Werkt goed

Alles werd netjes geplaatst in december. De app is ook duidelijk. We hebben ook een hybridewarmtepomp laren instaleren. De energie rekening van januari was 30 euro en van februari 3 euro. Dus ben zeer tevreden

Bekwame aanpak

Je zag meteen, dat de uitvoerders wisten waarmee ze bezig waren. De werkverdeling was duidelijk en men vulde elkaar aan waar nodig was. Ze waren beleefd en goed gehumeurd. Tijdens de korte koffiepauze kon ik nog wat vragen stellen waarop duidelijke antwoorden kwamen. Na afloop werd alles netjes opgeruimd. Dus heel tevreden.

Positief

Het is inmiddels de derde woning waarop ik door Zonneplan panelen heb laten leggen. Als ik niet tevreden was had ik het natuurlijk bij één gelaten. De service en snelheid van handelen is nog steeds even goed. En mochten er problemen zijn, zoals een dakpan die niet goed ligt, wordt dit meteen opgelost.

Vlekkeloze installatie

Vanaf het moment van offerte tot en met installatie, een prima begeleiding en uitleg van de zonnepanelen installatie. Zijn flexibel in het mee denken in oplossingen. De monteurs hebben het netjes uitgevoerd en goed uitleg gegeven. Ik kan Zonneplan zeker aanbevelen.

Prettige ervaring

Montage van de batterij en aansluiting op de meterkast is soepel en snel naar alle tevredenheid uitgevoerd. De app geeft mij prima inzicht en ik vind het leuk om te zien wat ik maandelijks weer terug verdien.

fijn bedrijf correct behandeld telefonisch en via de mail en tijdens de installatie netjes gewerkt

ben net klant geworden met een dynamisch contract en wil dit een jaar gaan proberen en ervaren

Doet wat het beloofd

Afspraken worden goed nagekomen, uitvoering perfect. Gebruiksaanwijzing kan wat duidelijker met name de statistieken functie.

Top bedrijf met uitstekende producten en service

Zonneplan is een top bedrijf met uitstekende producten en service, kom je niet vaak tegen.

Ik ben heel tevreden.

Na mijn installatie van de Nexus en oplader voor de EV, en het gebruik van het dynamische contract ben ik substantieel minder kwijt aan energiekosten (zonnepanelen hadden we al). Dat is leuk, maar omdat we ook zijn overgegaan op een warmtepomp kunnen we binnenkort definitief van het gas af, en dat was uiteindelijk ons hoofddoel; geen gas en benzine meer kopen, ten behoeve van het milieu. Ik ben heel tevreden.

Positief

Snelle montage. Meer dan beloofde opbrengst per jaar.

Gewoon goed

Wij hebben zonnepanelen en een laadpaal laten installeren door Zonneplan. Het voortraject was uitstekend en de installatie verliep prima.

zeer positief

Zonneplan heeft onlangs een laadpaal geïnstalleerd bij ons. Het offertetraject en de bijbehorende informatie was erg duidelijk en goed afgestemd. De uitvoering is keurig gedaan, er is hierbij goed rekening gehouden met onze vragen/wensen.

Komen gemaakte afspraken keurig en op tijd, na.

Na een verkeerd start, welke uitstekend is opgelost, werden uiteindelijk de zonnepanelen geplaatst. Vanwege strikte regelgeving (Rijksmonument) panelen op de enige, juiste wijze gelegd., Team was op tijd, werkte netjes, snel en conform afspraak. Alles werd goed uitgelegd.

Netjes te werk gegaan. Even was er een uitval toen zaten we zonder stroom maar gelukkig duurde dat niet lang. Verder geen problemen ervaren.

Kwaliteit

Prima organisatie met geinformeerde adviseurs en niet te commerciele benadering

De service en producten van Zonneplan doen wat ze beloven.

Ik heb sinds vorig jaar een contract voor energielevering door Zonneplan voor mijn hoofdverblijf en een vakantiewoning. Daarnaast heb ik zonnepanelen laten plaatsen op het dak van de vakantiewoning. Ik kan de hoogte van de kosten van energieverbruik nog niet goed beoordelen en/of vergelijken met eerder gebruik, mede omdat ik voor een deel van de energie (vloerverwarming in badkamer en kookplaat) ben overgestapt op elektriciteit. Daarnaast heb ik een warmtepomp laten installeren. Overigens is een lagere energierekening niet het belangrijkste doel van dit alles; mijn gasverbruik is in elk geval aanmerkelijk minder.

Alles heel duidelijk geregeld, vooraf en erna

Vakkundig

Snel en vakkundig geplaatst. Geen rommel achtergelaten. Vriendelijk personeel

Nette, vriendelijke meedenkende jongens, die na afloop van de werkzaamheden nog even de stofzuiger

De installatie van de zonnepanelen, 4 aan de voorzijde en 4 aan de achterzijde was in een halve dag geklaard. De jongens waren zeer vriendelijk en gingen netjes te werk. Het kleine beetje vuil werd keurig door de jongens opgeruimd. Niks dan lof voor zonneplan.

Professionel installatie, snelle service

Sinds 2014 maken we gebruik van zonnepanelen van Zonneplan. In 2024 zijn er extra panelen geplaatst. De installaties werken probleemloos.

Medewerkers hebben keurig gewerkt bij het plaatsen van de zonnepanelen.

werkt goed installatie goed gegaan

de zonnepanelen werken goed, de installatie van de panelen verliep zonder problemen en tot nu toe was de service ook goed dus aan te bevelen.

Ik ben heel blij met Zonneplan

De communicatie verloopt helder en duidelijk, de zonnepanelen werken perfect en ik vind een dynamisch contract heerlijk.

Geweldige service, ook tijdens het plaatsen van de zonnepanelen

Goed geholpen tijdens het plaatsen met mijn vragen en uitleg gehad over bijv de app en andere vragen

Duidelijke communicatie, uitvoering volgens plan. Top!

Alles liep zoals gepland. Goede bereikbaarheid voor vragen en informatie. App is eenvoudig en geeft duidelijk inzicht over verbruik en werking van de batterij.

Burgemeester Roelenweg 13 D

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Zonneplan: Jouw partner in slimme energieoplossingen Zonneplan biedt de slimste oplossingen voor een lagere energierekening in Nederland. Met onze innovatieve tools en producten, waaronder zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen, maak je stroom slim, groen en betaalbaar. We zijn toegewijd aan de toekomst van energie met onze dynamische energiecontracten voor Nederlandse huishoudens. Heb je een vraag of ervaar je een storing? We staan klaar om je te helpen met persoonlijke service. Bel ons op 088 020 3011. ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur