Goede beslissing een jaar geleden

Aanschaf, plaatsing en gebruik geheel volgens plan en zoals beloofd door Zonneplan medewerkers

Veel plezier van de panelen

Jongens hebben keurig netjes gewerkt, en we hebben er ontzettend veel aardigheid in om op zo’n makkelijke manier goed te doen voor het milieu. Zeker nu het salderen pas ingaat 2025 het overwegen waard.

uiterst tevreden

monteurs van Paauwe installatie goed en net werk geleverd

geweldig

zeer professioneel personeel. en ook vakkundig. alles werd geïnstalleerd en binnen een halve dag lagen onze panelen op het dak. een aanrader op het gebied van zonnepanelen.

zeer ontevreden over Zonneplan; zeker geen aanrader!!

Monteurs waren onvriendelijk, hadden haast, en hebben forse schade veroorzaakt, met name bij installatie van omvormer. Op het dak brak een dakpan en die werdvervangen door dakpan van afwijkende kleur. Bij installatie omvormer werd de stroomkast 10 cm van de kraan en afvoer van de wasmachine gemonteerd. Daarbij zat de afvoer van de wasmachine in de weg, is gewoon met kracht weggedrukt door de monteur en daardoor scheurde de afvoerpijp mijn volledig af. De monteur móet dat gemerkt hebben maar heeft dat niet gemeld. Toen ze weg waren heb ik dat gelukkig zélf op tijd gezien want je moet er niet aan denken wat er gebeurd was als ik het niet had gezien en de wasmachine aanzet... het afvoerwater loopt dan gewoon de zoldertrap af! Ik heb deze schade direct gemeld en ze zouden er direct mee aan de gang gaan en terugbellen. Ik ben die dag niet teruggebeld, ook de volgende dag niet en moest de volgende dag zélf terugbellen. Ze waren ermee bezig ... ondertussen konden wij niet wassen. Ik heb er toen zelf voor moeten zorgen dat de schade werd hersteld omdat de reparatie van de schade door Zonneplan uitbleef. Oordeelt u zelf over de kwaliteit en service van Zonneplan!

Positief

Vriendelijke werkers snel en goed geplaatst zijn zeer blij en tevreden met onze panelen.

geen seconde spijt dat we zonnepanelen van Zonneplan aangeschaft hebben

We zijn erg tevreden met onze zonnepanelen . Wat er beloofd werd in de brochure klopt allemaal. De app werkt ook uitstekend hier zien wij dagelijks op hoeveel kwh er weer bij komt. Je kunt de maanden met elkaar vergelijken en ook vorige jaren weer terugzien. Ze zijn telefonisch gemakkelijk en snel te breiken.

Prima in een woord.

Vanaf mijn vraag om informatie tot en met het plaatsen ( en alles wat daar tussen lag), zijn wij erg tevreden met Zonneplan. We zijn iedere dag nog blij met de zonneplan.

Alles snel en goed geregeld top

Betrouwbaar en goed!

Zonneplan komt al zijn afspraken goed na. Goede communicatie, goed advies en de zonnepanelen zijn prima geplaatst. Nette monteurs die de zonnepanelen kwamen plaatsen en ze hadden verstand van zaken. Ik raad ze dus aan!

Zij doen het prima.

Vanaf het begin doen de zonnepanelen het prima. Wij zijn er heel blij mee. Geen storing gehad. Wij zijn zelfvoorzienend met de stroom.

Duidelijke en snelle communicatie.

Het voortraject verliep erg soepel. Dag van plaatsing van de zonnepanelen verliep vlot. Nette mensen. We zijn erg tevreden.

Goede kwaliteit en service

Van bestellen tot plaatsen is alles soepel verlopen. Inmiddels al bijna 2 jaar profiteren wij van onze panelen. Geen extra elektra kosten meer. Middels de app kun je in realtime de opbrengst van je panelen volgen.

Vanaf het begin had ik een goed en helder contacteer Zonneplan. Ben over alles wel tevreden.

klantgericht en goed uitvoerend personeel

Het aanbod van zonneplan was, na onderhandeling, goed. Bij de voorbereiding voor het plaatsen van de zonnepanelen was er een goede samenwerking. Bij de uitvoering was er een voortreffelijke samenwerking tussen de 3 medewerkers. Het opbouwen van de hoge steiger begon om 8:45 uur; het plaatsen van 14 panelen én het elektrisch aansluiten van de omvormer op de 3-e etage naar de meterkast op de begane grond en het testen ervan was om 12:15 uur klaar. Ik stond erbij en was bijzonder tevreden over de effectieve werkuitvoering. In één woord KLASSE! Zowel bij het begeleiden van de belastingtechnische deel wordt dit door Zonneplan uit handen genomen

Goede communicatie, monteurs heel netjes gewerkt

Alles duidelijk gecommuniceerd, ook geholpen met aanvraag lening gemeente, alle afspraken nagekomen monteurs hebben netjes gewerkt en goede uitleg gegeven ons ook nog geattendeerd op een kapotte dakpan. Super

Uitstekend!

Van begin tot einde top ervaring. Echt alles uit handen kunnen geven en volgens afspraak afgehandeld.

Geweldige service

Uitstekende werklui. Keurig en netjes afgewerkt. Goeie uitleg.

Uitstekend op alle gebieden

De vraag om een prijsaanbieding werd razensnel opgepakt, prima toegelegd. Het vervolg v d plaatsing(incl afspraak) verliep perfect. Incl uitleg. Resultaat:een zeer klantgerichte organisatie. Scherpe prijs-kwaliteit. Klinkt overdreven maar is echt zo: een voorbeeld voor andere organisaties

het is heerlijk om met deze instalatie meer stroom op te leveren dan ik gebruik.

de instantie van de panelen en en omvormer ging snel en goed. de installateurs kwamen zelf met hele goede oplossingen waar de omvormer het beste geplaatst kon worden. dus kortom ik ben zeer tevreden met Zonneplan en kan het iedereen aanbevelen.

Tevredenheid

Vanaf de aanvraag tot en met de installatie een zeer goed contact. Één cantact persoon gedurende hele traject. Duidelijke uitleg en afspraken. Installatie snel en netjes. Nazorg, calibratie omvormer, goede service. Ook tevreden over de financiële kant van de zaak.

Duidelijkheid, klantvriendelijk, monteurs zeer vriendelijk, goede ervaring met dit bedrijf!!

Uitmuntend!

Vanaf het moment van info/voorlichting tot het plaatsen zeer goede en vakkundige professionals die wat zij beloven ook waarmaken. Daarbij komt dat de gevraagde prijs ook niet verkeert was. Tel daar ook bij op de snelle plaatsing die vlot verliep. Ook de nazorg bij het indienen van o.a. de BTW teruggave heb ik als zeer prettig en vakbekwaam ervaren. Kortom die 10 die ik heb gegeven zijn ze zeker waard!! Ik ben zeer tevreden met mijn keuze!!!!

Mijn ervaring is met een woord af te doen: COMPLEET

Door met zonneplan in zee te gaan heb ik eigenlijk achterover kunnen leunen en bijna niks te hoeven doen. Van begin tot het eind erg duidelijk, erg vriendelijke monteurs en bereid om het geheel nog een keer uit te leggen, helemaal top. Dus COMPLEET.

Prima geregeld

Vanaf eerste contact liep alles volgens plan. Aardige monteurs en na installatie geen omkijken meer naar.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur