Alles heel goed gegaan

Ik heb een hele goeie ervaring Alles ging voorspoedig

Underpromise Overdeliver

Goed met alles geholpen, opbrengsten in werkelijkheid hoger dan voorspeld de eerste 2 jaar.

Super tevreden

Ik heb helemaal geen problemen met zonneplan gehad. Professioneel bedrijf en zeer klant vriendelijk.

Super!

Erg tevreden over de levering en service van Zonneplan. Ook de monteurs waren top. En heel belangrijk dat het financiële gedeelte ook prima geregeld werd door Zonneplan.

Prettig en professioneel

Zoals boven!

Geweldig, goede installatie en alles goed geregeld, vriendelijk personeel

Ik ben van begin tot het eind goed geholpen, mooie en overzichtelijke offerte. Aanleg vriendelijke medewerkers, die hun vak verstaan en goede nazorg. Ze bellen na of alles goed is gegaan. Van begin tot eind zeer tevreden.

Zonneplan is een Super goed bedrijf.

Een juiste offerte, goede opbouw van de zonnepanelen. In goed overleg een mooie aansluiting van de omvormer in de meterkast. En er zorg voor dragen dat het subsidie gedeelte goed wordt terugbetaald. Zonneplan is een goed en betrouwbaar bedrijf, wat ik iedereen zou aanraden.

Netjes geregeld van informatie vooraf t/m installatie.

Bij Zonneplan krijg je 1 persoon toegewezen die je aanspreekpunt is, alles wat duidelijk en deze persoon wist al mijn vragen te beantwoorden. Installatie was snel geregeld en de installateurs hebben alles professioneel geïnstalleerd en netjes achter gelaten.

Goede en betrouwbare levering en plaatsing

Ik ben zeer tevreden, omdat afspraken worden nagekomen ; er overleg mogelijk is en de plaatsing ook keurig heeft plaatsgevonden. Ook de BTW afhandeling was perfect.

Tot in de puntjes geregeld!

Snelle communicatie, goede planning en uitstekende plaatsing van de zonnepanelen

Alles is goed verlopen.

We werden vantevoren goed voorgelicht wat de mogelijkheden waren voor ons dak in combinatie met een dakkapel. Wij wilde ze erop hebben,maar dat werd afgeraden ivm lekkages en hebben hun advies opgevolgd. Er volgde een uitgebreide mail met dakplan en de verwachte opbrengst van de panelen en ondanks een slechte zomer komt het aardig in de buurt. Op de dag van montage namen ze uitgebreid de tijd om het systeem uit te leggen en hebben dit als zeer kundig ervaren.

Perfect, veel informatie, duidelijk en goede nazorg

Top, goed bereikbaar, goede samenwerking

Snel contact via contactformulier. Binnen enkele minuten in de avond beide ze op. Houden het hele traject samen in de gaten. Als je terugbelt dan weet wie je ook aan de telefoon krijgt met wie je contact heb of waar de ander voor belde. Houden de duurzaamheidslening mee in de gaten. Dag van installatie, op de afgesproken tijd, was een ingehuurd bedrijf van Zonneplan maar de mannen konden mij precies vertellen dat zij door Zonneplan zijn ingehuurd. Erg kundig. Alle uitleg en nu na drie kwart jaar bekt Zonneplan nog na of alles naar wens is, of er vragen zijn. Erg goed bedrijf, ook in de prijs niet duur en veel service. AANRADER!

Fijne benadering door de medewerkers en een prima ervaring met de vakmensen die het aangelegd hebben

Altijd dezelfde persoon aan de telefoon zonder wachttijden of doorverbinden. Duidelijke uitleg hoe alles gaat gebeuren. Prima werkwijze van de installateurs. Heel goede afwikkeling van de BTW teruggave ik hoefde er weinig aan te doen. Alles bij elkaar een vette 10 ik zal Zonneplan bij iedereen aanraden.

Helemaal prima en tevreden

Snel , keurig prima mensen en zowel voor als na plaatsing uitstekende informatie . Moesten wel wat lang op de subsidie wachten maar dat is bij een lastige organisatie : de Belastingsdienst. Heb jullie al veel aanbevolen en zie regelmatig auto's van jullie in de buurt staan .

Een Perfecte Begeleiding van het hele installatie Proces

Vanaf het begin tot de ingebruikneming van de panelen is het proces vakkundig en perfect begeleid. Ik kan Zonneplan aanbevelen. Al het papierwerk zoals,subsidie,btw teruggaaf en dergelijke zijn vanaf het begin tot het einde door zonneplan afgehandeld.Ook je persoonlijke wensen betreffende plaatsing en uitvoering worden meegenomen in het proces.

Zeer goede ervaring

Alles werd geregeld En netjes geïnstalleerd

Duidelijke uitleg Nette installatie Ook Electricien werkte netjes Medewerkers denken mee aan oplossingen

Een uitzonderlijke goede ervaring vanaf het eerste contact t/m het plaatsen van de zonnepanelen.

Door de informatie en kennis van een en dezelfde contactpersoon, hadden wij direct het vertrouwen in het aangeboden plan van Zonneplan. De montage is ook volgens afspraak en door deskundige monteurs uitgevoerd. De Zonneplan App werkte direct en volgen dit bijna dagelijks. Ook de btw-teruggave is uitstekend verzorgd door Zonneplan.

Prima bedrijf

Zonnepanelen heeft prima werk geleverd alles geregeld volgens afspraak de monteurs hebben de instalatie keurig verzorgd ze liggen er nu een half jaar en we zijn blij dat we het gedaan hebben

na 6 maanden nog steeds perfect

Alles was dus perfect, informatie vooraf, installeren (na een storm liggen ze er nog op) snelheid app om te kijken hoeveel ze op het moment opleveren. Installateurs waren nog niet de hoek om of er was al een mailtje om de app werkend te krijgen. Afhandeling belasting teruggave, niets hoeven doen, info via mail en na een tijdje geld op mijn rekening. Alles top

Meer dan goed werk geleverd door Zonneplan

Vanaf het eerste contakt een goed gevoel gehad dat ik bij de juiste mensen zat om voor de zonnepanelen te zorgen bij ons. En de plaatsing van de zonnepanelen is bekwaam uitgevoerd. Compliment.

Alles liep precies volgens afspraak

Perfect geregeld, monteurs op tijd, alles netjes afgewerkt, ook BTW- teruggave ging goed.

kom alle afspraken na

vanaf het eerste telefonisch contact tot het einde zoals installatie terug gave btw zeer tevreden.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur