Het raam werd wat later geleverd en de communicatie daarover was op ons initiatief. De mannen die het raam hebben gezet hebben dat prima gedaan.
Bestellen, leveren, installeren en resultaat helemaal in orde. Lange tijd voor herstel van kleine schade waarbij communicatie over voortgang niet altijd correct verliep. Maar het resultaat mag er zijn!.
Vriendelijk personeel, snelle levertijd en ondanks dat het naleven van een beschadigd onderdeel wat langer duurde een mooi eindresultaat!
Prima kwaliteit, prima service!
Wij hebben een schuifpui en wij zijn zeer tevreden over de montage en de afwerking. Met name de afwerking is perfect, monteurs weten waar zijn mee bezig zijn
Prima! Supermooi, aardige en behulpzame monteurs. minpuntje was dat ik niet wist dat de rolgordijnen niet terug gehangen konden worden waardoor ik onverwachte kosten had van 50 euro om dit weer passend te maken. Was niet verteld in gesprek, heb inmiddels Thijs gesproken,
Professioneel vakmanschao, keurige afwerking, zeer tevreden
Garantie voorwaarden blijf ik onduidelijk vinden (hang en sluitwerk 2 jaar?) Een schuifpui heeft alleen maar hang en sluitwerk. 70% aanbetaling voor levering vind ik teveel. De klant heeft een groot risico deel. Stof bestrijding tijdens installatie is niet effectief (zeiltje,waar alles langs stuift).
m.b.t. nazorg e/o garantie : nog niet nodig geweest m.b.t. zijn zeker niet de goedkoopste maar leveren wel goed(e) werk en producten af.
In de afgelopen 12 jaar, hebben wij de vernieuwing van vrijwel alle ramen van onze woning laten uitvoeren. Wij hebben geconstateerd dat de thermische isolatie aanzienlijk is verbeterd.
deskundige en prettig werkende monteurs
Wij zijn tevreden over de dakkapel. Monteurs zijn echte vakmensen. Echter de planning was totaal mis gerekend. Twee volledige dagen werden 3,5 dag. Er wordt ook erg makkelijk gedacht dat je alles maar kan regelen om langer beschikbaar te zijn. Communicatie over planning kan beter.
Zeer prettig om met de firma Dreumel samen te werken. Afspraken worden na gekomen en alles klopt. Goede vakmensen en een prachtig resultaat.
Zeer mooi product, in vergelijking tot andere dakkapelleveranciers. Absoluut kennis van zaken en goed onderbouwde argumenten. Enorm tevreden tot nu toe. Veel complimenten van omwonenden. Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Goede service bij wat problemen bij de afwerking van de roedes. Verkoopgesprek was op zich prima, wel wat "gelikt" en erg veel nadruk op trekbeveiliging van de sloten terwijl wij al meteen hadden aangegeven een ander slot te monteren dan standaard. Daarmee werd het gesprek wat komisch.
Duidelijke site. Verkoopadviseur Jeffrey. Waren wij zeer tevreden over, denkt mee. Ton Smits. Heeft de dakkapel Perfect ingemeten top.👍🏼 Jan, Danny en Theo echte vakmannen 🔨Hebben de dakkapel top geplaatst, Waren 2 leuke dagen. 😁😁😁BEDANKT MANNEN.
Fantastisch vakmanschap. Echt enorm mooi werk afgeleverd. We hebben voor en achter nieuwe kozijnen laten plaatsen en de kunststof delen op ons huis laten vervangen. Het heeft langer geduurd dan gepland omdat de hoeveelheid werk in de praktijk tegenviel en de laatste onderdelen op zich lieten wachten met de bestelling. Maar echt super netjes afgewerkt. Vriendelijke en kundige monteurs die je met een gerust hart in je huis laat werken!
aardige monteurs, zat deukje in de stijl daar heb ik wel wat lang op gewacht, dat is gemaakt , en nog een hele kleine beschadiging zit er maar ik vind dat geen probleem als het maar niet groter word. verder prima bedrijf
Kwaliteit en service, dat zijn de woorden die bij Dreumel passen. Ondanks dat er in de levering een fout was geslopen in de uitvoering van de dakkapel, werd e.e.a. zeer vlot hersteld.