Wat een top bedrijf geweldige service. Vriendelijke personeel en aandacht voor je wensen!

Super service en zeer vriendelijke medewerkers

Zeer overzichtelijke website met volop keus voor mijn Opel crossland x en met diverse foto’s hoe de velgen er in werkelijkheid uit zien op de auto en de mogelijkheid om je bestaande velgenset in te ruilen.

Snelle service, nette service, gemakkelijk.

Ik heb banden en velgen besteld, en nog telefonisch contact gehad, heel klant vriendelijk en een hele goede service. De velgen met banden waren op de afgesproken tijd binnen, en waren heel goed verpakt. Zal zeker hier weer bestellen.

Heel goed, zou het anderen aanbevelen!

Je wordt vriendelijke netjes en snel geholpen zowel, via de mail wordt er snel geantwoord en op locatie wordt je ook snel geholpen. Je krijgt advies, maken een prijs en direct een afspraak op korte termijn. In mijn geval kon het een dag later al komen om mijn banden om te laten leggen op mijn uitgezochte velgen. Het bleek dat het niet helemaal ging zoals het verwacht was. Dit was wel al aangegeven dat het zou kunnen gebeuren qua prijs kwamen ze me daar netjes in tegemoet. Ik zou dit bedrijf aanraden aan anderen!

Super Service, Super Velgen, Super Tevreden.

Mooi bedrijf aan de buitenkant, zeer schoon aan de binnenkant, personeel allemaal in bedrijfskleding. Heel behulpzaam personeel, ik had een dag van tevoren gebeld om te vragen of ze de velgen die ik online had gezien op voorraad hadden, dit was het geval. Afspraak gemaakt voor de volgende dag, bij aankomst werd mijn auto meteen op de brug gezet en gingen 2 werknemers met de velgen aan de slag. Binnen een half uur lagen de nieuwe velgen onder de auto. Vakkundig en net personeel, voor een goed advies en een groot assortiment velgen moet je zeker bij dit bedrijf zijn.

Zeer snelle en correcte levering inclusief banden overzetten.

Zeer tevreden over de snelle levertijd. Bestelling was de volgende middag al binnen. Banden overzetten, balanceren en montage werd vlot en vakkundig uitgevoerd.

Wordt snel geholpen

Top advies, heel blij mee!

Goed en kundig advies. Vriendelijke en behulpzaam Met grote keuze aan banden en velgen. Ben heel blij met mijn antraciet gekleurde velgen, passen geweldig onder mijn camper. Aanrader!!

Vriendelijke en duidelijk geholpen door mensen met kennis van zaken.

Vandaag zwarte GMP velgen laten monteren onder m’n A4, helemaal blij mee. Eerst een keer langs geweest om de diverse modellen te bekijken en had nog een paar vragen die keurig werden beantwoord.

Uitstekende service!

Snel geholpen en mooi resultaat

Klasse

Prima bedrijf, zeer fijn personeel, denken mee over velgen keuze, zeer vriendelijk en behulpzaam en goede koffie. Kunnen een hoop banden/ velgen bedrijven een voorbeeld aan nemen. Vriendelijke groet: Joop Dahlhaus

Top , dikke aanrader!!

2e x dat ik bij wheelpoint was geweest. Alles was top geregeld . Velgen met banden stonden al klaar. 9u afspraak en om 9.20 stond ik weer buiten . Mooie zaak , aardige mensen. Kan ze iedereen aanbevelen. Had er de 2u en 15min rijden dan ook zeker voor over .

Vriendelijk, uitstekend en behulpzaam

Snel en vakkundig geholpen en ontzettend aardig personeel, ook toen we belden voor informatie echt een aanrader!

Top!

Velgen uitgezocht, 2 keer via whatsapp contact gehad over de prijs, kosten omzetten banden en Tpms sensoren en vervolgens afspraak gemaakt om velgen te monteren. Steeds een zeer snelle en correcte reactie. Bij binnenkomst op de afspraak datum stonden de velgen al klaar en was in een half uur alles geregeld. Kortom: snel en super klantvriendelijk geregeld allemaal.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en kundige montage!

