Uitgebreid assortiment, vlotte communicatie (helder en duidelijk) en vriendelijke service. Je kunt voor een goede prijs mooie velgen krijgen en het is snel geregeld.
Vriendelijk personeel, flexibel qua planning, uitstekende service algemeen. Ik kwam voor velgen voor mijn VW UP, beveel het iedereen aan die opzoek is naar velgen, ze hebben een groot assortiment!
Snelle reactie op mail, wat voor de klant heel fijn is. Zeer te spreken over Wheelpoint in Uden,👍
Mooie wielen en banden goede prijs en service
Goede service, niets is teveel. Snelle reactie op mail. Kortom zeer tevreden klant.
Ik belde of ik langs kon komen en de velgen lagen al klaar. De ruimte waar ik kon wachten was netjes en schoon en er stond een koffiemachine. Strakke werkplaats en hele aardige mensen! Ze hebben hun best gedaan mijn oude velgen met banden keurig in mijn auto te leggen én gaven me tips en info om mijn oude velgen te verkopen. Echt de moeite waard om een stukje voor te rijden!
Telefonisch en via mail contact gehad en een prijsafspraak gemaakt voor nieuwe All-Season banden en nieuwe sportvelgen voor mijn Seat Ateca Bij aankomst stonden de velgen al klaar om gemonteerd te worden en meteen geholpen. Kom uit Apeldoorn Wat een Service 👍
Mooie set gebruikte Velgen met banden gekocht Want mijn andere set die onder mijn auto zaten waren beschadigd En trilde nogal maar met de nieuwe set was het nog erger vooraltussen de 100 en 120 kmh Terug gegaan e toen kwamen ze er achter dat er centreerringen tussen Moesten toen heeft luuk samen met mij proefgereden en toen was het al voor 80% opgelost hij gaf me het advies om ook de banden te vervangen ik heb toen 4 seasons er op laten leggen en de overige 20% Is ook opgelost echt super service Top
De beste (en laagste) prijs voor een zeer vriendelijke professionele service.
Voor mijn vader zijn Porsche Cayenne was ik op zoek naar mooie velgen. Via Rein (een bevriende garagehouder) kwam ik uit bij WheelPoint te Uden. Wat een geweldige kerels en vriendelijke service. Eerste dag de velgen uitgekozen en laten bestellen door de vriendelijke medewerker. De volgende dag zaten ze er in een half uurtje op incl de nieuwe banden. Zelden hen ik zo’n geweldig bedrijf / service meegemaakt. O ja! De koffie smaakt prima bij ze! ;-) AANRADER dit bedrijf 👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️😀Mvg Matthias
Wheel point is een vriendelijk betrouwbaar bedrijf Waarbij service op nr 1 staat Ook de prijs voor de inruil is goed Voldoende keus uit heel veel velgen en banden Wij zijn zeer tevreden klant
Goede advies Prijs/Kwaliteit Velgen en Banden ! ik heb Originele 19 Inch Audi A5 Velgen met banden gekocht , snelle levering van de velgen set met banden! Ik ben zeer te spreken over WheelPoint in Uden ! Geweldige en zeer bekwame vakmensen ! Bedankt Luuk !
Eerlijke prijs voor inruil set en goed advies over de velg en banden
Snelle en goede service en goede communicatie via whatsapp
Alles prima geregeld , afspraken , afhandeling en montage .TOP ervaring en nog goede koffie ook !
Ik had nieuwe 20 inch velgen met pirelli p zero laten monteren onder mijn Mercedes glc coupe. Deze trilden enorm, afspraak gemaakt en geheel gratis met prima service opnieuw gebalanceerd en alles. Top! Kom van de winter zeker nieuwe winter set kopen. Aan mij hebben ze een nieuwe klant erbij..
Alles. Leuke mensen, en heel behulpzaam. Snelle reactie! Gewoon super
Heb begin mei 2018 velgen en banden gekocht bij Wheelpoint. Positieve ervaring: Vriendelijk en deskundig advies. Kwaliteit ziet er goed uit. Het is een bedrijf die ik zeker zou aanraden.
Service er goed en een prettig team, ging voorheen altijd naar de Siba, wereld van verschil!
de goede service je vraagt wat word op gereageerd met hetgene wat je vraagt afrekenen en afspraken nakomen topbedrijf...
Supervriendelijk en deskundig , snel geholpen en advies bij het uitzoeken van de juiste velgen. Helemaal Top!!!
Vluchtoord 25
5406 XP Uden
Wheelpoint.nl is de one-stop online winkel voor een uitgebreide selectie van velgen van bijna 100 merken. Wij specialiseren ons in het bieden van hoogwaardige velgen die perfect passen bij bijna elk automerk. Of u nu op zoek bent naar klassieke, sportieve, of hedendaagse stijlen, we hebben een assortiment dat aan al uw wensen voldoet. Naast ons uitgebreide assortiment bieden we u ook een keuze voor verzending of gratis montage bij ons in Uden. Wij geloven in het bieden van een naadloze service die verder gaat dan de aankoop. Ons deskundig team zorgt voor een professionele installatie, terwijl u zich kunt ontspannen en genieten van een kopje koffie. Bezoek onze website vandaag nog om uw perfecte velgen te ontdekken. Bij Wheelpoint.nl is uw auto onze passie, en we kijken ernaar uit om u te helpen bij het personaliseren van uw rit. Wees zeker van topkwaliteit producten en een uitzonderlijke klantenservice wanneer u kiest voor Wheelpoint.nl, de nummer één keuze voor autoliefhebbers in heel Nederland.