Alles goed geregeld

Zonnepannelen zijn netjes geinstalleerd en behalen het rendement dat is beloofd.

Tevreden

Ondertussen: Met een truc een vlotte installatiedatum gekregen. Nog een hickup omdat er tengellatten in de weg zaten, aannemer erbij. Zonneplan installatie prima, leuk team, alles in overleg keurig en vlot geïnstalleerd. Factuur bleek duurder als de overeenkomst (?), gecorrigeerd. Uiteindelijk tevreden, zeker met het resultaat.

Duidelijke uitleg van hoe of wat er moet gebeuren voor instaleren van de zonnepanelen. De monteurs zijn vriendelijk en de afwerking van de zonnepanelen is zeer netjes.

Zeer snelle offerte. Afstemming telefonisch aantal panelen, type omvormer. Zeer vriendelijk. (januari 2021) Plaatsing binnen een dagdeel (8 panelen, omvormer en doortrekken tot de meterkast). Specialist heeft dag later de aansluiting op het netwerk gedaan. Vriendelijke monteurs. Hebben alles netjes afgewerkt en schoon achter gelaten. Zonneplan heeft alles nog geregeld met teruggave Btw. De opbrengst 2022 is nu al een superjaar.

Een topbedrijf die de zon in je laat schijnen.

Zonneplan geeft een goed advies met een duidelijke prijs indicatie. Komt de afspraken na en heeft een korte levertijd. Correcte monteurs die alles netjes opleveren

Goede service!

Goed product.Afspraken worden nagekomen en ook goede nazorg!

We zijn zeer blij daar mee

Hoi ik ben zeer the vreden ik ben er blij mee

geweldig dit hadden we eerder moeten doen.

van de aan vraag tot levering alles goed geregeld . en ons op de hoogte gehouden , en hadden we vragen werden steeds netjes beantwoord . en na een maand of 5 werd er contact met ons opgenomen of we nog vragen hadden en of we tevreden waren

naar tevredenheid geplaatst

Goed uitgevoerde bevestiging en tot nu toe geen klachten bij zware windstoten.

Vanaf het begin tot het einde alles perfect verlopen, zelfs de nazorg

Zie bovenstaande, volgens mij voldoende, m.vr.gr.

Uitstekend contact klantvriendelijk

Mijn ervaring met Zonneplan is supergoed bevallen, heel fijn contact gehad van te voren , de monteurs hebben heel netjes hun werk afgeleverd en waren ook heel klantvriendelijk, zelfs de nazorg is uitstekend, we worden zelf na 1.5 jaar gebeld of we nog steeds tevreden zijn ,dan ben je in mijn ogen heel erg betrokken met je klanten

Super gegaan!

De contacten met de diverse afdelingen van Zonneplan verliepen goed. Ook de planning en de nabegeleiding met de BTW-teruggave achteraf. Hierna nog wat vragen gehad en die werden afdoende beantwoord en de installatie draait al twee jaar heel goed en brengt zelfs iets meer op dan dat ik gedacht had. Met acht panelen iets meer dan 1,5 mWh per jaar. Ook de omvormer doet het goed en die kan nog enkele extra panelen aan als ik die een keer erbij wil plaatsen.

Heel blij dat we ze genomen hebben.

De zonnepanelen doen hun werk uitstekend. Op sommige dagen leveren we meer terug dan we zelf nodig hebben. Zijn zeer tevreden over Zonneplan. Scheelt ook aanzienlijk in de kosten. Willen Zonneplan aan iedereen aanbevelen. Prima firma.

2e jaar met de zonnepanelen. Werkt probleemloos en we behalen de opbrengst zoals in de offerte staat.

Het vertrouwen meer dan waard

Eerste contact prettig/ prijs acceptabel/ afspraak vlot en nagekomen/ personeel hulpvaardig- deskundig - duidelijk - alles schoon opgeleverd / uitleg duidelijk . Gewoon niets te klagen en blij dat ik met Zonneplan in zee ben gegaan.

Zeer positief

Goede offerte, vriendelijke benadering en professionele afwikkeling.

Perfect!

Ruim een jaar geleden heb ik zonnepanelen van Zonneplan laten installeren en daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. Uitstekende service van a tot z!

Goede prijs kwaliteit en service!

In het voortraject was de ondersteuning erg goed. Planning denkt goed mee om de geschikte datum voor beide partijen te vinden! De monteurs zijn vakbekwaam, de 12 zonnepanelen zijn binnen 4 uur geplaatst, aangesloten, uitleg is gegeven en alles netjes opgeruimd!!!

Alle lof voor hele proces mbt zonnepanelen

Van mijn eerste orienterende telefoontje tot aan plaatsing en nazorg: alles verliep meer dan keurig! Eerste gesprekspartner nam telkens weer uitgebreid de tijd voor uitleg, beantwoorden van vragen, nog weer meer uitleg, wegnemen van beren op de weg enz enz. Installatie verliep ook heel vlot: plaatsen steiger, installeren panelen op dak. Maar het meeste indruk maakte de installateur door de tijd te nemen voor het aanbrengen van het ‘ binnenwerk’ (kabels, kastje enz). En maar zoeken naar mogelijkheden om ervoor te zorgen dat bewonders er zo min mogelijk last van hebben (qua geluid en zichtbaarheid). Vond dat echt geweldig. Hij deed echt meer speurwerk dan verwacht mocht worden. Ik beveel Zonneplan inmiddels bij iedereen aan!

Prettig en erg meedenkend

De mannen van Zonneplan hebben in één dag de panelen geplaatst. 1 meer dan gepland, nu liggen ze mooier in één lijn. Erg fijn dat ze zo meedenken. Ze waren ook erg vriendelijk. Alles werkt zoals het moet werken.

Gemak dient te mens

Gemak dient de mens is het motto want panelen lagen er binnen twee uur op en binnen drie uur werkte alles en tot nu toe alleen maar genoten van het gemak

mooi bedrijf

niks dan lof alles volgens afspraak netjes gedaan de 12 panelen liggen er bijna 2 jaar op nog geen problemen gehad

Vriendelijke, heldere en effectieve klantbenadering.

Vriendelijke benadering aan de telefoon. Duidelijke offertes en plan van aanpak. Strakke planning, efficiënte planning mbt de plaatsing van de panelen. Het is wel gestandaardiseerd en ze gaan eventueel risico van aansprakelijkheid uit de weg.

geweldig

kan niet beter

Een goede keuze

Alles volgens afspraak geleverd en goede adviezen gehad. Monteurs werken heel netjes en denken mee over beste plaats voor bekabeling en omvormer.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur