Prima ervaring. Ik heb wel meer behoefte gehad aan uitleg wat er allemaal zou gaan gebeuren.
Leuk famliebedrijf, die volledig met de klant meedenkt. Daarom hebben wij nu een gashaard met bijbehorende schouw waar wij erg blij mee zijn. Geen verborgen kosten maar goede kwaliteit voor de afgesproken prijs.
Mooie showroom met naast veel keuzes in kachels ook veel soorten onderbouw meubels. Goed advies m.b.t. kleurstelling en uitvoeringsmogelijkheden. Zeer nette prijsbijstelling na uitvoeringswijzigingverzoek onzer zijde. Uitvoering werkzaamheden zeer correct, netjes op tijd, zonder probemen alles geinstalleerd en opgeruimd opgeleverd.
Zeer tevreden over de montage en verdere info. Maar wel jammer dat het maken van de koof nmi met weinig uitleg ging, wel toen ik vroeg hoe en wat toen kwamen de opties. Anders was het erg ruim om de pijp gemaakt, nu na bespreken van de opties zeer tevreden. bij het kopen van de kachel bij jullie in de winkel werd ons beloofd dat er wat hout mee zou komen met de montage, dit was helaas niet het geval. De glaasplaat was kapot, echter jullie zorgde voor een noodglas, super!
nazorg nog niet nodig gehad
Van advies tot en met oplevering, alles perfect verzorgd.
Persoonlijk advies en benadering. Snelle levering, goede inrichtingssuggestie (met mooie 3d-tekening).
snel en deskundig bezoek bij ons thuis, korte termijn van levering. deskundige montage volgens afspraak
Het offerte traject is zeer amateuristisch verlopen. Het feit dat de kachel wordt aangeboden zonder het inplakken van de dakbedekking, is vergelijkbaar als het kopen van een auto zonder wielen. Over de montage en de oplevering van de kachel ben ik overigens tevreden. Dit is zeer professioneel gedaan.
Een bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant. Je wordt hier als mens behandeld en niet als nummer. Het vertrouwen dat je aan ze geeft krijg je dubbel en dwars terug. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
Vlot, deskundig en netjes! We genieten er elke dag van Dank
Het hele proces is van begin tot eind op rolletjes gegaan. Kundige en vriendelijke mensen, met een goed product. Werkelijk keurig gewerkt. Daarbij waren ze steeds op tijd en communiceerden goed met ons. Een echte aanrader dit bedrijf.
Veel aandacht voor de klant, zowel in de showroom als bij de installatie.
Goede service, deskundig, alles goed georganiseerd. En het belangrijkste een prachtige haard waar we beslist nog veel plezier van zullen hebben. Zeer aan te bevelen adres.
Wij hebben een heel mooi eindproduct gekregen dat perfect is gemonteerd.
Erg tevreden over aankooptraject en mooie 3D tekeningen. Plaatsing vlot en zonder problemen. Kachel staat nog niet aan ivm drogen van stukwerk, over de werking en nazorg kunnen we daarom nog geen oordeel vellen.
Prima overleg gehad vooraf om tot een goed eindplaatje te komen, wordt goed meegedacht en meerdere opties worden aangedragen. Duidelijke afspraken over de sloop en installatie (ook als het mis gaat). Prettige medewerkers die komen installeren en ook dan is overleg mogelijk en wordt er veel uit de kast gehaald om het tot een mooi eind te maken. Vooral het meedenken tijdens een uitdaging wordt als zeer positief ervaren. Ga zo door!!
Wacht nog steeds op een onderdeel vanuit garantie na onderhoud voorjaar 2014.
Beste Huib, Wij betreuren je reactie. Wij hebben meerdere malen telefonisch contact gezocht en voicemail ingesproken om het onderdeel te vervangen. Echter kregen wij geen contact dus hebben wij hiertoe nog niet de kans gekregen om dit te doen. Graag met ons contact op te nemen. Met vriendelijke groet, Team de Groot Simone de Groot
Uitstekend, indien een nieuwe gashaard gewenst, gaan we zeker naar De Groot
na kleine startprobleempjes is alles zeer goed opgelost; prettige samenwerking met jullie medewerkers.
We zijn prima geholpen met een op maat gesneden advies. Bij het plaatsen waren er wat krasjes op de ruit gekomen en sloten de kastjes onder het meubel niet soepel. Dit is echter keurig verholpen!