Goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service

Aanschaftraject en plaatsing prima naar wens verlopen. Vriendelijk en servicegericht personeel met een goede afterservice. De installatie draait geweldig als energiebron voor o.a. mijn warmtepomp.

Goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service

Professioneel en geweldig werkende techniek.

Snelle en vakkundige installatie. Met 3 Medewerkers in enkele uren klaar. De app is geweldig, continu in ontwikkeling om het gebruik te verbeteren. Bellen is ook prima geregeld, zeer korte wachttijd en obv nummer wordt je als komt herkend.

Professioneel en geweldig werkende techniek.

Zeer goed en netjes

Zeer keurig afgehaald en duidelijke uitleg kan altijd terecht voor vragen

Top plan en installatie

Meer dan ruim de tijd genomen voor uitwerken van plan zonnepanelen en uitstekende installatie ter plekke van de 9 zonnepanelen!

Top plan en installatie

Alles keurig geregeld...je kunt alles vragen wordt allemaal netjes beantwoord...komennhun afspraken na..

Van begin tot eind verliep alles goed en geheel volgens planning.

Ik kreeg een goede begeleiding bij het opstellen van de offerte waardoor ik kreeg wat voor mijn situatie het beste was. Alle toezeggingen daarna zijn nagekomen incl. de planning op dagbasis. Ook de installatie zelf liep erg vlot.

Van begin tot eind verliep alles goed en geheel volgens planning.

Netjes en correct team!

Zoals omschreven alles in goed overleg geïnstalleerd. Een geweldig team met goede service. Zeker aan te bevelen!

Geweldige service !

Net en correct team, zeker aan te bevelen!

Geweldige service!

Net en correct team, alles netjes afgewerkt! Zeker aan te bevelen.

Geweldige service!

Er kwam een net en correct team de zonnepanelen plaatsen en omvormer. Alles netjes in overleg. Een goede ervaring met Zonneplan. Ook zonnepanelen gelegd bij mijn buren en mijn dochter, ook netjes en correct. Zeker aan te bevelen!!!

Geweldige service!

Perfect geregeld en helemaal ontzorgd

Duidelijke afspraken, via telefoon. Aardige monteurs die hun werk prima gedaan hebben. Alles werkt zoals t hoort. Superfijn dat we ook helemaal ontzorgd zijn in de subsidieaanvraag. Hebben we niets zelf voor hoeven doen. Top, kan het aanbevelen

Prima plaatsing zonnepanelen

Zonnepanelen hebben afgelopen jaar prima energie terug geleverd. Zonnepaneel verzorgt alles ook de BTW teruggave. Personeel is vriendelijk en werk netjes.

Prima plaatsing zonnepanelen

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur