Spreek namens mijn tante mevrouw Verhoek die de opdrachtgever was. Zij zag er erg tegenop maar toen de monteurs eenmaal waren gearriveerd en begonnen was ze snel gerustgesteld. Ze werkten snel en netjes en gaven steeds rustig antwoord op haar vragen. Het resultaat is erg mooi geworden.
Balkondeur en badkamerraam laten plaatsen, keurig werk geleverd, ik ben tevreden. Monteurs waren vriendelijk en hebben de klus naar volle tevredenheid geklaard.
In de showroom werden we al vriendelijk ontvangen. Zeer mooi ingerichte showroom, trouwens. Ze nemen de tijd voor je als je met hen in bespreking bent. Bij huis bezoek denken ze mee over eventuele oplossingen en wat bij je huis het mooist past. De mannen, die komen plaatsen, weten echt wat ze doen. Afwerking is netjes. Kortom, Dreumel heeft er een zeer tevreden klant bij. Tip: Leer de klant hoe het meerdere kierstandenraam werkt! :-) scheelt ritje service bezoek.
Dreumel is een professioneel bedrijf waarbij het werk wordt gedaan door ervaren vakmensen. Achter en voorgevel is gerenoveerd en met het resultaat zijn we erg tevreden. Het huis heeft echt een enorme upgrade gekregen.
Goede voorlichting in de winkel, vriendelijke mensen, kleinschalig bedrijf, plaatsing prima gegaan. We zijn tevreden. Kortom, aanrader voor wie een mooie schuifpui zoekt.
Wij hebben gekozen voor Dreumel omdat we een lokaal en betrouwbaar bedrijf zochten, ook omdat wij geen verstand hebben van de specialisatie, techniek en mogelijkheden van nieuwe raamkozijnen. We zijn heel kundig geadviseerd door Thijs van Ardenne en de uitvoering door Pieter .... was zeer kundig en leverde hoogstaand werk af, het waren allemaal verschillende raamkozijnen en naar ik begreep was het een bijzonder project. Dank voor het laten uitvoeren door Pieter......... De afwerking is uitgevoerd door Jan Houwaard en dit ook zeer kundig uitgevoerd . Al met al zeer tevreden en ik zou Dreumel zeker aanbevelen bij bekenden
alles ging volgens de planning, en een hele goeie service. Job wel done!
Plaatsing van de voordeur verliep goed. De afwerking met latten en kit had netter gekund. De kit heeft niet dezelfde kleur en is niet strak. Meerdere plekjes kit zijn over de muur gesmeerd.
Super tevreden met een heel mooi resultaat. Het begon meteen goed met het advies van Thijs, die ook meedacht en verschillende opties gaf. Vervolgens wat kleine aanpassingen naar aanleiding van de meet afspraak. Tenslotte, waren de werkzaamheden met alle zorg en aandacht uitgevoerd. Heel mooi afgewerkt. Wij zijn hardstikke blij.
Heel tevreden met het mooie resultaat! De werkzaamheden zijn met alle zorg en aandacht uitgevoerd, afwerking is heel mooi!
Zeer goed geadviseerd door Michael, in overleg kunnen plannen en hele vriendelijke relaxte monteurs in huis gehad.
Zeer goed. Vanaf het moment in de showroom tot het plaatsen. De after service call is de kers.
We hebben een dakkapel gekocht bij Dreumel. Advies was goed, ontwerp aangepast aan onze wensen. Tijdig geleverd, alles conform afspraak. En netjes achtergelaten.
onze laatste ervaring met Dreumel was een heel positieve. Er zijn goede afspraken gemaakt en ook nagekomen. Ik zou Dreumel zeker aanbevelen
Dreumel ramen en deuren is een fijn bedrijf als je net als wij op zoek bent naar een aluminium zwarte industrieel look achterpui mét openslaande deuren en een achterdeur in diezelfde look met bijpassende hordeur. Je krijgt er goed advies, ze denken goed mee en het gehele proces vanaf het begin tot de afwerking verliep bij ons vlekkeloos. Ook de monteurs werken keurig, zijn vriendelijk en denken goed mee. Niets is teveel gevraagd. Echte vakmannen! Kortom.... wij zijn blij en bevelen Dreumel ramen en deuren graag aan!
Ik ben absoluut tevreden met de deskundigheid van de firma Van Dreumel. Van de sales afdeling tot aan de installatie door de ervaren monteurs, alles verliep vlekkeloos. Bravo !
Zeer tevreden. Minpuntje was dat de hordeur is vergeten maar deze is 3 weken later geleverd en gemonteerd. Met jullie in contact gekomen via Vitrona, deze optie stond er niet.
De laatste opdracht is prima uitgevoerd! Dik tevreden
Werk is prima uitgevoerd en overeenkomstig onze wensen en afspraken
Bij Dreumel komt kennis, kunde en vakmanschap bijeen. Professionals aan het werk en mooie materialen in gebruik. Aanbevolen 100%
Van het begin tot eind wordt je meegenomen door middel van vragen stellen, wensen inventariseren en goed luisteren. Je kan vervolgens goede keuzes maken op basis van de verstrekte informatie. Dat heb ik als erg prettig ervaren. Ook de monteurs nemen je mee in het proces en overleggen regelmatig over de te nemen beslissingen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Kortom, ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. De service is uitstekend en je krijgt echt waar voor je geld.
Alle contacten met medewerkers waren voorkomend en ter zake. De monteurs werkten deskundig, vlot en met plezier. Afspraken met het bedrijf werden goed nagekomen. Minpuntje was slechts dat de in de offerte overeengekomen geïntegreerde kerntrekbeveiliging in de witte afsluiting niet kon worden geleverd, zodat een andere oplossing moest worden gevonden.
Prettig bedrijf, goede voorlichting gehad. Denken met je mee over idee en prijs. Monteurs plaatsten pui in 1 dag. Harde en serieuze werkers met oog voor detail. Al met al zeer tevreden met Dreumel!
Over het algemeen goed. Thijs was wederom zeer behulpzaam met het verduidelijken van opties waardoor er een goede offerte werd opgemaakt. Het inmeten verliep goed en het afhandelen van de vergunning aanvraag scheelde ons een extra dosis papierwerk. Doordat de dakkapellen op 1 dag geleverd en gemonteerd werden viel de rommel binnen mee. Een inzage in de showroom van mogelijk de casco levering had handig geweest maar ik snap waarom dit niet gedaan is. Ik heb Dreumel al eerder aangeraden aan de buren bij onze raamkozijnen en wederom bij de dakkapellen en ik weet dat zij ook de dakkapellen bij Dreumel hebben besteld. (Leveringstijd in weken/exacte datum blijkt alleen bij hen langer uit te blijven)