Top van A tot Z perfect verlopen

Bij diversen zonnepanelen aanbieders offertes aangevraagd waarbij zonneplan mij het meeste aansprak. Na de aanvraag ingediend te hebben werd ik 2 dagen later gebeld door Daan van zonneplan. Hij had mijn dak bekeken via Google en kwam met een diagnose dat het 13 panelen zouden worden. Ik had er plaats voor 14 dus zei doet die ene ook maar erbij. Op de afgesproken dag, 2 weken later, stonden ze voor mijn deur met de panelen. 2 man het dak op en de derde ging met de omvormer aan de slag. In overleg is de plaats van de omvormer bepaald. Na 4 uurtjes was de klus naar alle tevredenheid geklaard en konden de panelen het werk gaan doen. Ook de after sale van zonneplan zoals de BTW terug gave is goed geregeld en heel soepel verlopen. Dus wil je zonnepanelen stop dan met zoeken en neem contact op met zonneplan.

Snel al totale storing, helaas erg lang wachten totdat er ook maar gekeken wordt

De belofte dat er binnen 24u (werkdag) contact met ons opgenomen werd, is helaas niet waar gebleken. Na een week kon er een afspraak gemaakt worden, na een maand komt er iemand voor de eerste keer kijken. We hadden de zonnepanelen er nog geen maand liggen. Er blijkt zoveel belangstelling voor zonnepanelen, dat ze de serviceafspraken niet na kunnen komen (hoorden we).

snel en zeer kundig

fijne nette mensen die een stukje vakwerk hebben geleverd.

Het ging allemaal naar wens.

Prima contact gehad. Duidelijk offerte en goede uitleg Ook alles netjes afgewerkt.

Zeggen wat ze gaan doen en doen wat ze zeggen

Perfecte aansluiting en service!

Zonneplan heeft bij ons uitstekend werk geleverd met de installatie van 13 panelen, verdeeld over beide kanten van het huis. Tijdens de installatie waren de monteurs duidelijk wat ze gingen doen en werden vragen direct gesteld. Na afloop werd keurig de Zonneplan app uitgelegd.

heel goed

goede voorlichting en montage

Snel geplaatst, goeie monteurs en ook nazorg

Mijn zonnepanelen (11 stuks) zijn in 2020 geplaatst. Er kwamen 2 monteurs om 8 uur in de ochtend en om kwart over 12 was alles klaar. Toen de monteurs klaar waren kwam er nog iemand van Zonneplan langs om de uitvoering van het werk te bekijken en af te stemmen of wij tevreden waren. En dat waren we 100%. De app werkt fantastisch zodat we de prestaties goed kunnen volgen. Kortom voor ons was het een goede investering!

Top bedrijf

2 jaar geleden zonnepanelen laten plaatsen en nog steeds zeer tevreden,ik kan dit bedrijf iedereen aanraden

Goede afspraken en goede montage

In het voortraject duidelijke informatie en begeleiding ook voor de stimulering lening goed geregeld Op de dag van montage netjes op tijd had wat voorwerk gedaan “gaten geboord en mantelleiding door de spouw gemaakt” omdat ik wist waar ik de omvormer wilde hebben en dat was voor de montage weer een stuk gemak Alles naar alle tevredenheid gemonteerd en netjes afgewerkt Goede monteurs klasse

Geweldig !

Toen ik besloot zonnepanelen te laten leggen in het voorjaar 2021 had ik direct al het gevoel dit is een goede beslissing. En dat klopte, de service van Zonneplan was erg goed met name ten aanzien van de administratieve rompslomp zoals aanmelding bij de belasting dienst,de netwerkbeheerder etc. Dat werd allemaal gedaan door Zonneplan. En toen bleek dat bij het boren van de gaten voor de ophangbouten voor de omvormer er grote stukken stucwerk afsprongen werd dit door Zonneplan snel verholpen.Ook de door de Zonneplan geschatte opbrengst was conform verwachting. Peter Berting

uitstekend

Team kwam op tijd, werkten snel, attent, vriendelijk Systeem werkt prima en zeker met al die zonnige dagen een aardige financiële meevaller.

Een aanrader voor iedereen

Van offerte tot installatie soepel verlopen

Professioneel, goede service en goede prijskwaliteit

Wij hebben op aanraden van onze buren contact gezocht met Zonnenplan! Daar hebben wij geen spijt van gehad! Goede uitleg, goede prijs en snelle en nette service! We hebben een vergelijking gedaan en zij staken met kop en schouders boven alle bedrijven uit! Nu hebben we ongeveer een half jaar 6 panelen en we zijn dik tevreden. Zeker nu met deze energieprijzen. Aanrader dus!!!!!

Top bedrijf ,met goede service

Top bedrijf en service

Heldere communicatie. Goede informatie.

Vanaf her eerste contact is het gehele proces van informatie uitwisselen, planning van het plaatsen, en de plaatsing van de panelen zelf als een speer verlopen.

Gewoon geweldig

Uitstekende service, prima personeel, ook de zorg om de btw teruggaaf wordt helemaal uit handen genomen en gratis geregeld. Al met al een absolute aanrader

Verkeerd gemeten op dag van plaatsen niet kunnen plaatsen

Mooi verhaal willen graag verkopen. Er werd aangegeven dat 13 panelen geplaatst konden worden. Duidelijk gevraagd of ze daar zeker van waren want een ander bedrijf had aangeven dat 13 niet past. Op dag van installatie meten installateurs op en blijken er 3 panelen niet geplaatst te kunnen worden. 3 maanden gewacht voor niks. Opnieuw ergens op een wachtlijst en dus komende zomer geen stroom op kunnen wekken. Leggen de fout bij het systeem die meet maar verder kunnen ze niets doen. Slechte service. Installateur gaf aan dat ze dagelijks op dit probleem stuiten.

Zoek niet verder: dit is de perfecte partij

In alles is de samenwerking naar alle tevredenheid verlopen. Je krijgt een duidelijk voorstel, met duidelijke richtlijnen voor financiering. Het contact en de communicatie verlopen overzichtelijk en er wordt daadkrachtig gewerkt met verstand van zaken. Ook word je ten alle tijden gevraagd of er nog wensen zijn. Ik zou werkelijk niets kunnen noemen wat beter zou kunnen.

Aankoop perfect, plaatsing oké en planning matig

De aankoop ging heel soepel, ik wacht nog wel op de btw teruggave, maar dat kost gewoon tijd. Kundige verkoper, met veel geduld voor alle vragen. Marktconforme prijs. Installatie team was uitermate vriendelijk en welwillend. Echter, ze waren er pas ‘s middags en daardoor kwam de installatie onder druk te staan. Ik heb uiteindelijk zelf de benodigde geul gegraven, voor de kabel, omdat het anders waarschijnlijk niet die middag gereed was gekomen. Ook moest ik nog wijzen op het enigszins uit verband liggen van de panelen, en hoewel een monteur het duidelijk zat was (wat ik kan begrijpen om half 6 ‘s middags als je om kwart over 7 ‘s ochtends begonnen bent), ging een andere monteur dat nog netjes corrigeren. De panelen liggen er netjes op, maar ik heb hard meewerkt daarvoor. Dat lag dus niet aan de installateurs, maar aan de planning, 2 huizen op 1 dag is gewoon niet te doen.

Slecht bedrijf .

Ze gaan alleen voor de makkelijke weg. word het te moeilijk Haken ze af. en bij een ander bedrijf kan het wel. Foutieve informatie krijg je. Kun je beter iets meer geld uitgeven voor eerlijke informatie.

Zeer onprofessioneel bedrijf

In december de offerte geaccepteerd voor 30 zonnepanelen. Schouwing was een paar weken later door Wescco bouw uit Dordrecht. Gisteren zouden ze de zonnepanelen installeren maar toen de monteurs van de onderaannemer (ook weer Wescco bouw) een uurtje hadden rondgelopen kwam als antwoord dat het installeren niet ging lukken. We hadden namelijk op meerdere plaatsen dakpannen die vastzaten met panhaken. Dat was vooraf bij de schouwing ook duidelijk aangegeven en het was toen geen probleem. Nadat de monteurs waren vertrokken heb ik contact opgenomen met de verkoper van Zonneplan. We zijn nu een dag later en het is 17.00 uur. Het beloofde telefoontje met uitleg is gisteren en vandaag niet meer gekomen. Als ik de negatieve reviews lees haakt Zonneplan vaak af als de installatie wat moeilijker is dan vooraf ingeschat. Onacceptabel dat ik tot op heden geen excuses en een oplossing heb gekregen. Zeer onprofessioneel!!

Fijn contact, plaatsing in 1 dag zeer netjes. Prijs / kwaliteitverhouding goed, goedkoper dan veel andere bedrijven.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur