heel goed

keurig afgehandeld

Service met hoofdletter S

Netjes ontvangen en vriendelijk en vakkundig geholpen. Correcte prijs voor velgen die ik had ingeruild. Dit bedrijf stelt je niet teleur en helpt/denkt mee waar het kan. Top. Zeer te vreden.

Uitstekende service

Goede telefonische ondersteuning. Uitstekend geholpen bij overmacht situatie. Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke en oplossinggerichte medewerkers.

Mijn ervaringen zijn positief prima service, top een aanrader!!

Van bij de aankoop tot bij de levering zeer goed

Nice and helpful customer service and good product.

Velgenspecialist

Afspraak vlot gemaakt. Er heen getreden en binnen 30 minuten lagen ze er op. Keurig de 4 oude velgen in dozen gedaan zodat ik ze mee kon nemen. Helemaal top!

Goede service en info

Alle afspraken netjes nagekomen

Tevredenheid

Na wat info, het perfecte wiel gevonden tevens de professionaliteit en kennis van het bedrijf, top...

Super service

Super service , van bij het begin van de bestelling tot de aflevering aan huis netjes te woord gestaan . En alles netjes aan huis afgeleverd zoals besteld , in 4dagen . Super !

Goed geholpen en netjes geleverd

Service was goed en afspraken en levering goed

Wat een geweldig vriendelijk en deskundig bedrijf!!

Bij binnenkomst vind je eerst de wachtkamer; om het kantoor te bereiken moet je door een schuifdeur. Ondanks dat er met grote letters opstaat dat je op moet passen voor je vingers lukt het mij toch mijn vinger te beknellen. Pijnlijk. Vervolgens wordt je snel en heel vriendelijk op weg geholpen. Iedereen is even hulpvaardig, even vriendelijk en het bedrijf ziet er super netjes uit! Bij het onvermijdelijke wachten (er moesten 4 banden met velgen vervangen en ingelezen worden) stonden er overheerlijke bonbons op tafel. (volgende keer maar weghalen; niet goed voor mijn lijn ;-) ) Kortom een zeer positieve ervaring!

Super mooie velgen en super service

overzichtelijke site

Fijne communicatie

positief

Snelle service en reactie op de bestelling

snelle levering en montage.

Goedde service Snelle levering Top kwaliteit

zeer goede communicatie en support!

Een aanrader, per ongeluk velgen met verkeerde ET waarde besteld voor de Mini Cooper, medewerker reageerde direct en bestelde de juiste maat, echt heel goed gegaan. Velgen waren goed verpakt en onbeschadigd afgeleverd, keurig gewoon!

Uitstekend!

Prima service, soepel contact, snel geleverd

Top gasten top service

Uitstekend geholpen zeker een aanrader

Ruime keuze en goed betaalbaar!

Nieuwe velgen met winterbanden gekocht . Ruime keuze vwb velgen icm banden en snel en goed gemonteerd.

kwaliteitsvolle producten en service

Makkelijk toegankelijke website en netjes te woord gestaan door iemand met veel technische expertise. Zelfs tijdens het weekend kreeg ik netjes een antwoord terug. Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Bijzonder klantvriendelijke benadering bij het ophalen en monteren van de velgen. Ik kom zeker terug!

Snel en goed

Mijn bestelling goed voorbereid, alles lag klaar en ze lagen snel op de auto, helaas was er geen belangstelling voor mijn originele velegen/banden set. Maar snel weer op weg naar huis, wat een verschil, zowel rijtechnisch als optisch

De velgen waren in zeer goede geleverd.

Zeer goede en snelle service

fantastisch

service dik in orde. Ik wist niet welke velgen er op mijn auto pasten maar werd via de whatsapp knop al snel verder geholpen en er werden ook enkele velgen voorgesteld die bij mijn voertuig pasten. Ook bij het kiezen van de banden staat bij elke band vermeld hoeveel lawaai ze maken, welke rolweerstand ze hebben maar vooral hoe goed de greep is.

Probleemloos en goede service

Ik had voor de auto van mijn dochten een paar velgen besteld. Op de afgesproken dag naar Uden gereden en ter plekke werden we direct geholpen. Velgen netjes gemonteerd, Keurig een paar slotbouten er bij en binnen een half uurtje stonden we weer buiten. Goed geregeld.

Vluchtoord 25

5406 XP Uden

Over Velgen & banden | Wheelpoint.nl

Wheelpoint.nl is de one-stop online winkel voor een uitgebreide selectie van velgen van bijna 100 merken. Wij specialiseren ons in het bieden van hoogwaardige velgen die perfect passen bij bijna elk automerk. Of u nu op zoek bent naar klassieke, sportieve, of hedendaagse stijlen, we hebben een assortiment dat aan al uw wensen voldoet. Naast ons uitgebreide assortiment bieden we u ook een keuze voor verzending of gratis montage bij ons in Uden. Wij geloven in het bieden van een naadloze service die verder gaat dan de aankoop. Ons deskundig team zorgt voor een professionele installatie, terwijl u zich kunt ontspannen en genieten van een kopje koffie. Bezoek onze website vandaag nog om uw perfecte velgen te ontdekken. Bij Wheelpoint.nl is uw auto onze passie, en we kijken ernaar uit om u te helpen bij het personaliseren van uw rit. Wees zeker van topkwaliteit producten en een uitzonderlijke klantenservice wanneer u kiest voor Wheelpoint.nl, de nummer één keuze voor autoliefhebbers in heel Nederland.