Dit is al de vierde jaar dat ik bij BHV zuid holland kom, en elk jaar ga ik weer terug met plezier! Ik merk dat ik elk jaar steeds meer oppak en kan uitvoeren. De team luistert heel goed je wensen en speelt er heel goed op in! De opleiding maar ook de herhalingen zijn goed, en worden goed in praktijk gebracht, ieder jaar weer realistischer en beter! Saai is het amper omdat naast het interactieve lesgeven de docenten ook goed en gezellig in de omgang zijn! Daarnaast is de lunch altijd goed verzorgt en wordt er rekening gehouden met de wensen. Top top top!
Er zijn cursussen waarbij je na een paar uur het wel genoeg vindt. Dat was met deze heren totaal niet het geval, het blijft boeiend en ze brengen het met veel humor maar toch serieus. Heel leerzaam
Heldere en goede manier van lesgeven. De uitdaging zit in het up to date houden van de kennis. We zouden er al mee geholpen zijn om jaarlijks te kunnen inloggen om een test te doen, die je thuis online kan volgen om te achterhalen of je nog weet hoe te handelen. Ik kan me voorstellen dat als je 3 jaar geen ongeval meemaakt dat je vergeet welke symptomen waarbij horen
Prettig dat lesgegeven wordt door mensen uit de praktijk
Hele goede cursus, leuke docenten, informatie zo verteld dat het blijft hangen, interactief.
Voor ons was het echt een dagje uit, leerzaam, duidelijk, totaal niet saai en mega veel gelachen!
Leerzame ervaring! Door de praktijk ervaringen van de leraren en de manier van lesgeven, werd het een stuk makkelijker de stof op te nemen en uit te voeren. Maar ook makkelijker te onthouden voor later. Genoeg ruimte voor een dolletje en geintje hier en daar, de lessen vlogen zo voorbij en toch vol leerzame momenten en tips . Ook de catering was uitstekend. Verse broodjes en beleg en genoeg koffie pauzes. Al met al een uitstekende cursus
ik vond het een fijne curcus en ook leerzaam en de lessen zijn niet saai de dag is zo om ik zou de curcus zeker aan bevelen
Weer een gezellige en leerzame herhalings dag gehad!
Ik vond het heel storend en onbeleefd dat medecursisten tijdens de les druk bezig waren met hun mobiele telefoon ,en dat beide docenten hier niks van zeiden is jammer.
Cursus is zeer leerzaam en de wijze waarop het gegeven wordt uitstekend. Leraar legt duidelijk uit en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen en/of extra uitleg Top!!
Leerzaam, Gezellig, Waardevol Marcel en de lotus Janny werken met veel plezier, dit geven ze over aan de cursisten
Een hele leerzame en leuke dag geweest, veel handige tips meegekregen van Marcel om op school toe te kunnen passen bij de kinderen. Fijn om alles weer ff op te halen, ook complimenten voor de Lotusmedewerker Janny, die dit werk met veel passie uitvoert. Fijne locatie en lekkere lunch gehad, al met al een echte aanrader!!! Tot volgend jaar.
De cursus wordt gegeven op een goed niveau, vanuit praktische ervaring. Bij de gebruikelijke herhaling basiskennis en de vaardigheidsoefeningen daarna, heeft de docent (Marcel) gedurende de les aandacht voor elk van de cursisten. Hij leidt ons met een gezonde dosis (Haagse) humor en interessante weetjes door de lange dag. De cursusfaciliteit is uiterst modern en beschikt over verschillende ruimten waarin camera's geplaatst zijn. Hierdoor kunnen cursisten op oefening worden gestuurd terwijl ze volledig op zichzelf zijn aangewezen. Geen cursusleider of medecursisten om hen heen die aanwijzing of commentaar leveren. In combinatie met microfoontjes, en een groot scherm in de cursusruimte, kunnen de opmerkingen en verrichtingen worden gevolgd wat spannend en leerzaam is. Na afloop van elke oefening wordt gezamenlijk geëvalueerd wat goed was en wat verbeterd moet worden.
Prima locatie. Huiselijke sfeer waardoor de lesstof beter blijft hangen en interactie ook klassicaal blijft en iedereen zijn of haar interesse vast houdt tot het laatste moment toe. Tevens ook de lotussen hebben oog voor details en geven feedback bij de vragen die gesteld worden. Docenten komen uit de praktijk waardoor er door de eigen ervaringen op bepaalde handelingen beter uitleg is dan uit een boekje.
Ik heb een leuke, leerzame dag gehad. De lessen werden met veel humor gegeven zonder dat er van het thema afgeweken werd.
Twee super leuke en leerzame dagen gehad!! Heel goed dat er mensen voor de klas staan met praktijkervaring! Zij kunnen je toch andere dingen meegeven! Alles was super goed verzorgd, zeker een aanbeveling naar andere mensen toe. Bedankt!
Zoals altijd wordt er erg goed gekeken naa de groep maar ook individu. Niets anders dan complimenten.
Zoals ook al op de andere evaluatie formulieren aangegeven een zeer fijne en ontspannen sfeer, waar ruimte was voor humor en waar we veel hebben geleerd. Met als uitkomst dat iedereen ook is geslaagd! Tot snel
alles prima verzorgd en met humor. de dag vloog voorbij
de lesstof was heel droog maar omdat de leraar toch goed les gaf bleef de aandacht gericht op het leren van de stof