Super goed heel fijn en mee te werken gewoon TOP

Zeer duidelijk vriendelijk niet opdringerig geven ruimte om na toedenken overleggen leggen voor en nadelen goed uit. Komen afspraken na doen er alles aan om de afspraken te voltooien . Voor mij n topbedrijf met n dame aan de telefoon die zo aardig en lief haar werk deed gewoon TOP

Alles ging perfect bij de aansluiting tot de nazorg.

Er was echt niets aan te merken. Ik had het me niet beter kunnen wensen. Ook de resultaten (de opbrengst) zijn nog beter dan verwacht.

Gewoon geweldig

Na een jaar teruggebeld om te vragen hoe zonneplan bevalt vind ik gewoon heel erg netjes Een teken dat we geen nummer zijn die eenmaal betaald heeft en klaar nee complimenten voor de juiste nazorg en belangstelling

Ontzettend goed bedrijf met uitstekende (na) service.

16 zonnepanelen aangeschaft via Zonneplan en het gehele proces van het begin tot het eind is fantastisch verlopen. Beter had ik het me niet kunnen wensen. Planning perfect, uitvoering perfect, installatie perfect, opbrengst perfect en de gehele afwikkeling inclusief belasting aangifte eveneens perfect. Dit bedrijf weet hoe het hoort, alles is tot in de puntjes verzorgd en ik ben ontzettend blij en tevreden dat ik voor Zonneplan heb gekozen.

Van start tot finish 100 % tevreden

Van begin aanvraag tot en met installatie uitstekend en voortduren geïnformeerd

Slechte service

Slechte service, dakleer kapot omdat ze er overheen gelopen hebben en dan moet je ook nog 250 euro betalen voor een drupje kit wat ze erop smeerde en de lek die daardoor ontstond in huis doen ze niets aan. Kozijn+muur volledig vol met inmiddels schimmel bahbah. En ze zeggen eerst dat word verzekerings werk en vervolgens zeggen ze nee het ligt niet aan ons. In april is alles nog geschilderd en na die stortbuien was er dus niets aan de hand. 2 dagen nadat de zonnepanelen waren gelegd weer stortbuien en gelijk een lek. Op het dak geweest en wat blijkt dakleer geschuurd.

Verhaal onduidelijk

Offerte/contract zag er prima uit, datum was gepland. Toen kreeg ik een telefoontje..."het was niet helemaal duidelijk of de meterkast wel geschikt was" Consequentie...mogelijk zou er een aanpassing aan de meterkast moeten plaatsvinden. kosten € 500,- Terwijl ik in de folder gelezen had...installatie "all in " Hierop wijzend kreeg ik als antwoord, 'uitzonderingen staan in de kleine lettertjes" Ik moet eerlijk zijn... die had ik niet gelezen Vervolgens informatie opgevraagd bij Enexis. Meterkast plus meter was geschikt voor aansluiting zonnepanelen. Op de dag waarop de installatie gepland was kwam er iemand "schouwen" Aardige vriendelijke man, maar ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat hij meer op zoek was naar de onmogelijkheden dan naar mogelijkheden. In overleg met de "schouwer" installatie geannuleerd. Na enkele dagen kreeg ik weer telefoontje met de bevestiging dat de installatie in overleg geannuleerd was. Uit coulantie zouden voor de annulering geen kosten in rekening gebracht worden. Ook dat laatste zal laten meewegen in de Totaal score.

Goede panelen heel snel geleverd

Werken top. Levering en plaatsing was snel en vakkundig

Zonnepanlene volledig verzorgd van aanschaf tot plaatsing

Duidelijke begeleiding gedurende het proces, van aanschaf tot plaatsing Nette monteurs die snel en goed panelen plaatsten. De noodzakelijke bijzonderheden werden in overleg afgestemd.

Prima bedrijf

Het hele proces is precies gegaan zoals besproken. Goede materialen alles werkt naar behoren. Bij eventuele vragen is er altijd iemand te bereiken men denkt altijd mee.

Heel goed

In het voortraject een duidelijke en overzichtelijke offerte ontvangen. Na akkoord op deze offerte werd ik zeer snel (na 1 dag) al gebeld voor een installatie afspraak. Deze kon 3 dagen later al worden gerealiseerd!! Op de dag van de installatie kwamen zeer kundige monteurs de gehele installatie binnen enkele uren plaatsen (ondanks de vele regen die dag) en activeren. De opgewekte energie voldoet ook ruimschoots aan mijn verwachtingen.

Uitstekend, perfecte en deskindige instalatie.

Kan het iedereen aanbevelen om via zonneplan de zonnepanelen aan te schaffen en ze te laten instaleren. Alles wordt perfect tot in tetails door hen geregeld

Leroy heeft ons duidelijk voorgelicht en geduldig met onze vragen. Het installatieteam was keurig op tijd, vriendelijk en nam de tijd om de installatie, waar ik zo mijn eigen ideeën over had, perfect uit te voeren. Leuke mensen, leuke samenwerking! Enige punt van kritiek: Ze waren te snel klaar voor de middagpauze, dus wij bleven zitten met de gehaktballen! ;-) Groet van zeer tevreden klanten, Jacob & Jolanda "uut Ass'n"

Gewoon doen wat er is afgesproken

Zeer positieve ervaring met Zonneplan en de installateur .

boven alle verwachtingen

Zonneplan is mij aanbevolen door een zwager en ik heb me daar uiteindelijk maar eens in verdiept. Het leek te mooi om waar te zijn en ben verder gaan informeren bij mensen die al panelen op het dak hadden liggen, maar daar werd ik niet echt wijzer van en zeker niet als ik vroeg wat het nou opleverde. Ik heb toch doorgezet en ben met zonneplan in zee gegaan. De panelen werden door een team op elkaar ingespeelde arbeiders in een mum van tijd op mijn dak geplaatst en aangesloten, ik schat in 3 a 4 uur, en vervolgens uitgelegd en het was in één woord perfect en vanaf januari kan ik op mijn rekening van Eneco volgen hoe het financieel loopt. Kortom kan ik zeggen dat mijn twaalf panelen goed zijn voor aal stroom die ik gebruik en ik krijg zelfs nog een bedragje toe. Ik heb mijn maandbedrag bij Eneco niet verlaagd en op de eerstvolgende jaarafrekening heb ik een leuk tegoed opgebouwd. Zonneplan heeft inmiddels de BTW (€ 720,=) voor mij terug gehaald en op mijn rekening gestort. Super gedaan en de nazorg is geweldig en ik kan met al mijn vragen terecht bij een vaste medewerker

Nette mensen en het werkt prima.

Ik heb voor de tweede keer gekozen voor Zonneplan vanwege de prettige manier van werken en communiceren.

verkoop, plaatsing en nazorg was perfect

Alles is naar wens en volgens afspraak verlopen.

grandioos

snel en vriendelijk behandelt in het gehele traject. vlug geplaatst en door de werkers vriendelijk behandeld en het was een goede sfeer.

Fantastisch

Goede uitleg, goed advies, goede planning, goede installatie, goede service... Wat zoek men nog meer?

Zeer korrekte service zo wel bij aanvragen offerte, behandeling van de opdracht en de montage, kortom niets anders dan lof.

Na het opvragen van een 7 tal offertes kwam Zonneplan er als beste optie uit. Wij hadden nog 1 offerte die goedkoper was maar het totaalpakket van Zonneplan was helder, compleet en ,wat wij heel belangrijk vonden: Ze keken naar onze persoonlijke situatie. De communicatie verliep erg prettig en vlot. Op 19 augustus zouden de panelen worden gelegd maar plots kregen wij 2 weken terug een telefoontje of het al de volgende dag zou kunnen. Dat was geen probleem. Om 11:00 stonden de monteurs voor de deur, hebben we alles nog een keer doorgelopen en konden ze aan de slag. Tussen de werkzaamheden door zijn we met alles op de hoogte gehouden en na 2 uur (!!) waren ze al klaar! ( alles zat ook wel mee.. ) Na afloop hebben ze zelfs onze zolder gezogen. Wauw! De app werkt prima, de service na afloop is ook top en ik kan iedereen Zonneplan van harte aanbevelen!

Prima zonnepanelen, teleurstellende monteurs, bedroevend data-inzicht.

Zonneplan heeft een uitstekende klantenservice, uitstekend materiaal en zijn volop aan het ontwikkelen. Zo hebben ze een eigen omvormer ontwikkeld. Helaas hebben ze bezuinigd op de monteurs. Die hebben blijkbaar niet ingecalculeerd hoe veel dakpannen er tijdens montage sneuvelen en laten je vervolgens zelf nieuwe dakpannen halen bij een groothandel (overigens wel vergoed door Zonneplan). Na afloop heb ik nog zeker 5 kapotte dakpannen zien zitten die ze niet hebben vervangen. Bovendien was de steiger al opgeruimd en er met de bus vandoor terwijl er nog een stekkertje los zat, en heeft de elektricien me een Enexis-monteur voor niets laten komen omdat hij dacht dat er een lekkage zat in de stoppenkast. Ten slotte krijg je nauwelijks inzicht in je data. Je krijgt lijntjes, staafjes en een paar kerngetallen te zien in een app maar de data in CSV of XLSX kunnen ze je niet sturen(!). Mogelijk is dit het enige Zonnepanelen-bedrijf die je je data niet geeft. Al met al ben ik redelijk tevreden met het resultaat maar zou ik het een tweede keer waarschijnlijk anders doen.

Klanttevredenheid staat centraal!

Na enkele jaren bleek de opbrengst terug te lopen. Na melding bezoek monteur gehad en leek probleem opgelost. Echter, maanden later bleek opbrengst nog steeds tegen te vallen. Monteurs hebben weer gezocht en probleem uiteindelijk gevonden. En naar volle tevredenheid, inclusief coulance vergoeding opgelost!!! Zo ga je met klanten om. Chapeau voor Zonneplan.

Fijne mensen die je precies vertellen hoe het gaat, wat het kost en oplevert.

Werken endenken mee bij aanschaf en installatie. Ook de nazorg is heel goed.

Prima ,,snel, bekwaam,vriendelijk,vakkundig

Prima, vakkundig,snel

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur