Zeer klantvriendelijk en er wordt goed meegedacht. Ik ben erg tevreden over het geleverde product!
Prima service, fijne samenwerking, levering volgens afspraak
Via het internet ben ik in contact gekomen met PromoSnoepje. Vanaf het eerste contact tot en met de levering werden wij heel prettig geholpen. De Napolitains die wij hebben besteld zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook nog eens heel lekker.
Promo Snoepje is een zeer flexibele en snelle onderneming. Ik heb al meerdere bestelling bij ze geplaatst en tot op heden kan ik niet anders zeggen dat zowel de kwaliteit als de klantvriendelijkheid ontzettend goed is. Echt een aanrader voor zowel grote als kleine ondernemers.
Kwalitatief een heel goed en lekker product geleverd gekregen.
Het is een leuke manier om je bedrijf te promoten en leuke orginele verpakking en leuk om te geven of te krijgen.
Snel, persoonlijk en ze denken volledig mee om er een geweldig promosnoepje van te maken...
Nadat ik de order heb opgevraagd is er daarna een zeer nette reactie en verdere afhandeling van de order. Levering van de order correct en ruim op tijd ontvangen.
Goede en correcte samenwerking met een mooi eindresultaat!
Er wordt op zo een professionele manier met je mee gedacht over het eind product, mijn chocolaatjes zien er zo mooi en stijlvol uit! Wat ik leuk vind is dat die chocolaatjes perfect werken voor goodybags! Je dure visitekaartje wordt altijd weggegooid en een chocolaatje wordt toch altijd wel gewaardeerd. De levertijd was verrassend snel, en de smaal was ook heerlijk! Ik ben zo blij met mijn chocolaatjes dat ik dit bedrijf om visitekaartjes heb gevraagd om in mijn zaak neer te leggen. IEDEREEN zou dit chique extraatje voor zijn bedrijf moeten hebben!
Recentelijk voor het eerst 500 chocolaatjes besteld met ons logo op de verpakking. PromoSnoepje heeft de verpakking ontworpen en heel snel geleverd. Snelle levering en een goed ontwerp, de kwaliteit van de chocolade zou wat mij betreft iets hoger kunnen!
Het is prettig zakendoen met PromoSnoepje om mijn klanten te voorzien van bedrukt snoepgoed met de foto's geleverd door VMphotovideo. Snelle levering en goedkoop. Verbeterpunten zouden zijn meer bekendheid en meer reclame maken.
Ontzettend professioneel en snel in de afhandeling. Daar hou ik van.
Verlengde Kerkweg 9
2981 GE Ridderkerk
Haal alles uit je merk met branded artikelen waar je mee opvalt!