Gewoon van bestellen tot en met monteren super!!

Goed geholpen bij mijn keuze en vervolgens een lange positieve ervaring. Ik beveel het aan bij mijn vrienden en bekende!

Super geholpen

Kwam met onze Mercedes b klasse voor 19 inch velgen en nieuwe all weathers goed advies en alles volgens afspraak zeer tevreden

Snelle en prettige service

Had wat vragen over eventueel nieuwe velgen. Vriendelijk te woord gestaan en op korte termijn een afspraak kunnen maken. Nu super blij met onze nieuwe banden en velgen van de heren van Wheelpoint!

ik ben zeer goed geholpen

super service goed advies gehad over de keuze van mij banden en uit eindelijk een mooi set wielen aan over gehouden thanks

Top advies en perfecte service !

Vanaf het eerste contact een goed gevoel, behulpzaam meedenken en vragen beantwoorden. Binnen enkele dagen stonden mijn velgen en banden gereed voor montage. Op het afgesproken tijdstip goed en kundig geholpen met een fijn gesprek. Ik raad iedereen Wheelpoint aan

Vriendelijk, vakkundig en topservice!

Terugkerende klant en dat is niet voor niks natuurlijk. Afspraak is afspraak, prijzen en service zijn gewoon top! Leuk bedrijf! Kortom, niet twijfelen maar gewoon doen

Snelle service!

Werd verliefd op een velgenset en voordat ik het doorhad waren ze erop gezet. Werd gelijk bij aankomst geholpen en verliep allemaal supersnel, mooie zaak ook ! Nog nooit zoveel velgen bij elkaar gezien!

Super geholpen, zeer net bedrijf.

Zeer ruime keuze uit velgen en banden. Goed geholpen met uitzoeken van mijn velgen door zeer gedreven en vakkundig personeel. Ook het monteren ging zeer snel en bekwaam. Ik weet nu waar ik moet zijn voor mijn velgen en banden. Wheelpoint bedankt!!

Geweldig hoe je geholpen wordt

Voor mijn Hyundai Kona zocht ik een paar mooie lichtmetalen velgen. Na enig speurwerk kwam ik op de site van wheelpoint terecht. Fijne site met duidelijke afbeeldingen en leuke prijzen. Uiteindelijk zijn het de Tomason TN16 geworden, ze staan prachtig eronder! Dank Luuk voor de goede service!

Top bedrijf!

Snelle, klantgerichte service.

Onwijs tevreden met mijn velgen incl banden!

Ik heb voor mijn BMW 6serie uit 2014 vorige week 4 nieuwe velgen inclusief banden gekocht en werd keurig geholpen!

Uitstekende service

Ik ben goed geholpen door de vriendelijke medewerkers die met mij naar de mogelijkheden hebben gekeken. Vanaf het moment dat ik mijn keuze gemaakt was ik supersnel welkom om de velgen en banden te laten monteren. Topservice dus!

Top!

Snel geholpen, vriendelijk.

Super shop voor velgen

Een nette professionele zaak Vriendelijk geholpen, top service!

Top bedrijf !!!!

Ik was op zoek naar een nieuwe velgenset voor mijn Skoda. Via de wheelpoint.nl heb ik een bestelling geplaatst en vanaf dat moment geen seconde spijt gehad. Luuk bedankt voor een leuke praatje tijdens montage. Een dikke vette duim!!!

top bedrijf !!!

Net bedrijf, nette mensen, nette prijzen, goede kwaliteit en goede adviezen van de medewerkers. Een ruim assortiment van velgen je weet niet waar je uit moet kiezen zo veel En een snelle service binnen een half uur 3 kwartier alles over gezet of dat het een fiets band verwisselen is geweldig snel Nu ben ik weer helemaal blij met mijn nieuwe velgen en staan ze op mijn mercedes te glimmen en te pronken zo mooi Dus koop je velgen op www.weelpoint.nl in uden

Super goed/dik tevreden

* Klant vriendelijk * goede service * ruim aanbod Ik heb m’n derde set hier gekocht en ben zeer tevreden !! Iedereen aan te bevelen !!!! Gr dennis

Super snel en goed geholpen!

Kwam een keer langs om de velgen te bekijken. Kon ze naast mijn auto zetten om een beter beeld te krijgen. Dag erna besteld. Vervolgens een dag later gebeld dat ze klaar liggen en de dag erop laten monteren. Ging super goed en ziet er goed uit.

Heel blij met het resultaat

Vanaf het eerste contact tot aan de montage is alles helmaal na wens verlopen. Echt een professioneel bedrijf. Vandaag me nieuwe velgen gekocht en laten monteren 20 inch Veemann VC520 voor onder me 6 serie gran coupe.

Goede ervaring, goede kennis, kon snel afspraak maken

Goede en snelle communicatie en advies. Kon snel een afspraak maken en hoefde op locatie niet te wachten

Je wordt goed geholpen en zijn klant vriendelijk

Ik had een prijs aangevraagd voor de auto van mijn vrouw en heel snel contact gehad en een afspraak gemaakt. Haar 12 jaar oude Audi A5 cabrio heeft een prachtige Opkikker gehad. Bedankt voor de goede en zeer snelle verrassing. Jullie zijn toppertjes.

Behulpzame service met verstand van producten

Bij het zoeken van wielen had ik veel vragen. Denk aan ET-waarde, maat banden etc. Zij vroegen mij goed door naar de auto en de looks die ik wilde. Wheelpoint kwam met een passende oplossingen en hun advies. Ook kon ik de velgen op afstand bekijken via een 3D model waardoor ik een beter beeld kreeg van de concave.

Goede prijzen! Snelle levering! Top service!

Al meerdere malen velgen besteld. Perfecte afhandeling. Duidelijke webwinkel en een uitstekende communicatie! Geen lange levertijden klaar terwijl U wacht!

Prijs/kwaliteit uitstekend goede vriendelijke service

Dik tevreden.Goed en vriendelijk geholpen. Je proeft de passie

Vluchtoord 25

5406 XP Uden

Over Velgen & banden | Wheelpoint.nl

Wheelpoint.nl is de one-stop online winkel voor een uitgebreide selectie van velgen van bijna 100 merken. Wij specialiseren ons in het bieden van hoogwaardige velgen die perfect passen bij bijna elk automerk. Of u nu op zoek bent naar klassieke, sportieve, of hedendaagse stijlen, we hebben een assortiment dat aan al uw wensen voldoet. Naast ons uitgebreide assortiment bieden we u ook een keuze voor verzending of gratis montage bij ons in Uden. Wij geloven in het bieden van een naadloze service die verder gaat dan de aankoop. Ons deskundig team zorgt voor een professionele installatie, terwijl u zich kunt ontspannen en genieten van een kopje koffie. Bezoek onze website vandaag nog om uw perfecte velgen te ontdekken. Bij Wheelpoint.nl is uw auto onze passie, en we kijken ernaar uit om u te helpen bij het personaliseren van uw rit. Wees zeker van topkwaliteit producten en een uitzonderlijke klantenservice wanneer u kiest voor Wheelpoint.nl, de nummer één keuze voor autoliefhebbers in heel Nederland.