Zondagavond velgen met banden besteld via de site na wat advies via whatsapp van Paul. Dinsdagavond mocht ik al naar Uden om ze te laten monteren. Erg nette montage en tijdens het werk nog het een en ander gebabbeld met de mannen die hier alle tijd voor mij namen. Na 45 minuten naar volle tevredenheid weer naar huis met een compleet anders ogende auto. Bij een volgende auto/velgen set kom ik graag weer naar Uden!!!

Top kwaliteit, groot assortiment, snelle service en enthousiaste medewerkers

Ik was op zoek naar een nieuw velgenset voor mijn Audi A4. Via via kwam ik terecht bij Wheelpoint in Uden. Per whatsapp stuurde ik foto’s door van de originele velgen, ik kreeg meteen een reactie, kon langskomen en binnen een half uur stond ik weer buiten met een super mooi (tweedehands) velgenset tegen een scherpe prijs (met Pirelli banden). Auto is helemaal af zo. Erg blij mee. Bedankt!

Goed en vriendelijk

Het personeel is erg vriendelijk en levert een goede service. Ik heb moeten wachten op mijn velgen omdat deze door de covid niet leverbaar waren maar ben altijd nettjes op de hoogte gehouden hoe het er voor stond. Zeker een aanrader!!!!

Goede service met banden en velgen!

Ik had geappt kreeg gelijk reactie die dag gezegt welke banden en velgen ik wouw. Volgende dag kwamen ze al binnen en die week konden ze al op de auto worden gezet. En helpen ook met andere in de auto leggen. Goede winkel! Goede service!

Zoals gewoonlijk TOP !!

Onze 5 e set hier gekocht . Bart en Paul en de rest van de toppers hartelijk bedankt weer voor de top service . En zeker weten tot een volgende set . Groeten uit Urk

Service waar je blij van wordt

Na bestelling prima op de hoogte gehouden en na controle en productiefoutje welke ze ontdekten meegedacht over oplossing. Omleggen van banden prima geregeld en dik tevreden. Allen bedankt voor de service ! Van de winter waarschijnlijk als mijn winterbanden op zijn ook met velgen en banden weer bij jullie wisselen .

Professioneebedrijf/medewerkers

Goed ontvangen voor bestelling velgenset, denken mee wat aan te kopen en wat de mogelijkheden zijn. Snelle levertijd, afspraak op tijd voor montage, goede service, TOP- bedrijf/medewerkers.

Flexibel en zoals het hoort.

Ze pakten mijn probleem goed op en ben blij dat het gelukt is.

Uitstekend service

Oude velgen goed kunnen inruilen, nemen de tijd voor elke klant, , een nette werkplaats om vakkundig te monteren. Een aanrader om daar eens kijken. R. Nijman

Service uitstekend

Contact via Marktplaats en later WhatsApp. Uitstekende service. Wijzigingen konden zonder problemen worden doorgevoerd. Over de kwaliteit van de velgen is nog niets te zeggen. Maar ze zien er uitstekend uit. Zitten nu 2 dagen onder mijn hagelnieuwe Mercedes-Benz A-Klasse. Alleen maar lof voor hun werkwijzen.

Vluchtoord 25

5406 XP Uden

Over Velgen & banden | Wheelpoint.nl

Wheelpoint.nl is de one-stop online winkel voor een uitgebreide selectie van velgen van bijna 100 merken. Wij specialiseren ons in het bieden van hoogwaardige velgen die perfect passen bij bijna elk automerk. Of u nu op zoek bent naar klassieke, sportieve, of hedendaagse stijlen, we hebben een assortiment dat aan al uw wensen voldoet. Naast ons uitgebreide assortiment bieden we u ook een keuze voor verzending of gratis montage bij ons in Uden. Wij geloven in het bieden van een naadloze service die verder gaat dan de aankoop. Ons deskundig team zorgt voor een professionele installatie, terwijl u zich kunt ontspannen en genieten van een kopje koffie. Bezoek onze website vandaag nog om uw perfecte velgen te ontdekken. Bij Wheelpoint.nl is uw auto onze passie, en we kijken ernaar uit om u te helpen bij het personaliseren van uw rit. Wees zeker van topkwaliteit producten en een uitzonderlijke klantenservice wanneer u kiest voor Wheelpoint.nl, de nummer één keuze voor autoliefhebbers in heel Nederland.