Het gaat goed zo te zien...
Niets op aan te merken.
Na de installatie eerste nacht gelijk een vals alarm en hierdoor gelijk een kennismaking met de centrale. Helemaal prima, verder zowel de adviseur als de installateurs prima nette mensen. Goede uitstraling en vakwerk. Wederom niets dan lof.
Na telefonisch contact op 06.07.2016 is aangegeven, dat de alarmmelding op 04.06.2016 is gegenereerd zonder aanwijsbare oorzaak. Sindsdien zijn geen alarmmeldingen meer opgetreden. Bij eventuele herhaling zal onze service-afdeling voor de zekerheid de installatie controleren.
Gewoon goede ervaring en vriendelijk personeel.
Prettig contact gehad.
Goede service, duidelijke uitleg en vriendelijke mensen. Monteur heeft weinig lawaai gemaakt en alles duidelijk uitgelegd. TOP!
Tijdens installatie zijn er wel wat beschadigingen aan verf en stuc werk ontstaan! Tevens lopen de monteurs met hun werkschoenen dwars door het huis heen dit zou zeker voor verbetering in aanmerking komen.
Op 20.05.2016 heeft de afdeling verkoop telefonisch contact opgenomen om de beoordeling te bespreken. De uitkomst van dit gesprek zijn teruggekoppeld aan de afdeling installatie, ter verbetering van onze dienstverlening.
Alles prima in orde en alles volgens afspraak
Zeer tevreden over de alarmcentrale. Tijdens de montage van het camerasysteem te Amsterdam miste ik een boel communicatie echter is dit al uitgesproken tegen Hans.
Overwegend positief