Gekregen wat je besteld hebt. Keurig verpakt en netjes afgeleverd Prijs kwaliteit verhouding goed. Goed bereikbaar per mail of telefoon. Al met al zeer te Vreden. Groetjes Johan

Njhjjjjj

Hjjjjj

Njhjjjjj

Hjjjjj

Bereikbaar duidelijk over product. Klant vriendelijk.

Bereikbaar duidelijk over product. Klant vriendelijk.

Ik was erg blij met je service, heel vriendelijke omgang met klanten.

Superservice

Fijn bedrijf: snelle leveringen met topservice en dat alles voor een hele nette prijs!

super geholpen en snel geleverd!

Online al gevonden wat ik nodig had, maar toch even gebeld. Meteen goed te woord gestaan en de juiste sensoren er bij besteld voor mijn auto. Zat top verpakt op een klein pallet.

Snel en betrouwbaar

Een aanrader,bij vragen via w. app snel antwoord en duidelijk. Ik had teveel overgemaakt bij betaling. Via w.app aangeven. Antwoord was we hebben het al gezien en staat al greed voor terug storting. Ik was verbaasd. Geven aan wanneer er geleverd word en als er dan iemand thuis is. Volgende keer koop ik ze hier ook weer.

Van begin tot eind perfect.

Enthousiaste medewerkers die mee denken en alles perfect verzorgen.

Prima!

Prima!

waanzinnig goed bedrijf

in alles zijn ze de beste

Snel correct en service

No comments, snel goed en vriendelijke service, toppie

Goed geholpen via de app. Ze denken graag met je mee zodat je de juiste keuze maakt met je banden (looks en functionaliteit)

Top!

Super assortiment en behulpzame gasten!

Netjes en snel geleverd

Ziet er goed uit

Vriendelijk

Als je vragen hebt word je vrij snel beantwoord en ze komen vriendelijk over.

Goed snel contact en alles keurig geregeld!

Alle vragen snel beantwoord en goed advies!

Prettig bedrijf om zaken mee te doen!

Goed advies en snelle levering

Om advies te vragen had ik op zondag avond een mailtje gestuurd, en binnen het uur al een reactie ontvangen. Gewenste set was ook heel snel geleverd en de bestelling ging ook netjes in overleg.

Vluchtoord 25

5406 XP Uden

Over Velgen & banden | Wheelpoint.nl

Wheelpoint.nl is de one-stop online winkel voor een uitgebreide selectie van velgen van bijna 100 merken. Wij specialiseren ons in het bieden van hoogwaardige velgen die perfect passen bij bijna elk automerk. Of u nu op zoek bent naar klassieke, sportieve, of hedendaagse stijlen, we hebben een assortiment dat aan al uw wensen voldoet. Naast ons uitgebreide assortiment bieden we u ook een keuze voor verzending of gratis montage bij ons in Uden. Wij geloven in het bieden van een naadloze service die verder gaat dan de aankoop. Ons deskundig team zorgt voor een professionele installatie, terwijl u zich kunt ontspannen en genieten van een kopje koffie. Bezoek onze website vandaag nog om uw perfecte velgen te ontdekken. Bij Wheelpoint.nl is uw auto onze passie, en we kijken ernaar uit om u te helpen bij het personaliseren van uw rit. Wees zeker van topkwaliteit producten en een uitzonderlijke klantenservice wanneer u kiest voor Wheelpoint.nl, de nummer één keuze voor autoliefhebbers in heel Nederland.