Probleemloos zonnepanelensysteem laten plaatsen en ingebruikgenomen.

Systeem is snel en goed geplaatst voor een mooie prijs. Afhandeling van BTW is goed verzorgd. Systeem kon tot op de dag van plaatsen kosteloos worden afgezegd. Betalen nu plaatsen.

alles verliep vlot en naar wens

prima ervaring

Zowel het advies als de uitvoering was uitstekend verzorgd. De aanvraag voor de belastingteruggave verliep ook goed.

Het eerste jaar het complete stroomverbruik zelf opgewekt met mijn zonnepanelen

perfect en kon niet beter

wij hebben uitstekende ervaring met Zonneplan. Van offerte t/m oplevering en plaatsen is alles tot onze tevredenheid prima verlopen . Ook de B.T.W teruggave Zonneplan verliep volgens plan. Goede informatie T.A.V. uitlezing kw stroom v.a. de app is de mobiele telefoon prima te volgen.

ZEER GOED!!!!!!!

Installatie prima verlopen. Uiterst vriendelijke mensen. Ook alle papieren rompslomp ging van een leien dakje. Ben dus zeer tevreden met het hele gebeuren.

Goed advies, snel geregeld, juiste prijs

Toen we er een jaar geleden voor kozen om zonnepanelen te laten plaatsen hebben we een aantal offertes en adviezen opgevraagd. Zonneplan was de snelste, de duidelijkste en kwam er ook prijstechnisch goed uit. Sneller dan verwacht werden de panelen geplaatst. Ook dit ging vlot en netjes. De BTW teruggave is helemaal door Zonneplan begeleid en hadden we geen omkijken naar. In de app is de opbrengst goed te volgen - laat de zon maar schijnen!

Uitstekend. Hadden we 10 jaar eerder moeten doen.

Uitstekend contact en correcte afhandeling van vragen en/of storingen. " TOP "

Had ik eerder moeten doen!!

Zeer goede ervaring met zonneplan, zeer goede en duidelijke offerte ontvangen en kon goed overleggen met de monteurs die de zonnepanelen bij ons kwamen plaatsen. Alles ziet er netjes uit en je ziet niets van de kabel die naar de omvormer leidt. Tevens brengen de zonnepanelen meer op dan door zonneplan geprognotiseerd is, wat ook weer een meevaller is. En niet te vergeten het milieu wordt gespaard. Ik had dit inderdaad al jaren geleden moeten doen!!!!

Alles volgens afspraak, geen problemen.

Keurig geholpen van begin tot eind. Duidelijke uitleg. Vriendelijk en kundig personeel. Fijne ervaring!

Super team

Vriendelijke mensen Alles word goed uitgelegd en afgehandeld

Geen klachten

Zeer tevreden over het plaatsen van de zonnepanelen alsmede de service, informatie en nazorg daarvan

Wij zijn zeer tevreden over de zonnepanelen, die door Zonneplan op ons huis zijn geplaatst. De mensen van Zonneplan hebben zowel binnen als buiten deskundig en klantvriendelijk de panelen geplaatst en aangesloten. Ook over de evaluatie hebben wij alleen maar lof. Een aanrader voor iedereen, die tot deze investering wil overgaan.

Snel en goed zonder zorgen.

2 jaar geleden 19 panelen laten plaatsen die tot op heden probleemloos hun werk doen. Btw teruggave werd ook top geregeld. Niets aan hoeven doen. Nog geen seconde spijt van gehad.

Een bedrijf zoals je het mag verwachten!

Na een nare ervaring met een ander bedrijf was het zaken doen met Zonneplan een verademing. Deskundigheid, correctheid en vriendelijk bejegening vielen in het bijzonder op!

Mijn ervaring met Zonneplan voor, tijdens en na de installatie van de zonnepanelen is zeer positief.

Vanaf het moment van aanvragen is het hele traject van het plaatsen en het in gebruik nemen van de zonnepanelen probleemloos verlopen. Steeds was en is het contact met Zonneplan prima. Ik heb inmiddels ook weer begrepen dat ze bij Zonneplan meekijken of de zonnepanelen wel doen wat ze moeten doen. Al met al hoef ik er zelf helemaal niet naar om te kijken en dat is fijn.

vlot gedaan en netjes afgewerkt.

Over het afgelopen jaar hoef ik waarschijnlijk niet meer dan ongeveer 45 kWh bij te betalen (ca 2.80 Euro ),

Eerlijk en vrijblijvend advies

Na vele leveranciers van zonnepanelen te hebben benaderd kwam de oprechtheid van adviseur Koen het betrouwbaarste over. Geen poes pas maar oprecht en eerlijk. Ook de prijs ten opzichte van da anderen was gunstger. Na akkoord te zijn gegaan met het gebiden aanbod was ook de plaatsing keurig geregeld door een jong fijn team van monteurs. Alles tot in de puntjes zonder vuil en viezigheid geplaatst. Echt top!! Ik raad zonneplan aan!

Zeer goede service

De afspraken worden zeer goed opgevolgd. De opbrengsten liggen in lijn van de prognose vooraf.

Zonnekracht mét Zonneplan levert een ijzersterke transitie op!

Door vakkundigheid en snelle levering van de Zonneplan medewerkers hebben wij in zeer kort termijn ons milieudoel weten te realiseren. Daar zeer wij zeer tevreden over.

Zeer betrouwbaar bedrijf en doen wat ze beloven

Ik ben super tevreden over Zonneplan. Het contact met Zonneplan medewerkers is is zeer fijn en helpen ze je daar waar nodig. Alles is vanaf het begin goed verlopen en wordt alle administratieve rompslomp zoals teruggave van BTW voor je geregeld. De installatie verliep naar volle tevredenheid en werd uitgevoerd door vakkundige en vriendelijke medewerkers die met de klant meedenken. Nadat ik later, na installatie een kleine beschadiging zag aan één van de panelen werd deze zonder problemen in “no time” vervangen. Ik kan Zonneplan van harte aanbevelen.

Super proffesioneel bedrijf

Van begin tot eind (incl. minimale nazorg) door de medewerkers van Zonneplan perfect verzorgd! Klasse werk en service! Hier word je nog geholpen zoals iedereen graag wil. TOP!!

Zeer tevreden!

Wij hebben op 28 juni 2021 12 panelen laten plaatsen. Zeer tevreden over de communicatie tijdens het bestelproces. We hadden veel vragen zijn keurig te woord gestaan. Er waren wat aanpassingen nodig in mijn meterkast dit zat was all in de prijs. In 1 dag dag geplaatst door een vriendelijk team. De app werkt ook heel prettig. Wij zijn er blij mee, heb al een link doorgestuurd naar vrienden. Bedankt voor de goede service!

Daad bij woord

Na een deskundig advies en uitgebreide toelichting overgegaan tot aanschaf van zonnepanelen van Zonneplan. Op de afgesproken datum werd onder toezicht door 4 man sterk in korte tijd de installatie uitgevoerd. Alles werkte en werkt nog steeds conform afspraak. Ook de administratieve en financiële afhandeling is keurig conform afspraak afgehandeld. Kortom: Daad bij woord :-).

Uitstekende service. Dit bedrijf is een voorbeeld voor andere bedrijven!

Zonneplan komt de gemaakte afspraken helemaal na en bevelen wij graag aan!

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur