Betrouwbaar

Eerlijk advies, komen de afspraken goed na en leveren perfect werk af. Zeer tevreden.

De zonnepanelen waren verassend snel geplaatst. Het waren ook zeer nette monteurs. De zonnepanelen liggen mooi geplaatst. Na plaatsing werken de zonnepanelen prima. De app is zeer duidelijk en het is leuk om te zien hoeveel je op een dag aan stroom binnenhaalt.

Uitermate tevreden

Het gehele traject ,van aanvraag offerte tot en met het plaatsen van de zonnepanelen, btw terug vragen en wat er verder geregeld moet worden. Alles wordt geregeld. Ga zo door Zonneplan.

Super tevreden!

Ons was Zonneplan al aangeraden door een familielid. Wij zijn meer dan tevreden over het hele verloop, van aanschaf tot plaatsing. Zonneplan is een professioneel en kundig bedrijf. De communicatie is erg goed en prettig. De uitleg vooraf, de offerte en de toelichting op de offerte is zeer duidelijk. Erg vriendelijke medewerkers. Tijdige levering van de zonnepanelen. De zonnepanelen zijn zeer vakkundig geplaatst. Ziet er allemaal erg netjes uit. Vriendelijke monteurs. Ook hier nemen ze alle tijd om e.e.a. toe te lichten. De BTW teruggave wordt volledig voor je geregeld, hier heb je geen omkijken naar. De app werkt prima en is duidelijk. Wij raden iedereen Zonneplan aan!

als Zonneplan aan het werk gaat werkt het plan voortreffelijk

Offerte en afspraken ( het Plan) voornamelijk online te doen, heel helder en duidelijk, snelle antwoorden op vragen. Deskundigheid druipt er vanaf. Monteurs met kennis van zaken, werken hard door, laten geen rommel achter. Goede afterservice ook voor wat betreft de BTW terugvraag. Kortom : tien met een griffel.

Voortreffelijk

Prima bedrijf Zonneplan de zonnepanelenspecialist, de gemaakte afspraken netjes nagekomen, geplaatst en afgerond. Zeer correcte werknemers zowel via de telefoon als de monteurs!

Goede service en altijd bereikbaar als je belt en zeer vriendelijke mensen aan de telefoon

puinhoop

ze komen niet eerst kijken. Een dag voor de montage proberen ze de tijden te verstellen want het was te druk. Op de dag van montage wordt een plan gemaakt waarmee men over het hele huis kabels gaat trekken en gaten wil boren in de nieuwe daken. We hebben gezegd dat er geen gaten in de nieuwe daken worden geboord maar dat kon niet anders, nadat de poolse werknemers het hele huis vol modder hadden gelopen vertrokken ze zonder een woord.

Uitstekende service en kwaliteit

Goed advies van te voren over wat het optimaal aantal zonnepanelen zou moeten zijn en wat het rendement zal zijn. Installatie kon snel gebeuren en was binnen een paar uren klaar en kende geen problemen. Ik heb de zonnepanelen nu een half jaar en halen de beloofde opbrengsten en tot nu toe nog geen problemen tegen gekomen.

Alles keurig volgens afspraken/planningen gerealiseerd.

Contact met het bedrijf verliep prettig. Vriendelijke begeleiding van gehele proces. Uitvoering ook netjes geregeld - alles is uitgevoerd zoals afgesproken en op de geplande tijden - Het product, de panelen, functioneren prima de app werkt goed en het is leuk om te zien wat de opbrengst is. Vooralsnog boven verwachting en daar doen we het uiteindelijk voor !!

zeer goede begeleiding, topper

zeer goede begeleiding van het begin om zonnepanelen te laten instaleren,tot en met de offerte en plaatsing door bedrijf. wij zijn ook tevreden door de stroom opbrengst van die enkele (donkere) maanden,,en waren verbaast door de afrekening van gas en licht. alle bijkomende afhandelingen heeft zonneplan geregeld en hadden wij geen omkijken naar,wat toch wel prettig was, wij raden dit bedrijf zeer zeker aan ,om hun nagekomen beloftes qua uitleg en opbrengst,en afhandeling van verdere zaken,zoals btw teruggave, ga zo door zonneplan,top

veilig en vertrouwd

ik heb voor 10 zonnepanelen geplaatst door zonneplan dit was in 1 woord geweldig ze regelen alles voor je van A tot Z. de monteurs die ze plaatste waren zeer kundig en vriendelijk. paar jaar later heb ik achter ook panelen laten plaatsen de keus wie ik daarvoor zou nemen was niet moeilijk ZONNEPLAN.

Erg blij dat de zonnepanelen erop liggen. Communicatie met Zonneplan was ook goed en duidelijk. Zeer tevreden over de monteurs. Wat een toppers, Sascha, Bennie en Siep. Niets is ze teveel. Laat de zon maar komen.

Heel goede service, prima product en makkelijk bereikbaar.

Sinds half september 2021 over gegaan tot de aanschaf van zonnepanelen bij Zonneplan. We kregen een scherpe prijs in vergelijking met andere bedrijven. De zonnepanelen lagen er na twee weken op en zijn zeer vakkundig geïnstalleerd, de app is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Kortom, zeker nu de gasprijs zo hoog is, nog geen moment spijt gehad van onze investering en kunnen het iedereen aanraden als je het geld ervoor hebt. BTW ook al netjes terugontvangen. Let the sun shine….

Zeer goed.

Van begin tot en met de installatie zeer tevreden. Een vast contactpersoon die je door het hele proces begeleidt. De installatie van 16 panelen werd vlot en netjes uitgevoerd. Ook de BTW teruggave is top geregeld. En de zonnepanelen doen goed hun best.

Keurig werk geleverd en keurige service!

Keurig werk geleverd en keurige service!

Alles tiptop

Kan niks aan kritiek of verbeterpunten bedenken. We zijn er heel blij mee. Ook Zonneplan zelf is absoluut aan te raden. Van A tot Z alles perfect geregeld.

Alles prettig geregeld

Alles vanaf offerte tot aan installatie en afronding + administratieve zaken zeer prettig geregeld, en de kilowattjes stromen binnen.

Maanden bezig maar nog geen panelen op het dak

Goede verkoopervaring met een scherpe offerte en een mooi installatie plan. Goed bereikbaar ook. Helaas hield het feest op toen er daadwerkelijk geïnstalleerd moest worden. Week voor de geplande installatiedatum kwam het team langs voor een inspectie en alles was helemaal in orde. Toen op de grote dag zelf bleken er ineens tóch allemaal problemen met het dak en de panlatten te zijn, terwijl ze die een week eerder uitvoerig hadden bekeken. Stond ik dan. Uiteindelijk toch maar de panlatten laten vervangen en een nieuwe datum gepland. Maand later zouden ze dan toch eindelijk komen installeren, maar helaas word ik op de ochtend zelf gebeld dat iemand van het installatie team ziek is en dat ze niet meer komen. Ik krijg een nieuwe voorstel voor installatie, weer een dikke maand later... Al met al nu al zo'n 3 maanden bezig met het proces en er liggen nog geen panelen op het dak. Zal deze review updaten als ik ze ooit krijg en alles bevalt, maar tot die tijd kan ik Zonneplan zeker niet aanbevelen.

Aanvraag en plaatsen soepel verlopen

Nu half jaar zonnepanelen, wij zijn er zeer tevreden over. Na eerste contact, dezelfde dag nog offerte. Dat was een warm binnen komen na "koude douche" fa Feenstra, die kennelijk niet stond te springen om nieuwe klanten. Zonneplan plaatste de panelen plm 3 weken na de offerte. Net personeel, goed contact. Zonnepanelen draaien prima met opbrengst zoals berekend. Wij hebben veel vertrouwen in Zonneplan en in de nieuwe ontwikkelingen dier eraan staan te komen, waaronder een thuis accu. Blijven deze ontwikkelingen nauwgezet volgen.

Ik heb sinds twee maanden via de woningbouw zonnepanelen. Wat ik in 2 maanden heb opgebracht qua opbrengst voor stroom heb ik in twee jaar niet op gebracht met de oude zonnepanelen. Het is wel jammer dat ze de oude die er liggen ze niet mee hebben vervangende. Want die leveren serieus maar 1 kwh op per jaar pffff. En ik heb nu al 310 kwh alleen in maart opgebouwd met zonnepanelen van zonneplan. Misschien dat zonneplan hier mee mij kan helpen om alsnog de oude te laten vervangen voor nieuwe van jullie. Met vriendelijke groet fam meidam uit hillegom

Alle afspraken goed nagekomen snel geleverd en app werkt prima.

Professionele mensen en goede communicatie

Vanaf het begin tot het einde zeer tevreden, monteurs die goed meewerken en meedenken, vriendelijk personeel aan de lijn en ook de nazorg is goed. Een goede en professionele club.

Top bedrijf

Van A tot Z geweldig geregeld

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur