Wij kwamen bij Dreumel terecht omdat we op zoek waren naar een houten schuifpui omdat in ons huis alle kozijnen van hout zijn. Nadat we het houten exemplaar hadden bekeken kwamen we tot de conclusie dat dit geen geschikte oplossing was omdat het behoorlijk zwaar was om te openen en te sluiten. Wij werden toen door de verkoopadviseur op een Quinline 74 kunststof hefschuifdeur geattendeerd welke een wereld van verschil was met het houten exemplaar. Het openen en sluiten gaat erg licht en is zeker te gebruiken als dagelijkse doorgang. De verkoopadviseur wist ons in het daarop volgende gesprek te overtuigen van de kwaliteit van de schuifpui. Door de afwerking met houtnerf motief valt het nauwelijks op dat het een kunststof kozijn is. We hebben de schuifpui nu een aantal maanden in gebruik en zijn er zeer content mee.
Het was niet goedkoop maar ook niet duurder dan de concurrent. Duurde even voor er tijd was voor de installatie maar het is uiteindelijk snel gebeurd ondanks het slechte weer. Alles is goed gemonteerd. Niet alle monteurs waren even ervaren maar heb het idee dat ze wel zorgen dat er altijd een ervaren iemand bij is. Al met al zeer tevreden, kan ze aanraden.
Op alle vlakken tevreden. Met name de monteurs. Netjes en secuur.
We hebben onze garagepoort vervangen door een groot raam. Dat ziet er erg goed uit. We hadden te maken met de welstandscommissie en de inspecteur die kwam kijken was heel tevreden. Het nieuwe raam paste mooi bij de rest van het huis, inclusief gekleurd glas. Nette, keurige en beleefde werkmannen. Absoluut een aanrader.
Ik ben overwegend tevreden: prachtige kozijnen, vakkundig personeel, goede communicatie over planning, heldere offerte. Wel was er onduidelijke communicatie over de afwerking, wat resulteerde in een andere afwerking dan ik wilde. En het duurde weken voordat een paar nazorgaspecten (missende tooglat, schaafsel in slot) werden opgelost.
zeer tevreden en hele nette monteurs
Medio juli 2017 zijn we naar de showroom gegaan om ons te oriënteren m.b.t. kunststof kozijnen. We werden vakkundig te woord gestaan en alle mogelijkheden werden besproken en bekeken. Eind juli hadden we besloten om te bestellen, vervolgens werden de kozijnen ingemeten en zou de plaatsing volgens planning plaatsvinden in week 2 of week 3 in de maand oktober. De plaatsing van alle kozijnen en waterslagen, in de geplande week, zou 5 werkdagen duren. De kozijnen zijn door de monteurs in deze week ook zeer netjes geplaatst en afgewerkt. Alles verliep netjes. Complimenten.
Dreumel is een zeer betrouwbaar en service gericht bedrijf. Ook de showroom is zeer uitnodigend en de verkopers zijn zeer klantgericht. Daarnaast zijn de aangeboden materialen van kozijnen en rolluiken van hoge kwaliteit.
In januari dit jaar hebben we de voorkant van het huis laten voorzien van kunststofkozijnen. En in juli daarop hebben ook de achterkant de kozijnen laten vervangen. De showroom is overzichtelijk zodat we daar een goede keus hebben kunnen maken van het type kozijn. Het verkoopgesprek was prettig en vakkundig. Het plaatsen door de monteurs gebeurt super netjes, zelfs de buren waren zeer te spreken over hun werkwijze. Er was totaal geen overlast voor hen. Ook de nazorg was prima, elk puntje na de oplevering werd volledig hersteld. In de huidige woning ben ik nu wel helemaal klaar met de kozijnen maar ik zou Dreumel zeker weer benaderen als ik weer eens kunststof kozijnen wil laten plaatsen. Kort gezegd: een top bedrijf.
Gewoon perfect, heb echt helemaal niets op te merken. Wij zijn zeer tevreden van A tot Z
Het raam werd wat later geleverd en de communicatie daarover was op ons initiatief. De mannen die het raam hebben gezet hebben dat prima gedaan.
Bestellen, leveren, installeren en resultaat helemaal in orde. Lange tijd voor herstel van kleine schade waarbij communicatie over voortgang niet altijd correct verliep. Maar het resultaat mag er zijn!.
Vriendelijk personeel, snelle levertijd en ondanks dat het naleven van een beschadigd onderdeel wat langer duurde een mooi eindresultaat!
Prima kwaliteit, prima service!
Wij hebben een schuifpui en wij zijn zeer tevreden over de montage en de afwerking. Met name de afwerking is perfect, monteurs weten waar zijn mee bezig zijn
Prima! Supermooi, aardige en behulpzame monteurs. minpuntje was dat ik niet wist dat de rolgordijnen niet terug gehangen konden worden waardoor ik onverwachte kosten had van 50 euro om dit weer passend te maken. Was niet verteld in gesprek, heb inmiddels Thijs gesproken,
Professioneel vakmanschao, keurige afwerking, zeer tevreden