Wij zijn heel tevreden met de zonnepanelen.

Aardig personeel. Goed uit gelegd. En alles netjes achter gelaten. Tevreden.

Tevreden

Ik ben heel erg tevreden met het plaatsen van de Zonnepanelen, zij hebben het netjes en correct geplaatst, boden zelfs aan naar het plaatsen om te stofzuigen.

Uitstekende verzorging van het gehele traject!

Zowel het offerte-als het plaatsingstraject verliep soepel!

Goede zonnepanelen en goede service

We hebben erg goede ervaring met Zonneplan. Aanschaf is goed gegaan en de opbrengst is al meer dan verwacht . We zouden Zonneplan aan iedereen aanbevelen.

Zonneplan komt gemaakte afspraken na

Levering en installatie eerder dan afgegeven datum. Installatie presteert de eerste 3 maanden beter dan prognose. Geen meerwerk, exact de opgegeven prijs afgerekend. Communicatie via mail en speciale software goed en direct en helder.

Zeer tevreden keurig en netjes geplaatst

Dit was de tweede plaatsing van zonneplan andere ploeg als de eerste maal. Ook deze mensen waren keurig op tijd hebben zeer netjes gewerkt panelen geplaatst volgens voorschriften ook de elektricien keurig werk geleverd zowel in kelderkast en in de garage Top mensen bedankt. Met vriendelijke groet Adrie

Zeer tevreden klant.

Goede kwaliteit opgeleide monteurs prima installatie van de zonnepanelen. Zeer tevreden klant.

Afspraken goed nagekomen, snel en vakkundig geplaatst, door elektricien aanbevelingen gekregen om extra fases te laten plaatsen in de meterkast dit gelijk aangevraagd bij Enexis en binnen 1 week was het al klaar. Met andere woorden heel tevreden en ook over de goede uitleg wat ik heb gekregen.

Vanaf offerteaanvraag tot en met de installatie goede begeleiding en duidelijke afspraken.

Net bedrijf en vakmensen top.

Goed overleg en netten mensen.

Super gewerkt!

Kan niet beter, alles van aanbood tot installatie! Bedankt!

Bij de plaatsing, is alles netjes gebeurd en heel snel. Degene die alles hebben geplaatst waren netjes en beleefd in omgang. Absoluut dik tevreden.

Ga niet met deze partij in zee!!

1 ster is nog teveel. Ga niet in zee met dit bedrijf!!!! Onprofessioneel personeel, komen afspraak niet na, grote fout (ac traject via buiten langs duidelijk in het zicht, terwijl het ook uit het zicht binnenlands kon) gemaakt waardoor ze 2e dag terug moesten komen en ik vrije dag op moest nemen van werk hiervoor. kwamen een uur te laat. Planning was mij vergeten mee te nemen voor installatie panelen waardoor ik ze 1,5 mnd later pas heb gekregen. Totaal 7,5 mnd moeten wachten op mijn panelen. Geen uitleg gekregen over de panelen en de app. Snapte de monteur zelf niks van. Alles teruggekoppeld aan serviceteam. Eerst goed geholpen. Daarna een lacherige mail gekregen dat het gevoel dat ik mij niet aan moest stellen en ik geen schadevergoeding kreeg voor de extra dag dat ik thuis moest blijven om het ac traject opnieuw te verleggen omdat de monteur het fout gedaan had. Volges service team zouden de monteurs mogen leren. Echter ben ik van mening dat daar de klant niet de dupe van moet zijn.. Alles wat fout kon gaan is fout gegaan. Ik zou het iedereen afraden hier zonnepanelen te bestellen.

Van aankomst tot afronding super goed behandeld en perfect werk geleverd. mocht ik nog eens zonnepanelen nodig hebben dan bel ik Zonneplan weer !

Een top bedrijf!

Eerlijke voorlichting, duidelijke uitleg, een goed en duidelijk plan! De installatie verliep vlekkeloos en correct. Personeel was deskundig, vriendelijk en netjes! De uitleg na installatie verliep duidelijk en de installateurs hebben alles netjes achtergelaten! Betaling achteraf pas als klant tevreden is. Kortom: Een top bedrijf, een echte aanrader!

Zonneplan werkt netjes en komen hun afspraken na !

Er werd tijdens het plaatsen goed meegedacht, er werd netjes gewerkt en ook de informatie vooraf werd prima gecommuniceerd.

Duidelijke informatie, helderste communicatie. Installatie van de panelen verliep goed, snel en netjes.

Erg slechte service na verkoop

tijdens de verkoop en installatie was ik nog erg te spreken, ze reageren snel en adequaat. Maar op het moment dat er een probleem is (door hunzelf veroorzaakt), geven ze niet meer thuis en proberen ze de verantwoordelijkheid af te schuiven. En beloftes dat ze mij terugbellen, komen ze ook niet na. Ik zit nu al bijna een week met een aansluiting die ik niet kan gebruiken.

Top!!

Zowel offerte traject als installatie verliep uitstekend. Zou Zonneplan zeker aanraden.

Heel slecht

Wij hebben nu zn 1,5 jaar de panelen van zonneplan. Nu hebben we storing in de panelen al 3 weken ze nemen 5 dagen later pas contakt met je op via een mailtje.... Geen probleem mr/mvr we lossen het zo snel mogelijk op..... maar er kan pas 28 augustus een monteur komen oftewel de hele zomer storing op de panelen en heen opbrengst er van.... HELE SLECHTE SERVICE!!!

Meer dan tevreden

Snelle en goede service plus installatie. Niets op aan te merken.

Top service

Duidelijk en laagdrempelig contact met vriendelijke medewerkers. Nette aflevering, komen afspraken na en denken mee in oplossingen. Kortom, erg tevreden.

Geweldig team komt afspraken na

Heb door zonneplan 20 panelen laten plaatsen . Onze ervaring met het bedrijf is in 1 woord geweldig . Duidelijke afspraken . Die perfect op tijd worden na gekomen . Prima jongens waar je goed mee kan overleggen . Zeer netjes gewerkt Prima uitleg van de werking en de app. De levertijd was wel behoorlijk lang .maar dat was bij alle leveranciers . En als ze weg gaan stroomt de energie binnen. We zijn er super blij mee. Een echte aanrader die zonneplan

geen enkele klacht

alles functioneert naar behoren

Verschrikkelijk. Niet doen!

Vreselijk slechte ervaring mee, absoluut niet doen. Mooie verhalen tijdens de verkoop, maar vanaf het leggen beginnen de problemen. Er worden niet werkende zonnepanelen op de verkeerde (gevaarlijke) manier geïnstalleerd, maar men krijgt het niet aan de praat. Een vervolgafspraak om het eerdere probleem te fixen duurt steevast weken, en als er dan iemand komt, dan is diegene totaal onvoorbereid. Geen juiste spullen bij zich, en ik kan weer weken wachten. Ondertussen genieten de mensen die wel voor een betrouwbare partij kozen gewoon van werkende zonnepanelen. Mijn advies: kijk nog even verder, dit is echt he-le-maal niks. Er bestaat geen fatsoenlijke klantenservice, ook al geven ze je wel dat idee. Zodra je tekent doen ze helemaal niks meer voor je.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur