Hele goede service .

Netjes gelegd . Netjes alles afgewerkt

Van begin tot einde alles vlot en snel geregeld.

Goede communicatie via de telefoon. Snelle levering van de panelen. Deskundige, nette hard werkende vakmensen tijdens de plaatsing. Fijn idee dat er controle is of de panelen nog goed zijn.

Vaklui die meedenken.

Na goed geïnformeerd te zijn, besloten om zonnepanelen te nemen. Ze werden 1 maand eerder dan gepland geleverd en de montage verliep vlot. Ook werd er een nieuwe meterkast geplaatst, dit alles geheel zonder rommel en door mensen die weten waarover ze het hebben.

Topservice van Zonneplan, dikke aanrader!

Netjes vooraf de planning gecommuniceerd, op aanvraag zelfs vooruit geschoven. Keurige, vriendelijke monteurs aan de deur. De mannen hebben hard gewerkt. Alle kabels naar wens langs het huis getrokken. In ons geval was er maatwerk kabel nodig die de mannen dezelfde dag nog geregeld hebben om de klus af te maken. Goede planning, communicatie en top uitvoer.

Zeer tevreden over de service vanaf begin tot eind.

Goede service en vriendelijk personeel. Door de backoffice altijd goed geholpen met vragen. En de app werkt ook goed.

Fijne en betrouwbare partij

Zaken worden snel en netjes geregeld. Afspraken worden nagekomen. Alles bij elkaar perfect. Betaling achteraf als alles in orde is. Geeft aan dat ze vertrouwen op het werk dat ze doen

Positief, prettig en punctueel

Klantvriendelijk met een vast 'aanspreek-persoon' en goede/geduldige uitleg. Afspraken werden zoals afgesproken na gekomen. Monteur koos niet voor de 'makkelijkste oplossing'. Esthetisch: de bedrading is erg mooi/vakkundig weggewerkt.

Het team stond optijd op de stoep. Het installeren was zo gebeurt en alles was ook netjes aan kant toen ze klaar waren! We geloofde het niet dat het zo snel gebeurt zou zijn, maar het was echt waar! Nu al dik een half jaar veel plezier met de zonnepanelen en leveren ook goed op.

Keurige vakkundige monteurs

Uitstekend!

De zonnepanelen zijn uitstekend gemonteerd. De Zonneplan app werkt prima en is duidelijk. Nu ook Zonneplan als energie leverancier en dat bevalt ook zeer goed!

Snel en volgens afspraak

Het plaatsen ging heel snel en goed , en zeker ook veilig met steiger, elektricien ging gelijk beginnen en rond de middag klaar 1 pan was gebroken gezien we ook een nieuw dak hadden, had ik nog een reserve pan die hebben ze vervangen dus helemaal top.

Deskundig

De zonnepanelen zijn snel en vakkundig geplaatst.

Van het begin tot het eind professioneel geregeld.

Vanaf de eerste kennismaking, het grip krijgen op de materie en de aankoop en de montage en het informeren over de app is alles helder en vooral begrijpelijk geregeld.

Prima installatie, zonnepanelen werken goed

Zonnepanelen zijn in juni naar tevredenheid geinstalleerd en werken sindsdien prima. De app laat zien wat je dagelijkse opbrengst is en dat is echt leuk gezien het zonnige weer van de afgelopen weken.

Van A tot Z precies zo het hoort

Vanaf het begin tot het eind hebben ze precies dat geleverd wat ze gezegd hebben. Zowel de informatie als de plaatsing is gelopen zoals het hoort en dat zonder poespas.

Super tevreden

Mijn ervaring met Zonneplan en het door Zonneplan ingehuurde installatie bedrijf zijn SUPER. Na voor inspectie en overleg met de monteurs en door mij zelf enige voorbereiding hoe en waar . Waren de monteurs met mijn visie eens en hebben de installatie voltooid. En de zonnepanelen begonnen met stroom te leveren. de monteurs hebben netjes gewerkt vriendelijk en behulpzaam topklasse.

Vanaf het moment dat ik contact opnam met zonneplan ben ik 100 procent tevreden Keurige vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Monteurs die meedenken en zorgvuldig en vriendelijk en netjes werken. Weken na de installatie wordt je ook nog netjes gebeld of alles nog in orde is. Dus ik zou iedereen zonneplan aanraden.

Alles op orde, goed bereikbaar en klantgericht.

Klantgerichtheid prima, geen verassingen, alles zoals toegezegd, installatie vlot en prombleemloos verlopen. Rendement prima

Van aanvraag t/m plaatsing goed geïnformeerd over alles

Top service

Van het begin tot de levering zijn wij goed te woord gestaan en begeleid. De mensen die de zonnepanelen hebben geleverd waren netjes behulpzaam en ervaren. Ik raad dit bedrijf echt aan.

Nette monteurs

Netjes gewerkt en netjes alles opgeruimd wij zijn dik tevreden , ben maar zuinig op die gasten die bij mij de panelen hebben geplaatst inclusief de electro monteur

Prima georganiseerd. Ja

Van begin tot het einde van de voorbereiding tot de plaatsing en uitleg van werking van de app en systeem was het prima geregeld. Ook de vragen die opkwamen werden prima beantwoord.

Zijn erg netjes en alles word uit gelecht

Tevreden

Geen negatieve punten. Goed geïnstalleerd en werkt sindsdien zonder problemen

Gewoon goed.

Snel en netjes geïnstalleerd, met daarbij een goede uitleg over de panelen en het gebruik van de app.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur