Vanuit de voorbereiding is het denk ik beter om ter plaatse te gaan kijken wat er gebeuren moet. Dit om verrassingen achteraf voor de klant te voorkomen. En dan bedoel ik meerwerk. De monteurs hebben hier contact opgenomen met de werkvoorbereiding, die dan vervolgens aangeeft: gewoon doorgaan!!! Nu is het mee gevallen, maar voor soms een heleboel extra werk moet je dan misschien van alles weer afbreken en anders maken. De vragen over de voorbereiding en begeleiding mis ik dan in de enquete.
Onze ervaringen met Betecom zijn prima tot heden.
Zeer tevreden over de totale dienstverlening! Vr. Groet, Henk van Beek
daar waar nodig, al dan niet betrokken bij werkzaamheden
Altijd correct
Altijd klantgericht en dat is knap
ik ben tevreden.
Al jarenlang bij Betecom klant. Wij zijn wel alert op kosten. Concurrentie bied korting aan op meldkamerkosten. Dat overwegen wij serieus. Ondanks grote tevredenheid over Betecom.
Vooral zo doorgaan ,met jullie huidige bedrijfsvoering, prima zo!
het betrof de jaarlijkse controle. goede algehele indruk. emailadres wordt: [email protected]
Monteurs zijn zelfstandig redden zich zelf geen omkijken na. Bij afwijkingen direct overleg en oplossing.
Betecom is correct, vakkundig en betrouwbaar.
Wij hebben in het verleden voor Betecom gekozen en tot op het moment van vandaag nog geen reden gehad om ergens over te klagen. in iedere organisatie is wel eens wat maar wordt keurig opgelost. Ga zo door!
van Leeuwenhoekstraat 1
3846 CA Harderwijk
Installatiebedrijf voor beveiliging en veiligheid Bij Betecom adviseren, ontwerpen, installeren, monteren, programmeren, certificeren, inspecteren en onderhouden wij installaties die het ondernemersrisico verlagen en de veiligheid voor het personeel en het gebouw verhogen. Ook geven we advies en doen we voorbereiding t.b.v. een aanbesteding zoals; Brandmeldinstallaties, Ontruimingsalarminstallatie, Inbraaksignaleringssysteem, Camera-observatiesysteem, Toegangscontrolesysteem, Kleine blusmiddelen, Noodverlichting, Zorgsystemen. Beter beschermd. Bel Betecom.