Voorstelling rendement accu te rooskleurig

Ik heb de 20kWh zonneplan accu met een 10kWh omvormer laten plaatsen en krijg direct van Stedin het verzoek mijn aansluiting te verzwaren wat resulteert in een eenmalige investering en jaarlijks ongeveer € 700,-- extra kosten. Dat vertelt Zonneplan niet. Voor een particuliere aansluiting beveel ik dit product niet aan. Overigens bizar dat Stedin kosten rekent voor hulp bij de energietransitie, een bijdrage zou redelijk zijn.

Zeer fijne en slimme energieleverancier

Zeer tevreden over zonneplan. Gebruik van de app en laadsessies zijn gebruiksvriendelijk en zeer overzichtelijk. Je kunt zelf bepalen wanneer je voordelig wilt laden en dit werkt perfect. Ik kan niks negatiefs zeggen over zonneplan.

Prima bedrijf, top geregeld van A tot Z

Vooraf heldere afspraken, op de dag van montage, in overleg de route van de kabel kunnen mee bepalen, en plek van omvormer, keurig alles afgeleverd en gemonteerd

Doet wat er belooft is

Nu de complete installatie nu z’n kleine 2 maanden draait, panelen/batterijen 20kW en laadpaal, kan ik niet anders zeggen dat alles werkt zoals afgesproken en verwacht. De opbrengst met powerplay van batterijen en zonnepanelen is voor mij boven verwachting. Als nu voor dezelfde keuze stond zou ik het zeker direct weer doen ook met in het achterhoofd dat salderen gaat vervallen.

Snel en netjes aangelegd en goed product

Als u een goede laadpaal wil die zonder extra gedoe wordt aangelegd en doet wat u wil, is die van Zonneplan aan te bevelen. 1. Goed overleg over het tracé van de stroomkabel. 2. Keurig op de afgesproken tijd en plaats aanwezig. 3. De installatie in de meterkast is keurig gedaan. 4. De kabel is netjes via een zelfgegraven sleuf naar de plek geleid. 5. De laadkast is klein van formaat en heeft een nette uitstraling. 6. Het bevestigde laadsnoer heeft een goede lengte. 7. De app geeft relevante info en geeft mogelijkheden het laden naar uw hand te zetten.

Zonneplan is Zonneklaar

Geen negatieve ervaringen. Alle afspraken zijn keurig op tijd verwerkt. Het voortraject, het administratieve gedeelte, klopte helemaal. Waar nodig werden je vragen keurig beantwoord. De installatie werd snel en vakkundig gedaan. Zonneplan......een pluim verdiend!

Wij zijn netjes geholpen

Lijkt mooi. Valt 100% tegen

Organisatie groeit te hard, is niet in staat om te leveren wat ze beloven. Levering kwam te laat. Fout geïnstalleerd, plaatje vergeten. Geen terugkoppeling. Na dreigen werd het alsnog opgelost. Blijkt één van de dongles niet te wrrken. Daardoor is het systeem offline. Kan m’n stroom niet opslaan, noch gebruiken. Advies: wacht even met bestellen

Helemaal top

Geen woorden voor ....

Echt Super

1 mei was het zover, ze kwamen onze batterij plaatsen. Wat een nette monteurs alles werd goed uitgelegd en overlegt. Alles werd keurig opgeruimd achtergelaten. Echt een aanrader om de batterij te laten plaatsen door Zonneplan.

Goed en duidelijke afspraken

Ik ben zeer tevreden met mijn zonnepanelen nu ruim een jaar geleden. En sinds kort thuisaccu van Zonneplan. Alles geregeld zoals afgesproken.

Prima geregeld

Zonneplan was op tijd. De monteur was netjes en correct. De uitvoering helemaal goed en ben dik tevreden over de installatie van de laadpaal. Werkt perfect.

99 %

Ik ben uitermate tevreden tot nog toe. Perfect geïnstalleerde batterij, op een prettige manier gedaan door fijne mensen. De batterij en de app zijn leuk speelgoed voor mij, ik moet alleen opletten dat ik er niet constant mee bezig ben want het is zeer verslavend.

Snel geregeld en top monteurs. Ze hebben zelfs nog even de goot schoon gemaakt, dat noem ik top service!!

Prima bedrijf

Kundige installateurs. Goede telefonische begeleiding bij aanschaf. Vriendelijk en geduldig personeel na de vele telefonische vragen over de installatie.

Liever niet weer

Zonneplan heeft de neiging om kastje naar de muur te spelen. Bieden geen oplossingen en doen ook geen poging om mee te denken. Ze zijn van mening alles op afstand te kunnen doen en weigeren om langs te komen of stellen een bizar tarief voor. Nee van de service moet je het niet hebben. Laten we eerlijk zijn er kunnen zaken zijn die niet goed functioneren en die je op afstand niet kan waarnemen. Kan gebeuren maar luister naar je klant en als het op afstand niet lukt dan kom je langs. Dan kan je spreken van een service organisatie. Nu is het niet meer dan een helpdesk die steevast antwoord: we zien op papier dat alles goed is geïnstalleerd en ook op afstand lezen we dat uit. Het ligt dus ergens anders. Uhh ja we kunnen langskomen maar dat kost dan wel 340 eur om te kijk of dat de oplossing is. Kabel op andere fase aansluiten!! En dan afsluiten met een zonnige groet. Wat was het statement van de oprichter en eigenaar ook alweer?

Super tevreden!

Ontzettend blij met Zonneplan! Eerst alleen een energiecontract maar nu voor mijn huurhuis ook Zonneplan Panelen. Eindelijk! Ik kan niet anders zeggen, ik ben zeer kritisch, dat ik uitermate tevreden ben en het iedereen kan aanraden met en zonder zonnepanelen. Goede principes en supergoed inspelend op de energietransitie. Helaas is er geen plek voor de batterij anders was het feest helemaal compleet geweest… Maar tot nu toe echt heel blij met Zonneplan

Innovatief, betrouwbaar en voordelig.

Mijn eerste kennismaking met Zonneplan was voor een dynamisch energiecontract. Dit is ons goed bevallen zodat we nu ook een thuisbatterij hebben aangeschaft. Via een fijne overzichtelijke app blijft alles inzichtelijk en met innovatieve mogelijkheden zijn we op de toekomst voorbereid.

Zeer tevreden en trotse eigenaar van Zonneplan Accu

Accu half febr. besteld. Daarna netjes op de hoogte gehouden door middel van mail en web pagina's over de voortgang van de bestelling, plaatsing , en de benodigdheden en aanpassingen die nog uitgevoerd moesten worden alvorens accu te laten plaatsen. Tijdens plaatsen accu werd alles netjes geïnstalleerd zoals ik dat graag ook zou willen (ben erg precies) Daarna werd zelfs alles met de stofzuiger schoon gemaakt. Gebeurt niet altijd meer dat bedrijven dit doen. Naar een goeie uitleg kon het geld binnen stromen. De eerste week direct al 85 Euro te pakken. Inmiddels Accu al 5 weken draaien met zeer tevreden resultaat. Als de powerplay opbrengsten zoals in april 203 euro elke maand zou zou zijn, dan kan dit goed uit. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Vakkundig bedrijf

Heb niet vaak mee gemaakt dat echt alles in 1keer goed ging. Maar bij zonneplan is dit wel het geval, je jrijgr eerst een email met alle informatie op de dag van plaatsing verteld de monteurs ook wat ze gaan doen en staan altijd klaar om je te andwoorden op je vragen ,als de monteurs klaar zijn krijg je goede uitleg en de mensen van zonneplan op kanroor vragen ook medere keren of alles naar wens is en of je nog vragen heb.

Mooie materialen en goede service

Al een paar jaar overwegen wij om zonnepanelen aan te schaffen maar het was er nog niet van gekomen. Zonneplan heeft ons goed geïnformeerd en ook de tijd gegeven om alles op een rijtje te zetten. We kregen een duidelijk aanbod met een plan op maat. Eenmaal akkoord was het snel geregeld. binnen een halve dag lagen de panelen op twee verschillende dakdelen, was de aansluiting van de omvormer geregeld en was alles netjes weggewerkt. De opbrengst is zoals beloofd en goed te volgen in de overzichtelijke app. Tot nu toe nog geen moment spijt gehad.

Helemaal tevreden

Heel netjes, alles volgens afspraak en hele duidelijk uitleg. Nog maals bedankt

Duidelijke en goede service

goede service en doen wat afgesproken is. Werken netjes.

uitstekend, professioneel, keurig personeel

Plaatsen van de panelen ging uitstekend, en namen de tijd om e.e.a. uit te leggen en te laten zien dat het werkte.

Prima, topkwaliteit! Tegen een goede prijs.

Prima techniek, zowel qua hardware als Software. Kundige monteurs die efficiënt werken. Uiteindelijk een mooi product waar Ik met veel plezier gebruik van maak. Ik overweeg nu de aanschaf van een thuisbatterij.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur