel schakelen en volledige informatie

Wegens verlenging leasecontracten veelvuldig contact gehad met Jaap Dwarshuis van Leaselinq; bij elk contact vriendelijk, duidelijk en vooral goed geholpen. De juiste partij/persoon om bedrijven te ontzorgen en te ondersteunen! 10/10

Prima, vorige auto naar wens en snel geleverd

Denken mee in leasevormen en mogelijkheden

Meedenkend met de klant. Daar krijg je een goed gevoel van!

Correcte behandeling, gewoon gelijk een scherpe aanbieding.

Snelle en prettige dienstverlening

Opdracht werd snel opgepakt en er werd goed geluisterd naar mijn wensen.

Voldoende

De eerste keer dat ik inlogde werkten bepaalde selecties niet, de tweede keer wel.

Attent en snel reageren op vragen. Goede informatie

Goed meedenken. Zeer tevreden hoe alles liep.

Verschillende opties ,doorgesproken en snel afgehandeld,top!

Altijdvia Leaselinq werken

Mark en Elise gesproken en autos mee geregeld. Echte toppers! En supersnelle service!

Marienhoef 8

3851 ST Ermelo

Over Leaselinq

LeaseLinq is dé onafhankelijke intermediair in autoleasing die zich speciaal richt op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en op zelfstandigen zonder personeel (ZZP). U krijgt bij ons de aandacht die u verdient. En wij geven eerlijk en transparant advies. Want als onafhankelijke intermediair zijn wij niet gebonden aan een bepaalde leasemaatschappij. Dit betekent dat u wij u altijd de leaseauto en het leasecontract adviseren die het best passen bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wij zijn specialist in full operational lease en shortlease. Van nieuwe auto’s en gebruikte auto’s.