behulpzaam, meewerkend, inspelend op mijn wensen

zeer tevreden met de manier waarop er met me is meegedacht om een auto samen te stellen binnen mijn budget, rekening houdend met mijn wensen. nu hoop ik uiteraard nog op een tijdige levering, installatie van de oplaadpaal etc.

Heeft even geduurd, maar uiteindelijk mooie auto voor goede prijs.

Uiteindelijk goed gekomen, maar iets sneller reageren op mail en beloftes nakomen mbt bellen had fijn geweest.

correcte afhandeling van het gevraagde

Na een aanvraag op internet werd ik binnen 5 minuten gebeld. De aanvraag werd direct in behandeling genomen. Alles binnen een week geregeld.

Goede service en goed geluisterd naar de wens

Mijn wens was duidelijk maar niet tijd makkelijk ivm levering in deze corona tijd maar door de tijd en energie die er is ingestoken zijn we tot een super oplossing en auto gekomen

LeaseLinq neemt eindeloos zoekwerk uit handen

Fijne service voor het vinden van voordeligste lease aanbieding. Snelle response tijd, meerdere offertes binnen een week beschikbaar. Minpunt: Overdracht naar uiteindelijke lease maatschappij niet duidelijk gecommuniceerd. Als uiteindelijke keuze is gemaakt zou ik graag de gegevens van contactpersoon ontvangen, inclusief de gemaakte afspraken.

Correct en kordaat

Nadat ik verstrikt was geraakt in getouwtrek tussen de importeur, de leasemaatschappij en een lokale dealer over telkens terugkerende reparaties was het de tussenpersoon Leaselinq die binnen de kortste keren iedereen aan z’n oren er bij had getrokken en een goede oplossing werd voorgesteld, welke vervolgens na goedkeuring binnen de kortste tijd werd uitgevoerd.

Fantastisch

Jaap heeft binnen een paar uurtjes een auto gevonden die voldeed aan al mijn wensen. Fantastisch

perfect

kijk uit naar een geweldige samenwerking.

Meedenkend, snelle service, persoonlijk

Er wordt fijn meegedacht. Niet alleen op het gebied van het soort auto, maar ook wordt goed gekeken naar de lease constructie. Beschikbare auto’s en offertes worden snel aangeleverd. Men is goed bereikbaar per mail/telefoon voor vragen etc.

Non non sense klantgericht

Wist wat ik wilde en wanneer. Alles aan gedaan om mijn wensen te vervullen. Duidelijk antwoord op mijn vragen en ook nog goede leaseprijs, naar mijn idee. Tweede keer hele goed ervaring met Leaselinq, met name met mw Sas. BVD JPHeerings

Goed geholpen met een nieuwe lease auto

Ben door leaselinq goed geholpen om een leaseauto uit te zoeken en te leveren . Via leaselinq kan ik bij verschillende lease partijen terecht. Je geeft op wat het budget is en wat je wilt hebben, hier gaan ze mee aan het werk. Top werk.geleverd.

Top deal!

Eerlijk gezegd kende ik het intermediair principe voor bedrijven-leasemaatschappeijn nog helemaal niet, maar nu ik heb gezien wat LL voor mij/ons bedrijf voor elkaar heeft gekregen, gaan wij nooit meer zonder werken. Ik heb nu een betere auto, met betere voorwaarden, tegen hetzelfde leasebedrag. Zonder LL had ik een veel mindere auto gereden.

Totaal geen ervaring

Ik heb nog nooit van jullie gehoort

Goede opvolging, behulpzaam en duidelijk.

Bart hielp mij goed en zat er bovenop ( ervaarde ik als positief en gunde ik hem de opdracht ). Hielpen mij duidelijk en snel.

Prettige service en goed meegedacht

Goed contact, goed blijven zoeken naarwat ik precies wilde, en ook gevonden. Fijne medewerkers, aanrader!

Professioneel en vakkundige ondersteuning

Professioneel en vakkundige ondersteuning die ook nog eens met een redelijke snelheid wordt uitgevoerd.

Heel fijn geholpen, meegedacht en prettig in de omgang

Joella heeft mij erg goed geholpen. Ze heeft goed meegedacht met mogelijke opties voor mij qua auto en was erg behulpzaam. Uiteindelijk geheel naar wensen auto uitgekozen, bestelproces heel soepel verlopen.

Top service

Vriendelijke mensen, luisteren naar mijn wensen, komen met goede alternatieven/ideeen. Lease Linq maakt het veel makkijker een keuze te maken

Snel en duidelijk gehandeld, luistert goed naar de wensen van de klant

Leaselinq is duidelijk en vlot in de communicatie. Ik heb een advies op maat gekregen. Dank!

Goed geregeld!

Vlot afgehandeld trtaject!

uitstekend!

Leaselinq is een uitstekende tussenpersoon voor een tijdrovende klus als de selectie van een leasewagen. De lijntjes zijn kort, er wordt snel gereageerd en het resultaat is goed en voordelig.

Uitmuntend

Ik ervaar het contact met Leaslinq als heel prettig. Ik geef in het bijzonder Mark een 10 voor zijn klantvriendelijkheid en de manier hoe hij de klant op zij/haar gemak stelt.

Inmiddels al 8 jaar klant bij leaselinq en nog altijd naar tevredenheid.

Inmiddels zijn wij al 8 jaren klant bij Leaselinq, mijn compagnon regelt deze zaken samen met Leaselinq. Inmiddels is ons wagenpark al wat groter dan 8 jaar geleden en rijden er inmiddels 8 auto`s rond.

Vanaf dag 1 tevreden

Vanaf een van de eerste dagen van Leaselinq ben ik daar klant. Door de jaren heen hebben wij enorm veel auto's in de lease gehad en uiteraard allemaal via Leaselinq. De kracht van Leaselinq is het goed matchen van een maatschappij op basis van je eigen criteria en natuurlijk de prijs. Omdat ze ook klaar voor je staan bij problemen kan Leaselinq je snel koppelen aan een juist persoon om je snel verder te helpen. Wij zijn al (uit mijn hoofd) ruim 9 jaar een tevreden klant!

Zeer prettig en kundig contact

Mijn vraag werd keurig omgezet tot een passend voorstel, welke keurig mondeling werd toegelicht.

Marienhoef 8

3851 ST Ermelo

Over Leaselinq

LeaseLinq is dé onafhankelijke intermediair in autoleasing die zich speciaal richt op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en op zelfstandigen zonder personeel (ZZP). U krijgt bij ons de aandacht die u verdient. En wij geven eerlijk en transparant advies. Want als onafhankelijke intermediair zijn wij niet gebonden aan een bepaalde leasemaatschappij. Dit betekent dat u wij u altijd de leaseauto en het leasecontract adviseren die het best passen bij uw specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden. Wij zijn specialist in full operational lease en shortlease. Van nieuwe auto’s en gebruikte auto’s.