Na al een tijd opzoek te zijn naar andere velgen kwam ik bij Wheelpoint terecht. Afspraak gemaakt en netjes ontvangen. Liep voldoende personeel en waren vriendelijk. Snelle en nette service. Volgende keer zou ik daar weer heen gaan.

Snel, meedenkend en tegen een concurrerend tarief.

Doordat ik in Uden op de rondweg mijn wintervelgen kapot heb gereden door het slechte wegdek als gevolg van de strenge vorst (ik was in Uden om bij John vd Rijt langs te gaan voor eventuele aanschaf van zomervelgen) was ik gedwongen om meteen tot aanschaf van de velgen over te gaan. John had helaas niet de door mij gewenste velgen en heeft mij doorgestuurd naar Wheelpoint. Daar meteen geholpen en de velgen (inclusief zomerbanden) gevonden welke ik wilde hebben tegen een mooie prijs. Mijn wintervelgen zijn daar achtergebleven en worden ergens in oktober vervangen en / of gerepareerd. Goede service en dus aan te raden.

Zeer deskundig en klantvriendelijk

Dit is TOP! * even bellen voor deskundig advies en een goede prijs * afspraak maken * als je komt word je meteen geholpen * heel veel deskundigheid * snel weer veilig op weg. Dat bedoel ik met TOP!

Professioneel goed en snel

Professioneel goed en snel.

Super tevreden! Voor de 2de keer klant.

Goede en fijne mensen. Voor de 2de keer ben ik op zoek gegaan naar een 19" breedset. Samen met Bart op zoek gegaan naar de perfecte, zo breed mogelijke velg voor mijn E90. Ze denken en helpen graag mee!

Goed geregeld en volgens afspraak!

Via voorbeelden op de website een aantal velgen geselecteerd, vervolgens via een configurator de velgen getoond onder een vergelijkbaar voertuig. Incl montage alles vlot en uitstekend verzorgt!

Wederom top!

Nieuwe 19” GMP Atom onder de A3 laten zetten door Wheelpoint. Wederom super en vriendelijk geholpen, Ik heb hier in de loop der jaren al een aantal sets gekocht. Altijd goede service en kwaliteit, vandaar ik ook graag terug kom.

Super goede service

Kwam een set velgen halen. Moest meteen weg, ik vroeg of ik de andere velgen later op kon komen halen. Dit was geen enkel probleem, ze hadden als service zelfs de banden verwijderd. Ga zo door!!

Super komen afspraken na en leveren wat ze beloven

Voor 2e maal velgen plus banden gekocht. Zeer goede en vriendelijke service kunt tijdens wachten koffie nemen. Komen afspraak goed na. Ik voor de volgende set zeker weer terug naar Wheelpoint in Uden.

Top service

Ik dacht er komt geen sneeuw en hoef geen winterbanden. Echter kwam de winter er wel en had ik dus nog zomerbanden. Gebeld met Wheelpoint. Na een aantal appjes gestuurd te hebben kon ik langs komen. 2 uur naar het eerste gesprek zaten de winterbanden erop en kon ik weer veilig opweg. Voorheen hier ook mooie sportwielen gekocht voor de 1 serie. Ik kan Wheelpoint bij iedereen aanraden. Een luisterend oor en pakken de koe meteen bij de hoorns. Klasse ga zo door

Doe maar in 1 woord...TOP !

Donderdagavond geappt met Wheelpoint voor een afspraak om vrijdagochtend 9.00, s'middags lagen de wielen eronder...topservice!

staan altijd klaar top service

Snel .vriendelijk en goed geprijsd en waanzinnige keuze aan wielen en banden. de ene dag bestellen en een paar uur later kan je al terecht.. super service

Snelle service

Vanochtend gebeld en halverwege zaten de nieuwe winterbanden er al onder! Super geregeld Wheelpoint!

Snelle en goede service

Ik ben super goed en snel geholpen. En samen tot een goede deal gekomen. Zeker een aanrader als je opzoek bent naar alle soorten en maten velgen.

Warme mensen die je goed helpen en adviseren. Je hebt in no time bij deze toppers banden of velgen onder je auto.

Top service, ruime keus voor een scherpe prijs!

