Goed advies, snel en vakkundig geïnstalleerd

Het adviestraject voorafgaand aan de plaatsing was correct en persoonlijk. De planning verliep soepel en de plaatsing was op een volledig acceptabele termijn. Toen bij installatie bleek dat een van de 2 daken die voorzien was niet geschikt bleek werd de verdeling van de panelen aangepast zodat ik daar optimaal gebruik van kon maken. De afwerking zowel op het dak als in huis ziet er allemaal keurig uit.

Na aanmelding al snel gebeld door Gino. Uiterst vriendelijk en na enkele vragen beantwoord te hebben kregen we al snel de offerte. Duidelijke offerte. Onze aanvullende vragen werden binnen no time bevredigend beantwoord. Op de dag van installatie stonden 3 uiterst vriendelijke en kundige heren aan de deur. "In een vloek en zucht" werd alles (incl. elektriciteit ) aangesloten. We zijn nu een half jaar na installatie. De panelen leveren een top rendement. Kortom wij zijn uiterst tevreden over Zonneplan. Het is een echte aanrader!

Alles perfect geregeld

Vanaf de aankoop tot en met het plaatsen is alles perfect geregeld.

Van offerte tot installatie perfect geregeld

Zonneplan heeft vanaf begin tot eind helder gecommuniceerd en uitleg gegeven over de (on) mogelijkheden op mijn adres. Ook tijdens de installatie heldere uitleg en overleg hoe en waar de kabels worden geplaatst. Prima geregeld!

Zeer tevreden keurig alles afgewerkt.

Zeer tevreden. Hebben erg netjes gewerkt. Ze hebben zelfs boven staan stofzuigen. Uitleg ook dikke prima.

Dé leverancier vóór uw zonnepanelen.

In één woord “geweldig” Wat een service, begeleiding en nazorg. Alles erg goed geregeld en geen opmerkingen. Waren alle leveranciers maar zo snel, enthousiast, meedenkend, vriendelijk, geduldig, technisch en goed. Ook administratie volledig verzorgd incl. Btw teruggave. Ik zeg altijd doen en prijstechnisch de partij om snel contact met ze op te nemen en aan de slag te gaan.

Alles perfect en snel en goed en netjes geregeld. Ook goed contact met de adviseur. Gewoon top

Prima service & app

Zonneplan Energie werkt eigenlijk precies zoals je verwacht. Support is snel & behulpzaam. Hier en daar zou de app nog verbeterd kunnen worden, de factuur zou nog specifieker mogen.

Van A tot Z goed geregeld

Vanaf de aanvraag, de offerte en het invullen van de papieren is alles goed geregeld. De communicatie is goed en helder. Echter en nu komt het; als alles klaar is kom je bij de planning terecht en daar krijg je te horen dat men pas over maanden komt. In mijn geval na de zomer..... baal baal baal. Ons geluk was dat er een uitvaller was en wij eventueel hiervoor in aanmerking konden komen. En dat geluk hadden we. Een halve dag heeft men ervoor nodig om 12 panelen te plaatsen. Bij ons was het een team van 4 personen die heel goed samenwerken, alles werd overlegd en gevraagd hoe wij het wilde hebben. (bekabeling huis). Zeer vriendelijk team en na een halve dag was men klaar, alles netjes opgeruimd prima. We trekken een halve ster af omdat men van te voren niet verteld dat men een enorme wacht tijd heeft. (Zonneplan niet alleen hoor ook de concurrentie heeft er last van) Maar informeer mensen duidelijk van te voren, dit voorkomt een teleurstelling. Al met al heel erg blij met de panelen, de prijs is ook dik in orde. Wij raden Zonneplan aan!!!!!

Gewoon fantastisch

Voor mij een aanrader. Zeer vriendelijk, kom zijn afspraken na. Als je vragen kan je ze altijd stellen. Ik ben er zeer tevreden mee. Nl

Alles ging prima van aanvraag tot plaatsing!

Fijn personeel en nette snelle werkers. Goede ondersteuning om de juiste keuze te maken.

Alles keurig geregeld van begin tot eind met goede prijs kwaliteit verhouding.

Vanaf het eerste contact had ik een vast aanspreekpunt bij Zonneplan. Diverse scenario's doorlopen en er werd goed rekening gehouden met onze wensen, de aanschaf van optimizers (Solar Edge) in plaats van de Zonneplan omvormer, en ideeën voor layout van de panelen. Hier werd ruim de tijd voor genomen en werkte erg prettig. Het plaatsen van de panelen en omvormer verliep erg vlot en soepel. Vanaf dag 1 een uitstekend werkende installatie. Vervolgens verliep de afhandeling van de BTW teruggaaf zonder enige moeite en werd duidelijk over gecommuniceerd.

Goed en snel.

Alles netjes weggewerkt, kabel via kruipruimte naar de meterkast, prima werk.

Geweldig om invloed te hebben op de prijs van je energie

Doordat ik inzicht heb in de prijs die ik betaal voor mijn energie op uur niveau kies ik ervoor om energie slurpers te gebruiken wanneer dit het goedkoopst is. De app is duidelijk en ik zie het als een sport om zoveel mogelijk op goedkope momenten energie te gebruiken. Dit in combinatie met mijn zonnepanelen maakt energie gebruik betaalbaar. De maandelijkse afrekening ervaar ik als heel prettig, ik ontvang bijna altijd een bedrag terug. Zonneplan is een echte aanrader!

Uitstekend, beste aankoop van de laatste jaren

Goed geadviseerd gevolgd door snelle offerte. Hadden meer offertes maar zonneplan sprong er uit met prijs en 10 jaar garantie op omvormer. Na 3 weken werden de panelen geplaatst door zeer net werkende monteurs. Na een uur of 6 was alles werkend en klaar. Alles netjes achtergelaten. De btw teruggave werd ook volledig door zonneplan geregeld en binnen een paar weken stond het geld al op de rekening. Tot nu (ruim 2 jaar na montage) geen problemen en via de goed werkende app zie ik dagelijks dat alles goed werkt en een prima opbrengst heeft. Kortom dik tevreden en een aanrader voor toekomstige klanten

Klantvriendelijk

Ik krijg helder inzicht in mijn energie verbruik per uur voor stroom en per dag voor gasverbruik. Zo kan ik zelf bepalen wanneer het duurzaam en financieel aantrekkelijk is om mijn elektrische auto op te laden, een wasje te doen of de vaatwasser aan te zetten. Ik zit zelf aan het stuur en dat is wel net zo prettig. Zo ben ik duurzaam bezig en financieel word ik er ook wijzer van. Mes snijdt dus aan 2 kanten. Ik kan de slimme energie app aan iedereen aanraden die zo veel mogelijk autonoom wil zijn ook in het energieverbruik!

Inventarisatie is onjuist en leidt vervelende situaties

Na alle benodigde informatie doorgegeven te hebben krijg ik een offerte met in grote letters: "uw dak is geschikt". Wanneer ze komen instaleren blijkt het dak (zonder dat men op het dak is geweest) niet geschikt. Intussen zijn de prijzen van dergelijke systemen met ca. 600 euro gestegen. Zonneplan doet dit af met de verwijzen na een artikel in de voorwaarden welke niet met de offerte werden meegestuurd. Ze maken op de niet geplaatste installatie meer winst en komen de consument die elders fors meer gaat betalen niet tegemoet.

installatie niet netjes gedaan

het contact met zonneplan verliep tot en met de installatie prima, maar zij zijn blijkbaar ook erg afhankelijk van andere installateurs die zij inhuren. Ik zie bij ons in de buurt en op de reviews mooie foto's met geplaatste panelen, echter bij ons liggen de panelen ca 15 cm bovenop de dakpannen en zie je vanaf de straat alle kabels los op de dakpannen liggen. Helaas vind Zonneplan dit acceptabel, kan dit geen kwaad en is dit allemaal volgens de richtlijnen geinstalleerd.

Fantastisch

Zeer goede installateurs. Mee denkend en vriendelijk. Alles zeer goed geregeld en geïnstalleerd.

Top geregeld

Alles ging vlot en volgens planning. Medewerkers hebben hun werk goed gedaan en alles netjes achtergelaten.

Alles was perfect.

Vanaf het eerste telefoontje tot en met de plaatsing is alles perfect verlopen.

Volgens afspraken en een prima opbrengst.

Geheel is precies volgens afspraken gegaan. Probleemloos.

SUPER GOED GEREGELD

Na d aanvraag is alles via de telefoon en internet zeer snel geregeld en kort hierna is de installatie (ondanks een regenachtige ochtend) in één ochtend geregeld en zowel binnen- als buitenshuis volledig volgens afspraak geïnstalleerd.

Aan alles prima voldaan.

Overal prima mee geholpen.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur