Ontzettend vriendelijk en kundig, afspraken worden nagekomen, nazorg is uitstekend ook, misschien wat duurder dan de concurrent, maar daar staat wel een heel betrouwbaar bedrijf met veel ervaring en kundigheid tegenover!
Super vriendelijke monteurs , netjes , heel gezellig en collegiaal met elkaar om gaan !!! Goede uitleg over de pui. Alles heel netjes opgeruimd , top bedankt 👍
Fijn verkoop gesprek nam alle tijd voor me duidelijke uitleg pluim voor Thijs van Ardenne. Monteurs prachtig werk afgeleverd en schoon opgeleverd. Niets was teveel voor ze mooi alles afgewerkt kon niet mooier super.veel lof voor Peter en Richard. ook nog de nazorg toen het klaar was heeft Thijs me nog gebeld of het naar wens is vind ik heel netjes. Alles bij elkaar kon niet beter pluim voor Dreumel. Ik blijf zeker klant bij jullie bij een volgend project. Groeten Ed Timmer.
zeer vakkundige verkoper Thijs, oplossingsgericht meedenkt met ons als klant centraal , goede afspraken omtrent plaatsen, planning enz. De mannen die geplaatst hebben Gilbert en Soef zijn zeer netjes, vakkundig, communiceren goed en denken in oplossingen, zijn dus erg tevreden en inmiddels is 2de opdracht neergelegd bij Thijs om gehele beneden verdieping in kunststof om te bouwen
Aluminium vouwpui laten plaatsen. Jan en Fabio hebben uitstekend werk geleverd. We zijn heel tevreden over het eindresultaat.
Alles keurig. Uitstekend product, goede voorlichting, probleemloze installatie. Prijs-kwaliteitverhouding prima. Levertijd een beetje lang, maar niet langer dan elders. Ons verzoek, telefonisch gedaan, om het werk in te plannen ná onze vakantie, was blijkbaar niet goed geregistreerd, waardoor de planning te elfder ure moest worden aangepast. Gelukkig kon een en ander nog wel geplooid worden.
Dreumel heeft onze kozijnen van de dakkappellen vervangen en de schuifpui van de woonkamer naar de tuin. Ze konden ramen met ingebouwde jaloezieen leveren wat als voordeel heeft dat ze nooit meer vuil en stoffig worden. Alles is perfect afgeleverd en gemonteerd.
We hebben de kozijnen laten vervangen en ik ben superblij met het resultaat! De monteurs zijn fijne, vriendelijke lui en hebben heel mooi werk afgeleverd.
Ik ben zeer tevreden!! Er is keurig gewerkt en ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit van de ramen!!
Wij hebben voor de derde keer kozijnen bij jullie gekocht en zijn zeer tevreden. Een voorbeeld is een ruit in de badkamer zat condens in werd van jullie kant gelijk op gereageerd en meteen vervangen. Ook goede verstandhouding met Thijs de vertegenwoordiger.
Zoals ik al bij de oplevering liet weten ben ik uiterst tevreden! Het is dat ik niet allemaal tienen wilde geven (dat klinkt niet geloofwaardig), maar eigenlijk verdient Dreumel dat cijfer op ieder onderdeel.
TOP-ervaring: alles klopte uitstekend. Hoe kwaliteit op alle fronten en verwachtingen worden zonder meer waargemaakt en zelfs overtroffen.
een net familiebedrijf met mooie producten voor een redelijke prijs
Het begint natuurlijk met een gesprek,wat je als klant zou willen veranderen,die gesprekken zijn altijd informatief en verhelderend.Dan komt de afspraak,na enige tijd het inmeten.Als de grote dag daar is,komen er twee vakbekwame mannen,die het karwei klaren en altijd naar genoegen.
De communicatie omtrent de planning had beter gekund. Daarnaast uiterst tevreden over de levering en plaatsing van de kozijnen. Zowel tijdens verkoop als tijdens plaatsing is er goed meegedacht met onze wensen.
Kwaliteit verzekerd!
Als problemen zijn de monteurs zijn creatif en zorgen voor goede alternatieven. Tussen de monteurs de sfeer is goed. Ik ben heel tevreden.