Heldere communicatie, vlotte installatie, alles uit handen genomen

Na informatie aanvraag heldere en duidelijke communicatie. Belafspraken werden nagekomen. Voorlichting prima. Installatie vlot. Alles uit handen genomen. Niets zelf hoeven regelen. Vriendelijke installateurs. Nadien heldere mails over de BTW teruggave. Ook dit voor geregeld. Duidelijke app waar we regelmatig op kijken wat de opbrengst is. Erg tevreden!!

Perfect geplaatst

Van a tot en met z alles prima geregeld. Alleen bestellen een paar dingen invullen en de rest wordt alles geregeld. Netjes geplaatst, alles opgeruimd en goede uitleg. App is makkelijk te gebruiken en wordt uitgelegd waar de installateur nog bij is. Daarbij is de opbrengst hoger dan verwacht

Ik ben zeer tevreden met de zonnepanelen

Ik ben zeer tevreden met de zonnepanelen.

Goed, vlotte installatie. Technisch goed meegedacht.

Goede voorlichting vooraf, prima vlotte installatie in goed overleg. Werkplek netjes achtergelaten. Prima instructie betreffende gebruik.

Eerlijk advies en goede service

Bij het vragen om een offerte werd er een eerlijk advies gegeven op basis van mijn energieverbruik en mogelijkheden. Geen extra's aangesmeerd, gewoon wat nodig is. De zonnepanelen zijn netjes en goed geïnstalleerd, werkten gelijk. Ook de BTW- teruggave is netjes en zorgvuldig afgehandeld.

Doen wat ze beloven

Doen wat ze beloven

Snel geplaats en zeer behulpzame medewerkers

Wij hebben 14 zonnepanelen via zonneplan aangeschaft. Ze werden snel geplaatst en de verdere afwikkeling was erg goed. Er is zelfs een extra aansluiting voor de wasmachine en droger aangelegd. Kortom zeer tevreden

Uitstekende service.

Denken goed mee bij het opstellen van de offerte. En de offerte is echt all-in, dus inclusief terugvragen BTW, aanpassen meterkast, enz. Geen kleine lettertjes. Komen afspraken over het leveren goed na, en het monteren gaat prima. Als klant wordt je zeer correct behandeld.

Alles perfect geïnstalleerd. Alles werkt uitstekend.

Alles uitstekend geregeld.

Super, monteurs waren netjes en proactief

Tijdens het plaatsen kwamen de monteurs tot de conclusie door de panelen iets anders te plaatsen er nog 5 extra panelen op het dak konden. Ze hebben dat wat ze konden zeer netjes uitgevoerd en zijn een paar weken daarna terug gekomen om de 5 extra panelen te plaatsen en alles aan te sluiten. Beide keren is alles zeer netjes verlopen, zeer vriendelijk en zeer opgeruimd achter gelaten.

Mijn ervaring met Zonneplan is zeer goed. Vanaf de aankoop t/m de installatie fijne communicatie. Na installatie gebeld door Zonneplan of we nog tevreden zijn. Echt een aanrader!

Zeer positief!

Ik ben met veel kennis en kunde geholpen. Na de installatie heeft de monteur alles rustig uitgelegd.

Mooi compleet pakket zonder zorgen.

Goede en vriendelijke klantenservice, jongens die de panelen kwamen plaatsen waten ook vriendelijk netjes en behulpzaam. Ben zeer tevreden met mijn panelen.

Zeer goed bevallen

2 jaar geleden zijn de zonnepanelen geïnstalleerd. De jongens zijn vakkundig en via de app kan je elke dag precies bijhouden wat de panelen hebben opgebracht.

prima bedrijf

Vanaf het eerste contact alle duidelijkheid over de mogelijkheden voor het aanbrengen van de panelen. De plaatsing van de panelen verliep soepel en netjes.

Zeer goed afgewikkeld

Van het uitbrengen tot de installatie zeer tevreden over Zonneplan. Ook overdekt administratieve afwikkeling met de belastingdienst. Het kon niet beter! Dus beloon ik Zonneplan met het cijfer tien(10)

Dik tevreden

Vriendelijke installateurs, netjes en snel werkend alles weer keurig opgeruimd, installatie goed uitgelegd.

Uitstekend!

Vriendelijke installateurs, samen gekeken naar beste plek voor installatie. Alles verliep snel en naar wens. Alles netjes opgeruimd achtergelaten. Administratieve afhandeling ook netjes afgehandeld door Zonneplan. Niets op aan te merken!

Netjes afgeleverd

Ze voldoen ruimschoots aan de verwachtingen

in één woord: uitstekend

als hierboven.

Geen klachten

Correct en duidelijk

Snel en keurig gelegd. Alles werkt perfect nog steeds na 2 jaar. Geen app storingen en opbrengst zoals was voorspeld.

Netjes beleefd en goede afwerking

Vriendelijk, vakkundig en zeer netjes geplaatst

Door een erg vriendelijk team zijn onze zonnepanelen vakkundig en moet goed overleg op een zeer nette en schone manier geïnstalleerd.

Wij zijn heel blij met de zonnepanelen

Ze werken goed geen storing gehad tot nog toe.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur