Goed goed geholpen goed gemonteerd kortom alles goed gegaan
Bedankt voor deze pracht-acht. Veel zonuren gewenst!
strak omlijnd plan, ontzettend goede afhandeling en denken met je mee
Geweldig dat je je ervaring hier deelt, Monica! Bedankt voor de 5 stralende sterren✨
Vanaf de aanbesteding tot het aanbieden van de offerte en de montage van de zonnepanelen in een korte periode een zeer prettige ervaring. Vooral de persoonlijke begeleiding ook op digitaal vlak verdient alle lof! De plaatsing nam een halve dag in beslag, daarin begrepen 8 panelen aanbrengen, elektriciteitskabels aanpassen en omvormer plaatsen. N.b. 2 verweerde panlatten werden kosteloos vernieuwd. De kwaliteit - prijsverhouding is uitstekend.
Super dat de installatiedag soepel verliep en dat de panlatten vervangen zijn. Zo hoort het! Op naar een zonnige toekomst😎
Zonneplan is een prima bedrijf dat goed communiceert met de klant De installatie is vlot en goed gedaan.
Fijn dat alles zo goed is gegaan. Bedankt voor het delen van je ervaring💚
Geweldig goed geholpen! Kan altijd bellen of mailen reageren altijd snel top!
Wat fijn dat je ons zo waardeert, Thijs! We staan inderdaad altijd voor je klaar, ook na installatie.
Medewerkers van zonneplan zijn goed op de hoogte van de persoonlijke situatie. Erg vriendelijk en behulpzaam. Via mail werd een stappenplan bijgehouden. Alles verliep volgens afspraak. Het plaatsen van de zonnepanelen verliep ordelijk en snel. Medewerkers stemmen hun werkzaamheden goed op elkaar af.
Wat goed om te horen dat je zo over ons te spreken bent. We stoppen een hoop energie in onze communicatie, zodat dit zo soepel mogelijk gaat en zodat je er zelf weinig werk van hebt. Geweldig dat je dat ook zo ervaren hebt😊
Heldere voorstellen, goed inspelen op vragen tot aanpassingen van ontwerp, week voor plaatsing voorstel tot upgrading panelen met meer rendement zonder meerkosten, opbrengst over 3 jaar is circa 7 % meer dan prognose in offerte. Snelle en adequate aanleg van de panelen door een door Zonneplan gecontracteerde installateur.
Super om te horen dat de panelen al boven prognose presteren, dat is de kers op de taart. Op naar veel zonnige jaren😎
Vanaf mijn eerste kennismaking met Zonneplan t/m het vertrek van de monteurs, zijn de werkzaamheden prima volgens planning verlopen. Zeer tevreden over Zonneplan. Zeker een aanrader voor diegene die interesse hebben in Zonnepanelen.
Bedankt voor je mooie review en voor de aanbeveling, Math!💚
Goede monteurs die netjes werken en goed alles uitleggen!
Kijk, zo hoor het ook. Fijn dat je zo positief bent, Menno!
Ik ben zeer tevreden over de zonnepanelen van Zonneplan. De installatie verliep probleemloos en de service is prima. Ook de app werkt goed en zodoende kun je gelijk je opbrengst bekijken en vergelijken.
Super dat we je verwachtingen hebben waargemaakt, daar doen we ook ons best voor. Dan hopen we dat zon haar verwachtingen ook waarmaakt, zodat je lekker veel energie opwekt!
Vanaf het eerste telefooncontact tot en met het leggen van de panelen zijn wij zeer tevreden. Er is super netjes gewerkt en met het plaatsen van de meters binnen werd er ook esthetisch meegedacht door de mannen. Ook na het plaatsen blijft het lijntje kort. Aanrader!
Yes, wat een prachtige score, bedankt! Leuk om te horen hoe je het hele proces hebt ervaren, dat doet ons goed!
De panelen en de omvormer werken naar de volle tevredenheid.
En zo hoort het ook, Joop! Op naar veel zonnige jaren🌞
Ik heb de zonnepanelen sinds een half jaar en het doet tot nu toe erg goed . Het werk goed en ik ben erg tevreden erover. Ik zal in de toekomst de Zonneplan wel aanbevelen aan iedereen. De jongens die bij Zonneplan werken zijn snel , efficiënt en bieden goede service. Zeker een aanrader !
