Top!

De installateurs van de thuisbatterij hebben meerdere mogelijke opties voor het plaatsen bekeken en hebben erg hard gewerkt om de batterij te plaatsen, waarna een heldere uitleg volgte. Zonneplan is goed bereikbaar voor vragen en heeft een handige app. Aanrader!

zeer duidelijk en oplossingsgericht

zeer goede ervaringen

Dynamisch contract bevalt goed, verbruik op de gunstigste tijdstippen.

Duidelijke app met transparante prijzen. Geen terugleverkosten Extra vergoeding voor teruggeleverde energie

Top product met top advies en installatie

Vanaf het eerste telefoontje met mijn vraag , heb ik een zeer prettig en professioneel ondersteuning tot en met installatie en nazorg ervaren .De product voldoet aan alle verwachtingen.

Aanrader

Komt afspraken na. Levert goed werk en netjes! Montage prima verlopen.

Goede innovatie. Nette installatie. Erg mooie opbrengst.

Nette en vlotte installatie van de batterij. De batterij handelt op de onbalansmarkt en levert zo een bijdrage aan een stabieler stroom netwerk en verdient zo verassend veel geld. Tevens betalen we geen terugleverkosten en worden de opbrengsten van zonnepanelen en netstabilisatie maandelijks gestort.

Keurig en volgens afspraak geïnstalleerd.

Installateurs waren op de afgesproken tijd aanwezig, en hebben de apparatuur netjes aangesloten en in bedrijf gesteld. Als de uitkomst van de opbrengst volgens prognose is, ben ik dik tevreden.

Uitstekende service

Plaatsing batterij professioneel. Prijs kwaliteit en after sales uitstekend. Ook de app is duidelijk. Ook tijdens de periode na installatie met weinig zon leverde de batterij een mooi rendement op.

Alles duidelijk, app werkt goed. Prijzen zijn goed weergegeven wanneer hoog of laag.

Goede ervaring.

Goed werk

Goed en net werk geleverd. Ook voor die tijd kun je vragen stellen en krijg je een goede uitleg.

Keurige montage en vriendelijk geholpen

Keurig geholpen bij aanschaf en alles ook keurig geplaatst, alles volgens afspraak, Super fijn

Alles perfect geregeld.

Zowel het bestellen als plaatsen van de thuisbatterij verliep soepel en keurig volgens de gemaakte afspraken. De monteurs kwamen zelf met de beste oplossing voor het plaatsen en hebben, na een vlotte en kundige installatie, alles keurig opgeruimd. De thuisbatterij draait nu ruim twee maanden probleemloos en de powerplay-opbrengst loopt gelijk met die van de proefopstelling.

Verwachting wordt niet gehaald

Door het wijzigen van de aansturing door Tennet van 2 naar 5 minuten wordt de powerplay vergoeding per maand gehalveerd t.o.v. de maanden daarvoor. Gaat als en jojo op en neer. Komt niet meer goed.

vernieuwend, goede communicatie, concurrerend

Ze lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen. Goede klantenservice en de prijzen zijn lager dan bij de meeste andere aanbieders van batterijen en panelen. Eerlijke voorlichting over terugverdienen investering. In 8,5 maanden heb ik al € 1.178,50 terugverdiend op mijn batterij, dus loop vóór op terugverdienschema. Ik weet dat er geen enkele zekerheid is dat dit zo blijft. Heb al vele anderen aangeraden die een batterij overwegen.

Zonneplan maakt waar wat zij beloven.

Ik heb nu alles wat Zonneplan momenteel te bieden heeft en ben dik tevreden over, met name dat ik nu veel meer controle heb over mijn energiekosten.

Adequate opvolging van vragen etc.

moesten meer mensen nemen

Prima dynamische leverancier die een prima app heeft en bij terugleveren niet zo duur is.

Even wennen zo’n dynamisch contract

tot nu toe redelijk makkelijk om de prijs per kwH in de gaten te houden in de duidelijke App, en dan daarop de tijd aan te passen wanneer we onze machines aanzetten. Wel even wennen om zo veel met de energiekosten bezig te zijn. We kijken dit een jaar aan om te weten of we er beter van worden dan met een vast contract, en beslissen dan wel of we dit blijven doen.

Zonneplan doet wat ze beloven.

Nette en ter zake kundige monteurs. De Nexus batterij was vlot gemonteerd en werkt zonder problemen of storingen. De Powerplay teller loopt lekker op.

Geen terugleverkoten en powerplay

Ik heb zonneplan als energie leverancier gekozen omdat zij voor mijn situatie de goedkoopste zijn. Er worden geen terugleverkosten gerekend zoals bij de grote energie leveranciers en omdat ik ook zonnepanelen van zonneplan heb verdien ik ook nog geld met powerplay. De opslag per kWh en m3 tov de energiebeursprijzen zou iets lager kunnen. Al met al is zonneplan een goede keuze.

Prima bedrijf

Alles is volgens plan uitgevoerd. De installatie is perfect uitgevoerd.

Mijn ervaring is dat de app goed werkt Maar voor gas levering is om 6 uur ‘s morgens een tarief wat over dag niet klopt dat is veel hoger

Prima ervaring!

Prettig geholpen, afspraken goed nagekomen en nette monteurs, zeker een aanrader.

Tot nu toe (4 mnd) zeer tevreden

Sinds december 2024 klant bij zonneplan, en daarbij ook meteen een thuisbatterij aangeschaft. Installatie is netjes gedaan, vriendelijke monteurs, en ook een goede uitleg. In het begin was het even wennen omdat ik voor het eerst een flexibel contract heb, maar dat went snel. Over de batterij ook tevreden, hoewel ik op basis van de gegevens van de demo misschien iets meer opbrengst verwachtte, maar dit was wel in de wintermaanden, dat schijnt minder lucratief te zijn. Doordat ik ook een thuisbatterij heb, was het stroomverbruik in de app moeilijk te controleren, hiervoor is een aanpassing gemaakt, waardoor dit wel beter is maar nog niet optimaal.

Zeer goede oplossing voor de saldering regeling

Ben zeer tevreden over het systeem en de resultaten die Zonneplan bij mij heeft geïntroduceerd en uitgevoerd!!!

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur