Goede service, matige installatie

De prijs is scherp en de app en omvormer zien er mooi uit. De installatie verliep bij ons echter verre van soepel, waardoor we niet met een heel positief gevoel terugkijken op het hele traject. Wel zijn we iedere keer vriendelijk te woord gestaan en zijn de medewerkers van de klantenservice oplossingsgericht. Daarom toch een krappe voldoende. Verder goed om u te verdiepen in het fenomeen van spanningsproblemen/piekspanning. Bij ons leidt dit er op zonnige dagen toe dat de installatie de halve dag is uitgeschakeld. Valt formeel buiten de verantwoordelijkheid van de installateur, maar vrolijk wordt je er niet van.

Positief , vriendelijk , fijn personeel , komen afspraken na

100% naar wens!

Zoals vooraf is besproken,en achteraf te hebben nagetrokken komt 'alles' 100% overeen! Vr, Grt, Bert van der Heide.

Fantastisch, wat een kwaliteit!

Vandaag onze zonnepanelen geplaatst door Groenenberg Solar. Wat een vakmannen en wat een mooi en net eind resultaat. Goed overleg vooraf en nadien goede uitleg over alles wat gedaan is. Complimenten, bedankt!

Snel en goed geinstaleerd.

De panelen, 10stuks, liggen nu al 4 maanden op ons dak. We zijn in verbruik van 6 personen terug gegaan naar 1.5 personen. We zijn met 4 dus dit is een hele grote besparing.

Van begin tot eind top

Vandaag 8 panelen geïnstalleerd. Vriendelijke en vakbekwame installateurs. Gelijk kunnen profiteren van opgewekte stroom. Blij mee!

absoluut een goede keuze

Vanaf het eerste moment een goed contact en duidelijke uitleg. snelle service en installatie zonder gedoe. Een aanrader!

Gedaan wat ze beloofd hebben

Project uitgevoerd zoals afgesproken. Goede communicatie en goede terugkoppeling, zeker aan te bevelen.

Zeer klantvriendelijk en correct.

Zeer klantvriendelijk en correct. Zeker aan te bevelen.

Perfect gegaan

Mijn ervaring met Zonneplan zijn prima: heldere afspraken en geen verrassingen.

Alles wat fout kan gaan, gaat fout

Na positieve ervaringen bij mijn broer en ouders met zonneplan in zee gegaan. Communicatie vooraf wat duidelijk. Als leek had ik het gevoel goed geïnformeerd en goed geholpen te worden. Helaas bleek een paar dagen wel dat onze meterkast verouderd was. Dit moest vervolgens ook aangepakt worden. Via zonneplan kon dit ook geregeld worden, voor een scherpe prijs. Dit kon hetzelfde bedrijf regelen wat de panelen kwam plaatsen dus hier gebruikt van gemaakt. De avond voor de installatie kregen we om 22.03 een appje met de vraag of ze de dag erna een uurtje eerder mochten beginnen. Redelijk laat maar verder geen probleem, dit zo toegezegd. De dag erna kwamen de mannen van Zonneplan om alles te installeren. Na een kwartier kwam de elektricien dat er een probleem was. De kabel kon niet mooi van de zonnepanelen naar de meterkast, dit ging enkel en alleen via de regenpijp. Hier waren we niet zo blij mee. Er bleek volgens heb geen andere manier te zijn. Vervolgens zelf gekeken en al snel een oplossing gevonden waar het netjes onder de dakpannen en via de kelder, via de kruipruimte naar de meterkast toe kon. De dag verliep verder prima, geen rariteiten meer en halverwege de middag waren ze klaar. So far, so good. Het opwekken van eigen stroom kon beginnen. Vanaf dat moment begonnen de problemen. De omvormer van zonneplan bleek regelmatig uit te vallen. Regelmatig als in vaak. De eerste dagen wel 10 keer per dag. Ook nog precies op de momenten dat er het meeste zon energie opgewekt kon worden, tussen 10.00 en 14.00 uur. Dit meteen met zonneplan opgenomen. Ze gingen de klacht bekijken. De volgende dag ontstond het volgende probleem. De aardlek schakelaar van de meterkast sprong er in een middag 3 keer uit. Ook hier weer contact over gehad met zonneplan. Ook dit zou mee genomen worden. 2 dagen later een afspraak gemaakt voor de week erna. Het uitvallen van de omvormer zou veroorzaakt worden door het gebruik van een te dunne kabel. 4 ampere ipv 6.

Snelle en vakkundige installatie

Levert nog meer op dan door zonneplan werd berekend. Met 13 panelen op het zuiden in 6 maanden al ruim 2800 kw. Super. Geen hak en breekwerk noodzakelijk.

Meer dan tevreden

vanaf het eerst telefoontje tot de installatie allemaal super verlopen. niks aandringen via telefoon en goed ingelicht zelfs het belastingvoordeel word geregeld en reserve pannen betaald Monteurs van het ingehuurde bedrijf super vriendelijk en vakmannen verontschuldigden zich al gelijk dat er een stijger in de tuin moest staan wat eventueel schade aan beplanting kon geven maar niks gebeurd , stijger netjes opgebouwd en niet tegen de goot of rolluik bakken aan gezet ( iets wat ik regelmatig nog wel eens zie gebeuren) boden aan om ook even de goot schoon te vegen en repareerde een nokpan en een andere pan die al kapot waren met de elektricien de plek van omvormer en kabels overlegd en die heeft dat keurig voor zn rekening genomen na de installatie alles netjes opgeruimd en aangezogen. bij vertrek van de mannen kon je alleen aan het dak zien dat ze geweest waren . zal ze dus ook zeer zeker aan bevelen als mij gevraagd word wie het gemaakt heeft

Top ervaring

Superservice echt een aanrader

Zeer tevreden over Zonneplan

Precies aan alle afspraken gehouden. Monteurs vriendelijk en professioneel bezig en dezelfde dag nog stroom via de zonnepanelen. Liggen er netjes op en tot op heden zeer tevreden. Zelfs reserve dakpannen werden vergoedt en BTW teruggave wordt voor je verzorgt.

Waardeloze service en een klant minder!

Op de dag van installatie kwamen de monteurs 1,5 uur later dan gepland. Maar goed, wachten wordt beloond, zou je denken... De eerste monteur arriveert en begint met de elektra. In de meterkast en garage worden door hem gaten geboord. Vervolgens komen de monteurs met de panelen aan, klimmen het dak op, en komen met slecht nieuws naar beneden: wij plaatsen hier geen zonnepanelen. Het blijkt (volgens Zonneplan) dat ons dak niet geschikt is en de panlatten te dun zijn. De monteurs geven aan dat het het systeem wat verouderd is en met een nieuwer systeem het wel zou moeten lukken. Dus, ingepakt en ze zijn weer weg. Enkele dagen later worden we opgebeld door Zonneplan. Installatie is niet mogelijk mits we ons gehele dak renoveren. Hierbij heb ik aangegeven dat de monteurs een ander verhaal vertelde. Na overleg binnen Zonneplan, weer enkele dagen later terug opgebeld met het bericht: het is niet mogelijk, de hele afspraak wordt geannuleerd. Balen, maar hier hebben we het niet bij gelaten, en maar goed ook! Een ander professioneel bedrijf ingeschakeld die niet zo commercieel is. Van te voren een afspraak gehad om alles te meten en te bekijken. Wat blijkt? Geen enkel probleem om hier zonnepanelen te plaatsen! Ondertussen zitten we met twee gaten, die gelukkig gebruikt kunnen worden. Het is een schande dat er eerst gehandeld wordt en dan pas nagedacht. Dus aan iedereen die zo verstandig is om eerst de reviews te lezen: laat ze eerst het dak goed bekijken voordat ze de boor al in de muur hebben staan. Of schakel een kleiner betrouwbaar bedrijf in die wel hun beloftes kunnen nakomen. Waardeloze beloftes en een klant minder.

Goede communicatie duidelijk verhaal

Gied contact alle vragen snel beantwoord

Duidelijke afspraken vooraf, goede installatie en nazorg

In de offertefase duidelijke voorlichting en advies alsmede bereidheid om snel al mijn vragen te beantwoorden. Zeer zorgvuldige plaatsing van de installatie en adequate voorlichting over de werking van het systeem.

Uitstekend.

De zonnepanelen zijn zeer vakkundig aangelegd en de opbrengst is prima. Ze zien er goed uit en vallen niet teveel op. Ik kan Zonneplan iedereen aanraden.

Vakmanschap is meesterschap!

Alles is keurig geinstalleerd, prima uitleg en geen omkijken meer naar.

Afspraak, snelle service

Een goede service, snel geplaatst en het werkt naar alle tevredenheid.

Na een keus voor een leverancier gemaakt te hebben kwamen we uit bij zonneplan. Vanaf het eerste moment zijn we goed geholpen. De installatie ging snel en professioneel. Daarna werkte het meteen. Tot op heden gaat alles goed en we willen daarom zonneplan danken voor de plaatsing en service.

Van begin af was alles echt heel goed uitgelegd en organiseert. Ik produceer meer dan ik verbruik! Zonneplan regelt alles ontzettend goed, hartelijk bedankt voor alles! Ook de montage was supersnel, heel aardige en goede medewerkers, heel vriendelijk. Ik kan zonneplan echt aanprijzen, alles top geregeld.

Alles top geregeld

Bij ons was alles van advies tot en met de installatie echt goed geregeld, goede begeleiding en deskundig mensen die weten wat ze doen.

netjes geholpen

Onze ervaring met zonneplan is zeer positief, ze hebben ons goed geadviseerd en geholpen. De plaatsing was netjes en goed afgewerkt, alles is schoon en netjes achtergelaten. Ze hebben ons goed geholpen met terug gaven van de BTW. De zonnepanelen lever ruim voldoende op om aan het einde van het jaar geen stroomkosten meer te hebben. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Dus wij bevelen Zonneplan zeker aan.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur