Super bedrijf

Zeer professioneel, hoge bereikbaarheid, snelle antwoordreactie op mails, helpen je wanneer je stagneert in de aanvraag of dergelijke. Halen je niet over om een product te nemen maar kijken naar samen naar de mogelijkheden en geven eerlijk advies.

Super fijne service

Super fijne service

Goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle service

In april 2021 12 stuks zonnepanelen laten plaatsen. In een telefonisch gesprek goed geadviseerd en een duidelijke offerte ontvangen. Dinsdag’s de panelen besteld en vrijdag’s kwam de monteur al, omdat er een gaatje was gevallen in de planning. De monteurs dachten praktisch mee en hebben alles zeer netjes gemonteerd.

Snel goed en netjes

De service was snel de plaatsing netjes de app werkt goed. Geen op of aanmerkingen

Goede kwaliteit

Dit jaar hebben de zonnepanelen flink energie opgeslagen.

Ze voldoen aan de verwachtingen

We zijn zeer tevreden over het plaatsen en de voor lichting die wij van zonnepanelen hebben gekregen keurig werk geleverd fijne mensen. die het werk uit voerder. Bedankt We hebben ze al vaak aan bevolen

1december om 8 uur waren ze er , gelijk is de stelling opgebouwd, en ze begonnen aan de zonnepanelen , effe ☕️tussen door , en gaan , alles netjes opgeruimd en gestofzuigd , om 11 uur waren ze klaar , de elektriciën heb keurig ze werk gedaan en nog iets extra’s gedaan in de meter kast want dat zat daar niet goed aangesloten , Wij raden iedereen zonneplan aan ,

Goede communicatie en perfecte installatie

Duidelijke communicatie vooraf. Alles netjes aangelegd én goede opbrengst

Vriendelijk te woord gestaan.

Mijn vraag werd even geparkeerd en hier wordt later op terug gekomen, fijn.

Overzichtelijk app & goed bereikbare klantenservice

Goed aangelegd, duidelijke melding bij storing en op te lossen via de app, vriendelijke klantenservice die goed bereikbaar is.

Snel en duidelijk

Goed bereikbaar voor vragen. Duidelijke communicatie

Mijn ervaring met Zonneplan is goed omdat lijnen kort zijn, goed benaderbaar en duidelijk. Geen klachten tot dusver.

Nette afwerking vriendelijk personeel!

Top geregeld van A tot Z Wij kunnen er niets van zeggen !!!

Ze hebben ons van A tot Z perfect geholpen. Nu 2.5 Jaar ingebruik, zonder storingen en een betere opbrengst dan vooraf opgegeven te hebben. Ik heb ze bij vrienden en familie aanbevolen en alles ook naar tevredenheid uitgevoerd. Zelfs met schade of kleine foutjes werd daar ook alles naar tevredenheid opgelost. Zelf zit ik eraan te denken om nog meer panelen te laten monteren, gezien de electrische auto die wij inmiddels hebben, Dan kom ik zeker bij deze firma weer terug. Bedankt groetjes Aart.

Tevreden klant

We zijn tevreden over de service en het uiteindelijke resultaat. De zonnepanelen waren in een halve dag geplaatst. Ze hebben keurig alles afgewerkt en geen rotzooi achtergelaten. Wij kunnen Zonneplan aanraden.

goede communicatie, geen poespas.

Twee jaar geleden zonnepanelen op het dak gekregen. Installatie verliep vlekkeloos en de panelen werken tot op heden prima. Opbrengst afgelopen jaar beter dan vorig jaar. Zonneplan valt je verder niet lastig met onnodige telefoontjes. Eens per jaar bellen ze of alles nog naar wens werkt en wanneer je vragen hebt krijg je snel antwoord. telefonisch geen lange wachttijden. Ik ben tevreden.

Van begin tot eind een superbedrijf!

Vanaf het moment van verkoop tot nu 1,5 jaar later een perfecte begeleiding en aftersales. Duidelijk en helder, ook de monteurs waren leuke gasten en geen "bouwvakkers". na 1,5 jaar belde ze ook op hoe het met de panelen was terwijl ze zelf al een en ander gecheckt hebben. Een goed advies en begeleiding gehad.

Tevreden

Goede voorbereiding en advies. Keurige uitvoering door deskundig, vriendelijk en attent uitvoerend personeel.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur