Buitengewoon tevreden

Vanaf het initiële contact tot aan het opleveren is het een duidelijk traject geweest. Waarbij je als klant goed kon aangeven wat de wensen waren. Dit was tijdens de installatie dag ook het geval en de installateurs van Zonneplan goed geluisterd hebben naar de specifieke wensen van het aan te leggen tracé. Ook nu de installatie een aantal maanden draait is dat met volle tevredenheid.

Ze hebben zeer goed werk geleverd

Ben er goed over te spreken en de rest is te zien aan de cijfers

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Tijdens traject volledig geïnformeerd over het proces en kosten. Op de afgesproken tijdstippen terugkoppeling gegeven op mijn vragen en installatie keurig verlopen door nette installateurs. Zonder opdringerig te zijn goed geholpen aankoopbeslissing te nemen.

Vooraf aan de plaatsing van de zonnepanelen werden er goede afspraken gemaakt. Plaatsing verliep prima door aardige en bekwame mensen, die ook heel erg netjes werkten. Kortom een tevreden klant.

Doet wat het beloofd

In februari 2022 een offerte aangevraag en 2 dagen later een uitgewerkt plan met de te verwachten opbrengst Van de 10 panelen. Nu, 7 maanden later zit ik op 80% en gaan we het halen. Communicatie, zowel telefonisch als mail, zeer snel en persoonlijk. !0 panelen, via een “schakelaar” op de wasmachinegroep aangesloten. alles zeer netjes aangesloten door 3 kundige monteurs. BTW en aangifte teruglevering allemaal door Zonneplan uitgevoerd. Gewoon klasse….. zelfs na een half jaar nageteld of we tevreden waren.

Zeer professioneel, kundig en klantvriendelijk !

Zelf een tiental bedrijven voor zonnepanelen benaderd en beoordeeld op hun verhaal qua prijs en kwaliteit Ook via anderen werd Zonneplan genoemd en aanbevolen Ik kwam op hetzelfde uit Geen spijt want de installatie werd perfect uitgevoerd Zeer tevreden

Alles netjes geregeld en aangelegd

Eenvoudig alles geregeld door zonneplan en ook een prettig contact met de monteurs, en voor vragen kun je ze bellen en word je netjes geholpen zonder problemen.

Prima werkt perfect.

Ook de financiële afwerking met de door Zonneplan geregelde btw teruggave was prima geregeld.

alles conform afspraken. Goede aftersale

Alles is naar zeer tevredenheid uitgevoerd en geplaatst. Vriendelijke personeel en zeker zeer netjes gewerkt.

Voldoet aan de afspraak.

Kwaliteit geleverd en goed rendement.

Uitstekend vakkundig gewrldig tevreden

Ze doen wat ze beloven

Prima bedrijf goede monteurs

Alles volgens afspraak gedaan

Vriendelijke mensen, alles keurig afgewerkt en uitgelegd.

Mijn ervaring was positief

Ik kan geen kwaliteitsbeoordeling doen van de panelen. De tijd zal het leren. Ik ben tevreden over de wijze waarop het bedrijf met het nakomen van de afspraken omgaat.

Zonnig bedrijf

Vanaf het eerste telefoontje prima voorlichting ontvangen. Meteen gemerkt met een professioneel bedrijf te maken te hebben. In een morgen zijn de zonnepanelen geplaatst. De verbinding tussen panelen en meterkast is keurig gedaan. Alle afval is meegenomen. De opbrengst is zoals is voorspeld.

Snel goed ervaren en ook een goed afhandeling

Na een afspraak werd er snel en goed gehandeld alles volgens afspraak ze werken netjes en zijn verzorgd.

Goed geregeld

Top service, van offerte tot installatie. Raad zonneplan iedereen aan!

Wij zijn goed geadviseerd door Zonneplan

Wij zijn dik tevreden, de mensen die de zonnepanelen hebben geplaatst , hebben hun werk uitstekend volbracht. Super werk verricht. Als wij vragen hadden kregen wij direct antwoordt,niets was te veel. Een van de mannen hebben de App geinstalleerd en nu kunnen iedere dag kijken hoeveel de panelen hebben opgebracht. Ook Eneco geeft je iedere maand een overzicht. Wij blijven zeggen het is een fijn en goed bedrijf waar wij onze zonnepanelen hebben gekocht.

Gewoon doen.

Tot nu toe (maart 2022 geplaatst) zeer tevreden. Ik zeg gewoon doen.

Hele goede ervaringen!

De informatie,plaatsing waren perfect. Het krijgen van subsidie werd door het bedrijf verzorgd. En de prijs was goed

Nog steeds superblij met mijn zonnepanelen

Nu met de stijgende energie tarieven ben ik extra blij dat ik al zonnepanelen heb. Daardoor blijft het betaalbaar. Handige app om te zien wat je opbrengst is en wat je verbruik is.

zonneplan doen wat ze beloven

we zijn erg tevreden dat we voor zonneplan gekozen hebben. De monteurs hebben snel en net werk afgeleverd, zelfs moest iemand in de kruipruimte naar de garage om daar de kabel te bevestigen, ook dat was geen enkel probleem. Ook de bijbehorende app is duidelijk. We zijn blij met onze panelen ze hebben al heel wat opgeleverd .

Helemaal prima, ze zijn weg en het werkt

Netjes aangelegd binnendoor geen kabels op de muur, geen rotzooi achter gelaten. Nette medewerkers die het aanleggen, een jaar later nog altijd prima.

Uiteindelijk tot een zeer goede oplossing gekomen, dank je wel zonneplan.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur