Via internet Dreumel gevonden, uitstekende ontvangst in showroom, veel tijd voor mij uitgetrokken, duidelijke uitleg en informatie. Goede offerte, volgens afspraak. Monteurs zeer goede vakmensen, uiterst plezierig in omgang, goed werk. Prima nazorg! Geheel volledig volgens offerte en afspraak. Dreumel is een goed bedrijf, dat zijn afspraken nakomt en goede kwaliteit producten heeft, met een geweldig montage systeem!
Super fantastische waanzinnig . Woorden schieten te kort top top top
Ik had de afspraak gemaakt dat er een team monteurs zou komen van Dreumel zelf. Helaas was dit niet het geval. 2 monteurs zijn in totaal 16 uur geweest verdeeld over 3 dagen. Ze werkten niet heel zorgvuldig. Tikten latjes in het kozijn met een gewone hamer zonder doek o.i.d. waardoor er putten ontstonden die ik later zelf weer moest opvullen. Aan het kunststof zelf zaten ook wat beschadigingen (die overigens zeer vakkundig hersteld zijn door uw eigen medewerker!). De deur hadden ze niet goed gemonteerd waardoor die heel zwaar ging (ook dat heeft uw eigen monteur opgelost). Ondanks dat ze maar 5 uur per dag kwamen hadden ze geen tijd of zin om de trekstangetjes voor de roosters op maat te maken (ze waren te lang en te breed). Ook dat heeft uw eigen monteur opgelost. Dit zijn allemaal redenen waarom ik graag eigen monteurs wilde hebben. Bij de vorige opdracht had ik ook ingehuurde monteurs en die kennen de werking en materialen toch niet zo heel goed blijkbaar van uw kozijnen. Toen uw eigen monteur er was voor herstelwerkzaamheden (en de hordeur) heeft hij ook een raam boven opnieuw afgesteld omdat deze bijna niet te openen was (gemaakt door een eerdere ingehuurde ploeg). Het is dat uw eigen monteur zulk goed werk heeft afgeleverd anders had ik Dreumel niet meer aangeraden aan anderen. Mijn complimenten voor deze meneer. Van zulke mensen zou u er meer in dienst moeten nemen...
kan niet beter
Nu voor de derde keer kozijnen laten plaatsen/vervangen. Alle keren goed geholpen, duidelijk afspraken. Nette vriendelijke monteurs en een superresultaat. Nog twee kozijnen te doen. Ook weer via Dreumel!
Na een onverwacht probleem bij plaatsing van de schuifpui heeft Dreumel direct en zeer efficient gezorgd voor een uitstekende oplossing. Wij zijn bijzonder tevreden klanten en komen in de toekomst voor onze andere ramen zeker terug bij Dreumel. Wij raden met een gerust hart de firma Dreumel aan!
Er is door de vakmannen prachtig werk geleverd. Alleen is er door ziekte van verschillende vakmannen de werkzaamheden met ruim 6 weken vertraagd. Maar dat kan gebeuren. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Wij kwamen bij Dreumel terecht omdat we op zoek waren naar een houten schuifpui omdat in ons huis alle kozijnen van hout zijn. Nadat we het houten exemplaar hadden bekeken kwamen we tot de conclusie dat dit geen geschikte oplossing was omdat het behoorlijk zwaar was om te openen en te sluiten. Wij werden toen door de verkoopadviseur op een Quinline 74 kunststof hefschuifdeur geattendeerd welke een wereld van verschil was met het houten exemplaar. Het openen en sluiten gaat erg licht en is zeker te gebruiken als dagelijkse doorgang. De verkoopadviseur wist ons in het daarop volgende gesprek te overtuigen van de kwaliteit van de schuifpui. Door de afwerking met houtnerf motief valt het nauwelijks op dat het een kunststof kozijn is. We hebben de schuifpui nu een aantal maanden in gebruik en zijn er zeer content mee.
Het was niet goedkoop maar ook niet duurder dan de concurrent. Duurde even voor er tijd was voor de installatie maar het is uiteindelijk snel gebeurd ondanks het slechte weer. Alles is goed gemonteerd. Niet alle monteurs waren even ervaren maar heb het idee dat ze wel zorgen dat er altijd een ervaren iemand bij is. Al met al zeer tevreden, kan ze aanraden.
Op alle vlakken tevreden. Met name de monteurs. Netjes en secuur.
We hebben onze garagepoort vervangen door een groot raam. Dat ziet er erg goed uit. We hadden te maken met de welstandscommissie en de inspecteur die kwam kijken was heel tevreden. Het nieuwe raam paste mooi bij de rest van het huis, inclusief gekleurd glas. Nette, keurige en beleefde werkmannen. Absoluut een aanrader.
Ik ben overwegend tevreden: prachtige kozijnen, vakkundig personeel, goede communicatie over planning, heldere offerte. Wel was er onduidelijke communicatie over de afwerking, wat resulteerde in een andere afwerking dan ik wilde. En het duurde weken voordat een paar nazorgaspecten (missende tooglat, schaafsel in slot) werden opgelost.
zeer tevreden en hele nette monteurs
Medio juli 2017 zijn we naar de showroom gegaan om ons te oriënteren m.b.t. kunststof kozijnen. We werden vakkundig te woord gestaan en alle mogelijkheden werden besproken en bekeken. Eind juli hadden we besloten om te bestellen, vervolgens werden de kozijnen ingemeten en zou de plaatsing volgens planning plaatsvinden in week 2 of week 3 in de maand oktober. De plaatsing van alle kozijnen en waterslagen, in de geplande week, zou 5 werkdagen duren. De kozijnen zijn door de monteurs in deze week ook zeer netjes geplaatst en afgewerkt. Alles verliep netjes. Complimenten.
Dreumel is een zeer betrouwbaar en service gericht bedrijf. Ook de showroom is zeer uitnodigend en de verkopers zijn zeer klantgericht. Daarnaast zijn de aangeboden materialen van kozijnen en rolluiken van hoge kwaliteit.
In januari dit jaar hebben we de voorkant van het huis laten voorzien van kunststofkozijnen. En in juli daarop hebben ook de achterkant de kozijnen laten vervangen. De showroom is overzichtelijk zodat we daar een goede keus hebben kunnen maken van het type kozijn. Het verkoopgesprek was prettig en vakkundig. Het plaatsen door de monteurs gebeurt super netjes, zelfs de buren waren zeer te spreken over hun werkwijze. Er was totaal geen overlast voor hen. Ook de nazorg was prima, elk puntje na de oplevering werd volledig hersteld. In de huidige woning ben ik nu wel helemaal klaar met de kozijnen maar ik zou Dreumel zeker weer benaderen als ik weer eens kunststof kozijnen wil laten plaatsen. Kort gezegd: een top bedrijf.
Gewoon perfect, heb echt helemaal niets op te merken. Wij zijn zeer tevreden van A tot Z