Afspraken komen ze goed na.

Gedurende het gehele proces werden wij zeer goed op de hoogte gehouden. En de installatie verliep snel en vlekkeloos.

Veel en veel te duur

Gisteren een verkoper van Zonneplan aan de telefoon gehad. Beweerde bij hoog en bij laag dat zij de beste leverancier zijn van zonnepanelen. Toen ik hem vroeg naar de prijs voor de capaciteit aan panelen die ik naar zeer grote tevredenheid op mijn dak heb liggen, kwam hij zo'n 29% (€ 2K) hoger uit. Hoezo beste prijs/kwaliteit van Nederland?

even geduld maar verder goed tevreden

Bij zonneplan mijn zonnepanelen besteld, voor mij waren het de 2e groep zonnepanelen als aanvulling op mijn woonhuis, ik had ze waarschijnlijk in een drukke periode besteld, want de wachttijd is bijna 3/4 jaar geweest voordat ze deze bij mij konden plaatsen. Dat is dan ook het enige min puntje wat ik erop aan te merken heb. Installatie is in goed overleg gebeurt en netjes uitgevoerd, dus naar wens opgeleverd.

Kwaliteit en overzichtelijk.

Dynamische contract met zonneplan voelt heel goed. Het maakt je bewust hoe om te gaan met energie en gasverbruik. De zonneplan app is zeer gebruiksvriendelijk en ook vooral in combinatie met de laadpaalfunctie. Zonneplan is goed bereikbaar en bereid om mee te denken over jou contract zonder winstoogmerk. Ik zit voorlopig goed en ben uiterst tevreden.

Prima installatie, snel gereed.

Het was de tweede keer en net als toen weer goed verzorgd.

Het is echt een aanrader

Ik ben erg tevreden hoe het gegaan is met Zonneplan vanaf de afspraak tot en met het installeren. Echt een aanrader ook het personeel was gezellig en betrouwbaar

zeer klantvriendelijk

werken netjes en krijg genoeg informatie op vragen die gesteld worden

Het contact met zonneplan verliep prima, waren telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk en duidelijk. De uiteindelijke plaatsing van de zonnepanelen was kundig, netjes en vriendelijke mannen. Ik zou Zonneplan zeker aanbevelen

Weinig op aan te merken!

De monteurs waren behulpzaam, kundig en bereid het extra stapje te nemen. Ze stonden eerder voor de deur dan aangegeven, daardoor hadden wij nog niet alles aan kant. Dat was wel even schakelen, maar zo lief hoe er achteraf zelfs nog even een stofzuiger is gepakt om het netjes achter te laten en wat hulp bij het downloaden van de app. Het zijn de kleine dingetjes.

Goede informatie vooraf, gemakkelijk in contact komen met medewerker. Snelle en nette plaatsing en afwerking van de zonnepanelen.

Prima prijs / kwaliteitverhouding

Goede kwaliteit en de installatie verliep vlekkeloos

Perfecte service

Monteurs waren prima op tijd, er werd ook bij sommige werkzaamheden hoe wij het graag zouden willen zien met eventueel de leidingen etc. alles werd keurig opgeruimd en na afloop werd alles keurig uitgelegd.

Uitstekende service

De plaatsing van de panelen was in eerste instantie pas gepland voor ergens in juni 2023, en werd tot mijn verrassing in eens februari 2023. Al met al keurig geplaatst en alle rommel wat men maakte werk netjes opgeruimd. Daarbij werken de panelen ook nog eens boven verwachting.

Snelle, adequate en vriendelijke service

Zie de vorige vraag

Goed overleg met het personeel over het plaatsen van alle onderdelen.

Heeft lang geduurd (7 maanden) maar dan krijg je ook kwaliteit.

Tijdens het zoeken naar zonnepanelen, kreeg ik goed en duidelijk advies van Zonneplan. Aan de hand van een helder stappenplan werd een overzichtelijke offerte aangeboden. Na het tekenen van het contract moesten ik 7 maanden wachten voordat ze geplaatst zouden worden, maar de tijd vliegt en het bleek het wachten waard. 23-02-2023 kwamen 3 ervaren monteurs de installatie (16 panelen) binnen 4 uur, zonder problemen installeren, omdat alles goed was voorbereid. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen Zonneplan aanbevelen. (Kreeg in juli bij de eindafrekening al 1.590,00 euro retour van Greenchoice).

Correcte levering en geplaatst door vaklieden !!

Duidelijke uitleg in het voortraject. Montageafspraak netjes nagekomen en afhandeling volgens afspraak. Panelen liggen keurig op de vooraf bepaalde plek.

Prima dus

Prima installatie dag ,netjes gewerkt zonder onnodige overlast. Service achteraf ook prima .

Wij zijn tevreden

Wij zijn tevreden over de plaatsing en uitleg van de zonnepanelen en de app van zonneplan

Kwaliteit, installatie en service goed.

Prima ervaringen. Communicatie, kwaliteit en service zijn goed.

Gewoon erg goed.

Alles werkt zoals het moet werken en we zijn super tevreden.

Duidelijke afapraken en goede service

Vanaf het eerste moment duidelijk wat ze voor me konden betekenen en hoe de prijzen waren, instalatie was snel geregeld en vriendelijke monteurs

Alles goling gewoon goed volgens afspraak

Eindelijk ee n firma die zich aan de afspraak houdt, op tijd hierbegonnen. Alle rommel mee genomen In een woord fantastisch gedaan.

Zeer teleurstellen in veel opzichten

Na een zorgvuldige afweging vooraf hadden we voor Zonneplan gekozen om bij ons 16 zonnepanelen te plaatsen. Dit hadden we beter niet kunnen doen: - beschadigde dakgoten - beschadigd plafond op de zolder waar omvormer opgehangen is - onveilig werken op het dak (geen valbeveiliging), ook na melding hiervan tijdens het tweede bezoek - geen PBM's gebruikt, de term VCA kenden de mannen niet en de medewerker op kantoor die ik hierover aansprak ook niet; - slechts 1 van de 4 monteurs kon Nederlands, nou ja, zéér gebrekkig Nederlands! - twee van de 16 panelen waren beschadigd bij/na de installatie - frame was op diverse plekken beschadigd - DC kabels hingen los op het dak - meer dan een half dozijn peuken op de oprit - boorafval niet opgeruimd, plastic afval onder het dak - onjuiste en dubbele facturen - verlate plaatsing - niet nakomen van afspraken (en niet nakomen van overeenkomst waarop staat dat installatie in 1 dag zou zijn, door hoog, via de eigen zonneplan-academie opgeleide monteurs en bovendien perfect zou zijn). Tot overmaat van ramp wist 1 van de monteurs het te presteren met een poetsdoek eerst zijn schoenen te poetsen waarna hij met dezelfde doek het dak op ging en mijn zonnepanelen ging poetsen. Ik heb gedurende beide dagen wat foto's kunnen maken zodat alles ook nog eens vastgelegd is. Zonneplan blijft duiken, ontkennen en afweren en wijst elke aansprakelijkheid van de hand.

Vanaf het begin tot het einde is alles prima en volgens afspraak gedaan.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur