Ik heb een leerzame en gezellige dag gehad. Wat ik wilde leren, dat is ook aan bod gekomen. Fijn dat er op maat bediend wordt.
Helemaal top. Serieus maar ook tijd voor een grapje. aantekening. In mijn mail stond Patrick, maar mijn naam is Patricia
Voor onze groep niet alleen erg leerzaam, maar ook ieder jaar een leuke dag buiten de school.
Altijd gezellig om weer op herhaling te gaan. Lekker praktisch. Afwisselend van werkvorm. jullie staan open voor suggestie. Er wordt altijd rekening gehouden met waar we om gevraagd hebben.
Alleen maar tevreden.
Aansluiting met de praktijk, dat weet je helaas nooit...
Ik vond het erg aangenaam,duidelijk en menselijk, de manier van lesgeven. Fijne sfeer en heerlijke lunch! Ik zou het iedereen aanraden!
Het was een fijne sfeer, met genoeg afwisseling tussen theorie/praktijk en pauze. Super!
Zeer waardevolle cursus. Docent met ruime praktijkervaring. Goede accommodatie. Geweldige catering. Alles zeer netjes (vooral de toiletten!) en schoon. Bonus: dakterras op zonzijde! Beslist niet saai of ander negatief gezeur.....
Goede ervaring prettige manier van lesgeven en geeft genoeg ruimte om vragen te stellen waar ook een helder antwoord op gegeven word.
Voor het zoveelste jaar achter elkaar hier geweest. De lessen zijn goed. Er zit veel variatie in. We beginnen vaak met een stukje theorie. We halen weer even de dingen op die bij ons op van toepassing zijn en gaan dan de praktijk behandelen. Deze is elk jaar weer anders, BHV Zuid-Holland blijft hierin ontwikkelen. Het lotusslachtoffer is ook altijd van goed niveau en reageert altijd zeer realistisch. BHV Zuid Holland is een aanrader!
Fantastische leraren uit het werkveld, goede accommodatie met trainingsruimtes waar je echt kan oefenen met brandjes blussen en onverwachte situaties
Leuke les, de dag is snel voorbij gegaan. Opgedane kennis kan goed gebruikt worden.
Leerzaam,informatief en goede begeleiding tijdens de gehele dag,aanrader
Leuke ontspannen sfeer met ruimte om ervaringen te delen en te evalueren. Eigen inbreng van onderwerpen en vragen wordt lekker dynamisch op ingehaakt wat het erg prettig maakt om herhalingen te volgen. Elk jaar komen er ook nieuwe cases en brandscenario's voorbij wat het interessant blijft houden en steeds weer nieuwe leermomenten op blijft leveren. Erg prettige stijl van kennisoverdracht.