We zijn goed geholpen in de showroom en super service!! Wij zijn heel erg tevreden!!
De samenwerking met De Groot Kachel hebben we als zeer prettig ervaren. Tijdens de werkzaamheden ondervonden we wat hinder van een klagende buurman die geen kachelpijp op het dak wilde hebben. De groot kachels is hier zeer netjes mee omgegaan en heeft terplekke een passende oplossing bedacht waar beide partijen tevreden mee zijn.
Prima bedrijf en in de omgang heel prettige mensen.
Vakkundig advies en montage. Een perfecte afwerking. Een goede communicatie en afspraken worden goed nagekomen.
Dank je wel voor het mee denken en ook de oplossing die jullie troffen toen het meubel de verkeerde afmeting had. Klasse!!! Na ons toe in ieder geval zonder gemopper.
Na zorg zal nog komen. Zeer goede ervaring, positief is het meedenken en het delen van de ervaring en kennis. Soms niet altijd prettig, als de verwachtingen anders zijn, maar je weet dan wel wat kan en niet kan. Mogelijkheden zijn goed gepresenteerd. Prijs is duidelijk hoger dan concurrent. Een zeer positieve ervaring ( onderhoud zal ik overleggen met de Groot kachels) die zeker zal resulteren om andere mensen, die onze mooie haard komen bewonderen, door te verwijzen.
Goed meedenken met onze wensen. Waarna onze haard met ombouw op vakkundige wijze in een dag werd geplaatst.
Top service! Duidelijke presentatie! Komen na wat ze toezeggen!
Inbouwhaard uitgekozen na een deskundig advies! Snelle plaatsing na bestellen en alles in 1 dag klaar. Heel tevreden en zeker aan te raden.
Goede ervaring met de deskundigheid en kennis van Bernadette De Groot en snelheid van reactie van de beide zussen. Miriam van Veldhoven vonden we onzeker. Hebben de indruk dat zij hier nog maar kort werkzaam is. Ze is wel heel klantvriendelijk.
Nazorg kan ik nog minder goed beoordelen aangezien de Gashaard net 2 dagen geplaats is. Terugkoppeling met betrekking tot foutieve factuur en het herstellen hiervan is snel en adequaat opgepakt, derhalve voor nazorg toch een 8. Als jullie enquete methodiek werkt volgens de NPS, ben ik een Promotor.
Prima levering; wordt erg netjes gewerkt en opgeruimd.
Wij zijn super tevreden, alleen prijs/kwaliteit is lastig te beoordelen!
Keurig geholpen met advies en daarna ook de afspraken netjes nagekomen.
prima (familie) bedrijf met deskundige , aardige en hulpvaardige mensen die pro actief meedenken. Juiste communicatie en het nakomen van afspraak - afspraak. Misschien iets duurder dan anderen maar het is het verschil meer dan waard! Een dergelijk bedrijf kom je helaas nog maar weinig tegen.
vakundig geplaats door vakmannen
na een goed advies is de gashaard inclusief meubel op een deskundige manier geïnstalleerd. de problemen die ontstonden bij de installatie zijn perfect opgelost.
Deskundig, accuraat, vertrouwd, concurrerend
Van een korte ingeving om 'nog even' voor een gashaard te gaan kijken net voordat we de sleutel van onze nieuwbouwwoning ontvingen, is uitgelopen op de vlotte plaatsing van een prachtige haard met efficiënte onderkast. Simone heeft ons van begin tot eind super begeleid. We hopen nog vele jaren van de haard te mogen genieten en bevelen De Groot Kachels van harte aan!