Goed en snel geholpen

Lekke band, werd meteen geholpen

correcte en vlotte afhandeling

alles ging heel vlot en correct , top

goede service en super aardige mensen

Wij zochten nieuwe velgen voor onze Mazda mx5 nc. Vanuit Lichtenvoorde naar Uden gereden om te gaan kijken wat ze voor ons hadden. Brons kleurige velgen zouden het worden met nieuwe Dunlop banden. Het resultaat is prachtig. Paul de eigenaar had alle tijd voor ons om velgen te laten zien en dat vinden wij erg prettig. Dus alle lof voor Wheelpoint. En bedankt voor de koffie ☺

Snelle levering en makkelijk contact via WhatsApp echt super. Ben ook tevreden over de kwaliteit van wat ik heb gekregen.

J

J

Toffe gasten die kwaliteit waarborgt

Doen waar ze staan.

Netjes alles afgeleverd op het adres wat ik doorgegeven had. Een medewerker nam zelfs nog contact op voor de zekerheid of ik het juiste product besteld had. Goed en snel geleverd allemaal.

Mooie set velgen

Was vriendelijk ontvangen en snel erop gelegd ben er super blij mee

Alles loopt op rolletjes

Had een set velgen van OZ Racing besteld maar die waren niet op voorraad. Toen heeft wheelpoint geregeld dat de velgen vanuit de fabriek direct naar mij toe kwamen en binnen 2 weken had ik de velgen thuis liggen. Heb echt 0 klachten erover

Wij zijn tevreden over onze aankoop bij Wheelpoint.

Klantvriendelijk, snel en betrouwbaar

Zitter er nig steeds op

Snelle service en vriendelijke hulpvaardigheid

Snelle service en vriendelijke hulpvaardigheid

Super service

Zowel aan de telefoon als in de werkplaats goede service en advies

Prachtige wielen, mooie combi met de Pirelli banden, goede service!

Erg fijn en snel contact, inruil oude wielset mogelijk, de Arcasting Enea wielen zijn speciaal voor mij besteld in juiste ET Waarde voor mijn Audi, prachtige set met de Pirelli banden, ik ben erg tevreden!

Uitstekende service en vriendelijk personeel

We zijn vlot en goed geholpen Vriendelijk personeel goede uitleg wat er gedaan is. Top bedrijf

Netjes en vakkundig

Nieuwe velgen gekocht, was moeilijk kiezen want er is enorm veel keus! Heb ook nog nooit zo veel velgen bij elkaar gezien! bij aankomst werd ik gelijk geholpen en ik heb niet lang hoeven wachten, Topservice! Ben er ontzettend blij mee! Maakt groot verschil.

Stoere zwarte 18 inch velgen onder mijn Nissan Juke laten zetten door deze klantvriendelijke vakmann

Klantvriendelijke vakmannen

Goede en vlotte service

Vlotte service en afspraken worden goed nagekomen

Keurig en deskundig telefonisch geholpen rond vragen alvorens te bestellen. Levering volgens plan en binnen enkele dagen. Probleemloze montage in Uden.

Professioneel en correct geholpen.

Voor de 1e keer een ONLINE velgenset incl. banden samengesteld bij Wheelpoint in Uden en laten leveren. Door een fout van de fabrikant waren helaas mijn bestelde velgen niet leverbaar in de maten voor mijn auto op dat moment, Erg balen. Er werd meteen werk gemaakt door Wheelpoint voor een alternatief met wat ze wel konden leveren. Het alternatief was duurder natuurlijk maar daar werd eigenlijk helemaal niet over gepraat en deze werden netjes en op tijd geleverd. Erg tevreden over Wheelpoint Uden, Nogmaals dank daarvoor Bart.

Prima service en snelle afhandeling

Snelle en Persoonlijke benadering

Uitstekend bedrijf

Uitstekend bedrijf met kundige mensen en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Correcte en snelle levering en montage.

Correcte en snelle levering en montage.

Super geholpen !!

Nieuwe velgen met banden besteld en op afspraak in de avond laten monteren. Zeer goede service van zeer vriendelijke medewerkers. De koffie staat klaar. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een setje velgen en banden

Top service!

Super snelle klantenservice, vriendelijk personeel en veel keuze!

Vluchtoord 25

5406 XP Uden

Over Velgen & banden | Wheelpoint.nl

Wheelpoint.nl is de one-stop online winkel voor een uitgebreide selectie van velgen van bijna 100 merken. Wij specialiseren ons in het bieden van hoogwaardige velgen die perfect passen bij bijna elk automerk. Of u nu op zoek bent naar klassieke, sportieve, of hedendaagse stijlen, we hebben een assortiment dat aan al uw wensen voldoet. Naast ons uitgebreide assortiment bieden we u ook een keuze voor verzending of gratis montage bij ons in Uden. Wij geloven in het bieden van een naadloze service die verder gaat dan de aankoop. Ons deskundig team zorgt voor een professionele installatie, terwijl u zich kunt ontspannen en genieten van een kopje koffie. Bezoek onze website vandaag nog om uw perfecte velgen te ontdekken. Bij Wheelpoint.nl is uw auto onze passie, en we kijken ernaar uit om u te helpen bij het personaliseren van uw rit. Wees zeker van topkwaliteit producten en een uitzonderlijke klantenservice wanneer u kiest voor Wheelpoint.nl, de nummer één keuze voor autoliefhebbers in heel Nederland.