Had ik het maar eerder gedaan

Wat een fijn bedrijf om zaken mee te doen. In januari 2023 ben ik informatie gaan inwinnen omtrent zonnepanelen. Ik ben toen heel snel in contact gekomen met Zonneplan. Na telefonisch geïnformeerd te zijn heb ik besloten om met Zonneplan in zee te gaan. Duidelijke informatie, kundige medewerker(s) en want niet onbelangrijk is het meedenken over wat wel en wat niet mogelijk is, ook voor in de toekomst. Panelen zouden in het derde kwartaal 2023 geplaatst worden maar in maart 2023 komt het bericht “ we hebben een gaatje in de planning “ wij komen woensdag, schikt het? Drie man sterk komen op die woensdag en plaatsen de panelen. Alles heel netjes, geen rommel achtergelaten. Ik ben blij dat ik met Zonneplan in zee ben gegaan, kan het een ieder aanraden.

zeer goed

Zeer vriendelijk,duidelijk en vlot geholpen

Begon met een offerte, 1 week later 6 panelen geplaatst,Zeer vriendelijk aan de telefoon geholpen en duidelijk. De 2 installateurs waren geweldig, alles netjes geplaatst. Ben zeer tevreden, ik geef een 11

Goede nette service !

Wij zijn via m'n schoonouders bij zonneplan terecht gekomen en kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn, communicatie was zeer goed en duidelijk en op de dag van plaatsing zeer vakkundige mannen die erg vriendelijk waren en snel te werk gingen en alles netjes achter lieten Zou zonneplan zeker aanraden! Groet Sabrina

Komen afspraken goed na!

Goede communicatie.

Er wordt veel beloofd, maar niks geleverd

er wordt van alles beloofd door de verkopen, maar als het er op aan komt kunnen ze niet monteren. De laadpaal maar snel ergens anders bestellen

Een echte aanrader

Super snel en netjes geplaatst, alles goed geregeld!

geweldig

Wat een verademing om te zien wanneer je goedkoper je energie kan gaan gebruiken en dat zonder zonnepanelen want die wil de woningstichting nog niet plaatsen. We zitten veel goedkoper dan bij onze vorige leverancier scheelt ff 150 euro per maand. En dat is met zuurstofpomp en meer medische apparatuur echt nodig.

Top service

Vanaf het begin tot en met de installatie was de service erg goed. Verder geen omkijken naar gehad.

Op tijd, keurig geplaatst, alles functioneert.

Goed advies en correcte uitvoering

Via de telefoon mijn situatie besproken en vervolgens een voorstel ontvangen. Hiervan hebben we gebruik gemaakt en de levering en installatie is volgens planning verlopen. De installatie is correct en naar mijn wensen uitgevoerd, De monteurs hebben alles netjes achter gelaten. De hele installatie was binnen een paar uur uitgevoerd. Ook de aanmelding en afhandeling voor de BTW teruggave was prima geregeld.

Snel en prima gemonteerd en een prima opbrengst en niet onbelangrijk een goede nazorg.

Zoals beschreven montage door uitstekende en nette vaklui. Prettig contact met zonneplan en hierdoor een goede nazorg. Opbrengst van de panelen boven verwachting.

Top bedrijf

Zeer goed geregeld en volgens afspraak geleverd.

Alles gewoon goed geregeld

Duidelijke communicatie. Panelen geplaatst door een lokaal bedrijf. Goede omvormer en app. We hadden eerder panelen gekocht bij Zonneplan en nu op de nieuwe woning weer.

Uitstekend!

Natuurlijk is dit mijn enige aankoop van zonnepanelen, maar ik had al van iemand anders gehoord dat het allemaal prima werd geregeld en uitgelegd. Nou dat klopte wel, elke fase was duidelijk, logisch en werd prima uitgevoerd, in enkele uren zat alles op z'n plek, en alles werd keurig opgeruimd achtergelaten. Tot op heden geen moment spijt gehad.

Asociale installateurs

Zeer asociale en brutale installateurs van de zonnepanelen. Wc en gang sterk vervuild na toiletgang en ze liepen met bivakmutsen op de huiskamer in waar ze niks te zoeken hadden!! Kabel van onze jacuzzi in de kruipruimte afgeknipt en meegenomen!! Wat niet van hun was....Zonneplan zegt niks te vergoeden. Waardeloos!! Na 3 dagen belde een vriendelijke dame op van Zonneplan om toch tot een oplossing te komen. Was een fijn gesprek, we voelden ons eindelijk gehoord. De kabel en kosten voor de elektricien zijn alsnog vergoed door Zonneplan. We willen nog wat zonnepanelen erbij volgend jaar en willen deze graag van Zonneplan, maar afgesproken dat we andere installateurs krijgen!!

Zeer onprofessioneel

Zeer onprofessioneel bedrijf. Agressieve medewerkers.

Geen enkele wanklank; perfect geregeld allemaal!

Zowel het startgesprek, de begeleiding tussentijds als de montage gingen probleemloos! De energieleverancier schijnt er meer moeite mee te hebben want de opgaven via de zogenaamde slimme meter zijn een rommeltje.

Zonniger kan bijna niet !!!

Offerte vorig jaar geplaatst voor zonnepanelen met toen de opmerking: Als er ooit een plekkie vrijkomt, je kunt me bellen. Ineens in november 's morgens een belletje en in de middag lagen de panelen op het dak !! Was een project uitgevallen en er werd gelijk aan mij gedacht. Vanwege ouderdom van mijn groepenkast werd deze een week later door een andere monteur kosteloos aangepast aan de veiligheidseisen des tijds. Met de app op de telefoon kun je perfect bijhouden wat de opbrengst is. Ik wil de service van Zonneplan eigenlijk niet beoordelen met sterren. Met sterren is het donker en heb je geen opbrengst. Dus : ALLEEN MAAR ZONNEN !!!!! EN OOK 10 !!

Deugdelijke installatie

Vanaf moment van installeren (7 dec jl) geen enkele storing gehad van het systeem

Helemaal niets op aan te merken

20 panelen gemonteerd in een paar uur tijd. Ze liggen keurig en electra heel fraai afgewerkt.

Heel goed

Een chat en mijn probleem is opgelost.

Het aanbevelen waard.

Wij zijn heel tevreden over Zonneplan ,zowel het contact het installeren en de service erna als we nog vragen hadden. De app is ook duidelijk en overzichtelijk van ons krijgt Zonneplan een dikke 10.

Zeker een aanrader, professioneel en deskundig geholpen.

Uitstekend en vriendelijk geholpen door Jim in het traject van offerte tot aankoop. Altijd bereid tot beantwoorden van vragen en meedenken in een passende oplossing. Uit diverse aanbieders gekozen voor Zonneplan en de goede en complete aanbieding geaccepteerd. De installatie verliep prima en in zeer goed overleg. Zeer content met de 14 panelen van 370WP. Deze liggen er nu een half jaar op en we hebben al goed profijt gehad van de opbrengst en dan liggen de beste maanden nog voor ons. De service is ook goed. Tot zover ben ik zeer tevreden!

Alles snel en netjes geregeld voor een mooie prijs

Vanaf het eerste contact alles netjes afgehandeld. Offerte was duidelijk, montage team was vriendelijk, snel en vakkundig. Nu genieten van mn 14 panelen.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur