Perfecte service en adviezen.

Ik zocht een specifieke velg. Gmp matisse black. 18 inch. Via een vriend in Uden terecht gekomen. Na overleg welke maten. En de velg even bij mijn auto gehad. De velgen besteld. Compleet met band. Sensoren. De hele bups. Ik had ze eerst meegenomen zodat ze in een coating gezet zijn. Later teug naar wheelpoint en zijn ze eronder gezet. Sensoren inleren. Dopjes op de bouten. Nog wat overleg omtrent de bandendruk. Welke nm met natrekken... weer de tijd nemen voor ons. Perfecte service.

Juiste kennis, goed advie, goede service

Je wordt goed en snel geholpen met een juiste dosis ervaring dat er voor zorgt dat jouw auto zometeen weer opvalt op straat.dat doet de mijne in ieder geval. Aanrader.

Goede service, snel geholpen, breed assortiment, mooie producten.

Vlotte service en vriendelijke monteurs mijn compliementen. Kom graag weer terug als ik er aan toe ben

Top service

Nadat ik vriendelijke via Whatsapp was geholpen, heb ik de nieuwe velgen bij wheelpoint laten wisselen met de oude velgen. Vriendelijke gasten die meedenken. Voor mij was dit top service!

Top service

Klantvriendelijk en veel ervaring

Al 4 keer nieuwe velgen gekocht, goed geholpen

Heb hier al voor 4 verschillende autos nieuwe velgen met banden laten monteren, iedere keer goed geholpen, ze hebben ook veel keuze en kunt altijd snel terecht.

Snel, netjes en goed!

Behouden voor een foute bestelling en snel en netjes geleverd! Volgende keer weer!

Top service, deskundig advies en veel keus

Geen bla bla of verkooppraatjes maar goed advies door deskundig personeel. Mooie ruime showroom waar we snel en prettig werden geholpen. De velgen met banden werden vlot gemonteerd op de afgesproken tijd. Voor de volgende set velgen rijden wij graag weer vanuit Purmerend naar Wheelpoint in Uden! Groetjes uit Purmerend, Jeffrey Elzinga & Maaike Groote

Fantastisch

Goede communicatie, snelle service, aardig personeel. Kom er zeker terug!

Super tevreden

Ruime keuze uit velgen en banden. Wij zijn heel erg tevreden met de service van Wheelpoint. Ze zijn er goed bereikbaar via whatsapp. Goede prijs kwaliteit verhouding en het bedrijf denkt met de klant mee. Toen de door ons gekozen band en velg niet zo lekker bleek te passen kwam wheelpoint dit direct melden en boden zij een passend alternatief. Wij raden Wheelpoint zeker aan!

Goed advies, snelle service en prima prijs

Goed adres om banden en velgen te kopen. Advies was prima, service snel.

Fijn en professioneel geholpen

Contact gehad voor een gebruikte wielset voor mijn Skoda Octavia. Keurig netjes te woord gestaan, bij aankomst blijkt de set mooier dan verwacht. Leuk bedrijf met aardige mensen!

Geweldige service

Top service!

Ze nemen alle tijd voor je en geven top advies. Ben zeer blij met mijn veemann velgen+Banden

Speciaal op aanraden van een vriend naar Uden gegaan vanuit Maastricht super geadviseerd en geholpen en nog snel ook zo schoon en opgeruimd heb ik nog nooit een autobandenzaak gezien!!! Top Top Top

Zeer goede service klant vriendelijk en eerlijk

Mijn vader heeft hier heel vaak velgen gekocht en nu wilde ik op mijn eerste eigen auto ook een set sportieve velgen op de picanto en toen heeft mijn vader me gezegd hier eens te kijken en voor ik het wist heb ik een set mooie zwarte 15" velgen besteld en er op laten zetten was als eerste aan de beurt goede service en eerlijk aan gezien op 1 velg het loodje was los gekomen hebben ze hem er af gehaald en op nieuw gebalanceerd

Klantvriendelijk en super snelle service

Mooi velgen gekocht incl banden voor mijn volvo v60. Goeie service met mensen die met je mee denken.

Snelle topservice!!

Mijn bestelling werd gecontroleerd en ik werd al vrij snel terug gebeld dat de banden maat wel erg aam de kleine kant was. Nu zit er gelukkig een betere set banden op die ook de velgen enigsinds beschermen. Ook de montage werd snel en vakkundig gedaan!!

Zeer goed en snelle service

Het is een zeer net en geordend bedrijf met vlotte werknemers, ik heb hier een set velgen gekocht en kon dezelfde dag nog terecht voor het overzetten van mijn banden en ben uitstekend gelopen tot aan het dopje van de bouten aan toe. Dit verdient een uitstekende review dus 5 sterren.

Super snel en efficiënte service

Super snel en efficiënte service, gebeld en kon direct terecht. Snel geholpen en erg tevreden!

Top bedrijf met goede service

Een mooi setje velgen uitgezocht en besteld bij wheelpoint. Ik kon er ook mijn oude rs4 velgen inruilen en de banden die nog goed waren overleggen op de nieuwe set. Prina service goede communicatie en uiteindelijk een mooi setje wielen. Top

Super snelle en correcte service

Vriendelijke medewerkers, snelle service. Correcte afhandeling, niets op aan te merken

Super geholpen door Luuk blij mee

Voor mijn Suzuki Swift sport een mooie set velgen en banden glans zwart gemonteerd. Staat super en rijdt goed prima uitgebalanceerd. Netjes geholpen door Luuk, en een nette prijs. Bedankt

Verkoper: Luuk. Tijdens de oriëntatie in het voortraject over de te kopen velgen ben ik goed en effectief geïnformeerd zonder daarbij de druk te voelen van enige verplichting. Zeer facilitair naar de klant toe. Het daadwerkelijk fysiek kopen en monteren van de velgen bij Wheelpoint; wederom goed geholpen en niets was teveel in de keuze naar de juiste velg. Kort en goed; professioneel bedrijf en zeer goede service bij het vinden en aankopen van zowel nieuwe als tweedehandse velgen. Het kan dus nog wel allemaal.

Vluchtoord 25

5406 XP Uden

Over Velgen & banden | Wheelpoint.nl

Wheelpoint.nl is de one-stop online winkel voor een uitgebreide selectie van velgen van bijna 100 merken. Wij specialiseren ons in het bieden van hoogwaardige velgen die perfect passen bij bijna elk automerk. Of u nu op zoek bent naar klassieke, sportieve, of hedendaagse stijlen, we hebben een assortiment dat aan al uw wensen voldoet. Naast ons uitgebreide assortiment bieden we u ook een keuze voor verzending of gratis montage bij ons in Uden. Wij geloven in het bieden van een naadloze service die verder gaat dan de aankoop. Ons deskundig team zorgt voor een professionele installatie, terwijl u zich kunt ontspannen en genieten van een kopje koffie. Bezoek onze website vandaag nog om uw perfecte velgen te ontdekken. Bij Wheelpoint.nl is uw auto onze passie, en we kijken ernaar uit om u te helpen bij het personaliseren van uw rit. Wees zeker van topkwaliteit producten en een uitzonderlijke klantenservice wanneer u kiest voor Wheelpoint.nl, de nummer één keuze voor autoliefhebbers in heel Nederland.