Goede vaklui die meedenken

Netjes gewerkt. Kozijn van prima kwaliteit. We hebben het verdiepte Hollandse kozijn genomen. We zijn zeer tevreden.

nieuwe dakkapel is vakkundig en snel geplaatst

Zoals van te voren afgesproken is aan de voorzijde de nieuwe kunststof dakkapel in november geplaatst. Een enkele regenbui vormde daarbij geen probleem. Zoals verwacht was de dakkapel kwalitatief gelijkwaardig aan de dakkapel die Dreumel vorig jaar aan de achterzijde heeft geplaatst. We zijn dik tevreden met het eindresultaat!

Goede service en (na)zorg; prima mensen werken er.

Goede service en (na)zorg; prima mensen werken er.

klant is koning

duidelijke afspraken bij offerte en tijdens plaatsen werd ook steeds de mening van de klant gevraagd. mooi product met zeer nette afwerking binnen en buiten zeer tevreden met eindresultaat.

Prima dienstverlening door een gedegen ramen- en deurenspecialist

Vanaf moment één, kreeg ik een goed gevoel bij ramen- en deurenspecialist Dreumel: kennis van zaken, goede klantbeleving, ervaren werkkrachten en keurige afwerking. Wat wil een klant nog meer?

Duidelijke uitleg, uitstekende montage en afwerking.

Duidelijk uitleg in showroom, niets was te veel, duidelijke planning. De installateurs ware zeer bekwaam, netjes en raffelden het niet af. Top.

Prima vakmensen

Mooie afwerking en de mensen van Dreumel nemen de moeite om kleine afwerkingen spoedig te vervangen. Goed contact met Thijs. top

Wij zijn dik tevreden over het eindresultaat en de wijze waarop gewerkt wordt.

Wat een kwaliteit en een vakmensen!

Wij vinden de kozijnen van een erg hoge kwaliteit! Wat een mooi product. Dat word geplaatst door vakmensen wat goed op elkaar zijn ingespeeld! En dat levert een prachtig eindresultaat op binnen en buiten! Team DREUMEL bedankt!!!!!

Alles is prima verlopen en mooie dakkapel geplaatst

Mensen die de kapel plaatsten waren ervaren ! Ze lieten. de ruimte netjes achter. Wel jammer dat we ruim 2 uur moesten wachten op de kraan met dakkapel. Maar zodra die er was is alles vlot verlopen

👍👍

Zijn super geholpen. Hebben mooie kunsstof houtlook kozijnen.

Resultaat is zoals verwacht

Verkoper gaf goede tips en dacht goed mee met de keuzes die we konden maken. Monteurs waren prettig in de omgang. Jammer genoeg lukte het niet om in één dag de werkzaamheden af te krijgen, terwijl dit wel was ingeschat. Door lastiger verwijderen en ontbreken van een raam gekomen. Bij zetten raam ging een raam kapot. Later prima opgelost door service team. Ik heb me wel geërgerd aan de lange periode die het duurde voordat raam werd vervangen en door de wijze waarop ik te woord werd gestaan door de planner. Die vond ik niet meedenkend en kwam zo niet klantvriendelijk over. Zeker als je dit afsteekt tegen alle andere medewerkers die mij wel dat gevoel gaven. Ik ben heel blij met het uiteindelijke resultaat.

vriendelijke installateurs, net werk

Vriendelijke installateurs, net werk geleverd. Belangrijke tip is dat de persoon die komt inmeten beter zou kunnen afstemmen met de installateurs en vice versa.

Prima voorlichting plaatsing en service

Vanaf de eerste kennismaking hebben de mensen van dreumel actief meegedacht en zijn met prima ideeen gekomen. Het plaatsen werd op een hele nette manier gedaan afwerking tot in de puntjes.

Geweldig!

Geweldige service. Kwaliteit producten. Keurige plaatsing.

Perfect werk, vriendelijke timmermanen

Wij zijn heel tevreden met het plaatsen van de kozijnen en deur. Heel kundig gedaan, de timmermanen zijn heel vriendelijk en hebben perfect werk gerealiseerd 👍

Mooie kozijnen, netjes geplaatst, goede service.

Alle kozijnen zien er goed uit. De monteurs werkten vlot en netjes. De jaloezieën op maat zijn uitstekend!

Mooie ramen goed geplaatst door vriendelijke monteurs.

Spreek namens mijn tante mevrouw Verhoek die de opdrachtgever was. Zij zag er erg tegenop maar toen de monteurs eenmaal waren gearriveerd en begonnen was ze snel gerustgesteld. Ze werkten snel en netjes en gaven steeds rustig antwoord op haar vragen. Het resultaat is erg mooi geworden.

Een zeer tevreden klant.

Balkondeur en badkamerraam laten plaatsen, keurig werk geleverd, ik ben tevreden. Monteurs waren vriendelijk en hebben de klus naar volle tevredenheid geklaard.

Zeer klantvriendelijk en meedenkend personeel.

In de showroom werden we al vriendelijk ontvangen. Zeer mooi ingerichte showroom, trouwens. Ze nemen de tijd voor je als je met hen in bespreking bent. Bij huis bezoek denken ze mee over eventuele oplossingen en wat bij je huis het mooist past. De mannen, die komen plaatsen, weten echt wat ze doen. Afwerking is netjes. Kortom, Dreumel heeft er een zeer tevreden klant bij. Tip: Leer de klant hoe het meerdere kierstandenraam werkt! :-) scheelt ritje service bezoek.

Mijn ervaring met Dreumel is prima

Dreumel is een professioneel bedrijf waarbij het werk wordt gedaan door ervaren vakmensen. Achter en voorgevel is gerenoveerd en met het resultaat zijn we erg tevreden. Het huis heeft echt een enorme upgrade gekregen.

Dankzij Dreumel is de schuifpui geworden, zoals we gehoopt hadden

Goede voorlichting in de winkel, vriendelijke mensen, kleinschalig bedrijf, plaatsing prima gegaan. We zijn tevreden. Kortom, aanrader voor wie een mooie schuifpui zoekt.

Super, goede adviezen, deskundige en vriendelijke medewerkers, super blij met de plaatsing en afwerk

Wij hebben gekozen voor Dreumel omdat we een lokaal en betrouwbaar bedrijf zochten, ook omdat wij geen verstand hebben van de specialisatie, techniek en mogelijkheden van nieuwe raamkozijnen. We zijn heel kundig geadviseerd door Thijs van Ardenne en de uitvoering door Pieter .... was zeer kundig en leverde hoogstaand werk af, het waren allemaal verschillende raamkozijnen en naar ik begreep was het een bijzonder project. Dank voor het laten uitvoeren door Pieter......... De afwerking is uitgevoerd door Jan Houwaard en dit ook zeer kundig uitgevoerd . Al met al zeer tevreden en ik zou Dreumel zeker aanbevelen bij bekenden

Zeker aanraden

alles ging volgens de planning, en een hele goeie service. Job wel done!

Goed vakmanschap

Plaatsing van de voordeur verliep goed. De afwerking met latten en kit had netter gekund. De kit heeft niet dezelfde kleur en is niet strak. Meerdere plekjes kit zijn over de muur gesmeerd.

Rhone 34

2491AP 's-gravenhage