Top (spoed) service

Binnen een week meer dan 15.000 gepersonaliseerde pakjes mint leveren is een topprestatie. Verder zeer prettige samenwerking, waarbij de leverancier goed meedenkt en adviseert. Adviseer zeker PromoSnoepje aan wanneer je (last minute) gepersonaliseerde items nodig heb!

Promosnoepje heeft ons goed geholpen met onze bestelling. Ze hebben ons netjes te woord gestaan en goed geholpen met onze wensen. Ook als dit buiten het assortiment viel.

Team "PromoSnoepje" doet wat ze beloven!

Order chocoladeletters met eigen logo: denken mee, leveren op tijd en bieden goede kwaliteit, top.

Prima geregeld!

Prima geregeld!

Goede service, uitstekende producten

Omnidots heeft nu voor het tweede jaar relatiegeschenken besteld bij Promosnoepje. We zijn uitstekend geholpen bij onze keus en de producten worden netjes aangeleverd en zijn van goede kwaliteit. www.omnidots.com

Service en snelle levering

Nadat ik het contactformulier had ingevuld, had ik vrij snel telefonisch contact met promo-snoepje. Werd goed geadviseerd welke mogelijkheden er waren. 2 proefmodellen werden toegestuurd, zodat we zelf de juiste keuze konden maken. Blikjes waren netjes verpakt en zonder enige beschadiging geleverd

ik ben een tevreden klant

Alles op tijd geleverd, ontwerp en drukwerk mooi, persoonlijke aandacht

De laagste prijs garantie!

Altijd fijn om een product voor de laagste prijs te mogen ontvangen. Daarnaast ook nog eens heerlijke Belgische chocolade!

goede service en er wordt prima meegedacht

Vriendelijke mensen, wordt goed gereageerd en alles is goed geregeld

Fantastisch

Vriendelijke mensen en snel geleverd!

Snel en servicegericht in bestelling, traag in nazorg

Bij de bestelling is goed meegedacht, ze hebben een mooie prijs geboden en er werd snel gereageerd. De bestelling werd wel later bezorgd dan was beloofd, ook de nazorg liet even op zich wachten. Er waren steeds nieuwe medewerkers waardoor de overdracht niet goed ging en het bleef liggen.

prima verlopen aanvraag, offerte, drukproef en bestelling!

na wederzijds overleg een aantal keer de offerte aan gepast en dit gaat op een digitale klantvriendelijke manier. prima offerte en bestelproces.

Fantastisch

Snel geleverd en goed geleverd

Vlotte samenwerking en levering

Vlotte samenwerking en levering

Een echte aanvulling op de beurs!

Het contact met PromoSnoepje was super fijn. Ik heb telefonisch en per mail contact gehad en werd goed geadviseerd over de snoepjes die wij zouden kunnen inzetten op onze internationale beurzen. We hebben een duidelijke drukproef ontvangen en na akkoord werd het productieproces snel in gang gezet. We hadden alles op tijd binnen en de snoepjes vielen intern ook in de smaak.

Super service en fijn dat jullie zo meedenken!

Super service en fijn dat jullie zo meedenken!

x

x

Goede service, en een mooi systeem!

Van aanvraag, naar offerte, naar order, naar levering werkt het supergoed! Het product zelf is ook aan te bevelen. Enige nadeel is dat we andere chocolade (betere kwaliteit en meer smaken) in de sample kregen dan bij de echte bestelling. Dit was ook niet aangegeven.

Netjes geholpen , duidelijk antwoord op mijn vragen

Ruimte voor verbetering

Tussentijds prijzen verhogen en daar niet over communiceren, levertijden zoals op de website, worden bij lange na niet gehaald. Na accordering van de drukproef misschien, maar als je dan 1,5 week op een drukproef moet wachten, wordt de levertijd als snel weer lang. Gelukkig wel tegemoetkoming in de kosten, maar geen order op basis van de oude prijzen en een opmerking van "ja, de prijzen op de site zijn al lang niet actueel meer, die hadden we al moeten aanpassen" komt de kwaliteit van dienstverlening niet ten goede. Ook de sample, die je volgens de website bij het plaatsen van je order zou moeten ontvangen, krijgen we nu pas na levering van alle chocolade. Kortom ruimte voor verbetering. De chocolade is overigens wel erg lekker.

Fijn bedrijf

Flexibel, meedenkend, vriendelijk, goede service en een mooi assortiment.

Prima geholpen

Erg goed geholpen door dhr. Mukremin. Goed mee gedacht over het uiteindelijke product.

Prettige, duidelijke communicatie. Snelle levering!

Mijn ervaring met Promosnoepje bestaat uit een goede, fijne communicatie. Er werd snel gereageerd en alles is keurig, snel en volgens afspraak geleverd.

Hartelijk dank voor zo'n proffessionele service ! top top top...

Eerst beetje getwijfeld ! Maar na het besluit en bestellen van producten hebben wij ervaren hoe het is om je bedrijfslogo op juiste manier te promoten. Wij danken team Promosupply van harte>>>

Verlengde Kerkweg 9

2981 GE Ridderkerk

Over Promosupply

Haal alles uit je merk met branded artikelen waar je mee opvalt!