Op zoek naar een mooi gebruikt setje voor onze Mercedes C350e kwam ik op de website van Wheelpoint. Omdat ik even door de bomen het bos niet meer zag heb ik een appje gestuurd waarna ik gelijk duidelijk antwoord kreeg met diverse opties en ook niet onbelangrijk gelijk een scherpe prijs. Ik had nog wat specifieke wensen qua banden, die moesten speciaal besteld worden maar ook dat was geen enkel probleem. Levering op de Waddeneilanden stond duidelijk vermeld als uitzondering desalniettemin een paar dagen later een zeer zorgvuldig ingepakt pakketje op de stoep met niet van nieuw te onderscheiden 19 inch velgen+banden. Kortom, prima service voor een uitstekende prijs! Ps. Nog een VW T5 op de oprit staan die wel aan een mooi nieuw setje winterbanden+velg toe is, ik weet nu waar ik moet zijn.

Zeer vriendelijk en kundig, super snelle levering

Erg fijn. Goed app contact, fijn advies en geen “verkoop” praatjes! Gewoon top!

Klantvriendelijk

Heel flexibel,klantgericht en zeer vriendelijk

Fijne service en niet te duur!

Ik vond het een fijne ervaring om mijn nieuwe velgen bij Wheelpoint te kopen de medewerkers waren vriendelijk en het monteren ging heel vlot. Ik ben er erg blij mee!

Top service!

We konden snel terecht voor nieuwe velgen, met 15 mins vevangen! Snel en goed geregeld!

Een top bedrijf met goede service!

Mijn ervaring bij wheelpoint was in een woord top. Ik had tweede handse velgen gezien online bij wheelpoint en kon gelijk de volgende dag de velgen laten plaatsen, ik heb in totaal misschien 15 minuutjes gewacht goeie service en ze leveren snel werk. Omdat ik zo tevreden was over mijn eerste ervaring en mijn moeder opzoek was naar andere velgen had ik gelijk wheelpoint aangeraden vanuit daar heeft mijn moeder ook nieuwe velgen en banden besteld en de volgende dag nog kunnen laten plaatsen mijn moeder en ik zijn zeer tevreden met de service en kwaliteit die wheelpoint te bieden heeft. Zeker een aanrader!

Enorm tevreden

Ik heb laatst de tec a2 smurf bleu velgen op mijn auto laten monteren. Deze montage ging erg snel en ze waren er erg vriendelijk. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de server.

Super fijne firma met top service

Super fijne firma met top service. Snelle reacties en prima inruil voorstel gekregen om mijn oude wielen in te ruilen. Nieuwe wielen netjes geleverd en gemonteerd. Goede aanrader

Professioneel en Efficient.

Via online heb ik de prijzen van 4 velgen inclusief winterbanden vergeleken, gebeld voor de maat en bevestging dat ze op de auto passen. Gelijk een afspraak gemaakt en op de dag zelf in 30 minuten klaar. Zeer correct en efficient geholpen. Top service.

Geweldig bedrijf met vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn!

Het telefonisch contact verloopt zeer vriendelijk met super goede kennis van zaken. Ze zijn heel voorzichtig en zuinig met de omgang van banden plaatsen op de velgen. Dit is een reden dat ik 170km (retour) rij voor deze geweldige kennis en kunde van de vakmensen die echt weten waar ze mee bezig zijn.

Vluchtoord 25

5406 XP Uden

Over Velgen & banden | Wheelpoint.nl

Wheelpoint.nl is de one-stop online winkel voor een uitgebreide selectie van velgen van bijna 100 merken. Wij specialiseren ons in het bieden van hoogwaardige velgen die perfect passen bij bijna elk automerk. Of u nu op zoek bent naar klassieke, sportieve, of hedendaagse stijlen, we hebben een assortiment dat aan al uw wensen voldoet. Naast ons uitgebreide assortiment bieden we u ook een keuze voor verzending of gratis montage bij ons in Uden. Wij geloven in het bieden van een naadloze service die verder gaat dan de aankoop. Ons deskundig team zorgt voor een professionele installatie, terwijl u zich kunt ontspannen en genieten van een kopje koffie. Bezoek onze website vandaag nog om uw perfecte velgen te ontdekken. Bij Wheelpoint.nl is uw auto onze passie, en we kijken ernaar uit om u te helpen bij het personaliseren van uw rit. Wees zeker van topkwaliteit producten en een uitzonderlijke klantenservice wanneer u kiest voor Wheelpoint.nl, de nummer één keuze voor autoliefhebbers in heel Nederland.