Wauw, wat een mooie score, bedankt! Goed om te horen dat het eindresultaat bevalt. Daar doen we het voor!
Het hele proces van voorlichting, offerte en plaatsing verliep perfect. Na afloop werden wij nog een paar keer gebeld om te zien of alles nog steeds naar wens functioneerde. Echt een aanrader!
Bedankt voor deze stralende review, Hein. Super om te horen dat je zo enthousiast bent!
Zonneplan heeft goed meegedacht in alle fasen. Dit betrof het opstellen van een legplan voor 10 panelen, de stringverdeling, de plaats van de omvormer en het kabeltraject naar de meterkast. De monteurs werkten keurig, de panelen liggen er strak op en ze lieten het werk netjes achter. Ook de nazorg werd stipt uitgevoerd. Een tevreden klant.
Dat zijn mooie woorden, Hans. Fijn dat het hele traject van een leien dakje ging. En nu is het aan de zon om haar werk goed te doen!😎
Goede service en snel
Bedankt voor de mooie 10!🌞
nu na 3 maanden zonnepanelen van Zonneplan zijn wij dik tevreden met de voorzorg plaatsing en nazorg door dit bedrijf.Een grote pluim is hier op zijn plaats
Super dat je zo positief over ons bent, bedankt voor het delen van je ervaring! Veel zonuren gewenst🌞
Het begon met goed advies gesprek, vakkundig en realistisch Monteurs kwamen op de afgesproken dag en en tijd, werkten netjes en vakkundig en alles weer netjes achter gelaten Ook is het Btw terug gave door hun geregeld en en goed afgehandeld Nee wij zijn super tevreden, mochten we gaan verhuizen en er zijn daar geen zonnepanelen bel ik zonneplan gelijk weer
Geweldig dat je ons aanraadt en dat we 5 sterren van je krijgen. Een groter compliment kunnen we niet krijgen😎
Installatie wordt uitbesteed. Bij boren gat voor kabel is waterleiding geknapt, en is diverse schade ontstaan. Uiteindelijk is alles gerepareerd, echter bij betere voorbereiding waar kabel kan lopen, was dit te voorkomen geweest. Bij afhandeling ligt de bal volledig bij de klant. Zonneplan blijft wel positief in gesprek, maar kan als eindverantwoordelijke zich veel meer laten zien, in het oplossen en qua betrokkenheid. Gehele proces heeft bijna 2 maanden gekost.
Bedankt voor je duidelijke feedback op de afhandeling van de schade. Dat zijn signalen die we serieus oppakken. Het moet niet zo zijn dat je het gevoel hebt dat je zelf overal achteraan moet gaan. Daar gaan we aan werken. Fijn om te horen dat het is opgelost en dat het genieten van zonne-energie nu kan beginnen. Veel zonuren gewenst!🌞
het plaatsen werd op de afgesproken datum uitgevoerd. medewerkers gingen uiterst bekwaam te werk. de uitleg erbij was zeer duidelijk en alle vragen werden beantwoord. in een woord. PERFECT.
Fijn dat alles zo goed is bevallen, Conny! En nu is het aan de zon om haar werk goed te doen. Veel zonnige jaren gewenst😃
Alles wat vooraf is afgesproken is ook zo uitgevoerd.
Wauw, wat een mooie score, bedankt! Hopelijk verdienen de opbrengsten ook zo'n prachtig cijfer🌞
Kennis van zaken en begrip van situatie
Geweldig dat we zo'n mooi cijfer krijgen, bedankt! Op naar veel zonuren😎
Alles was zo geregeld en nu na een jaar dik tevrede
Goed om te horen dat alles soepel verliep. Bedankt voor delen van je ervaring!💚
Wij zijn met zonneplan in zee gegaan voor onze zonnepanelen. Voortraject was erg prettig tot het moment dat ze geinstalleerd moesten worden. Als eerste hadden ze een afspraak gemaakt die uiteindelijk niet door kon gaan omdat de mannen niet de juiste spullen bij zich hadden. (Geen ladder!?) De afspraak was naar het weekend verplaatst en de panelen werden samen met de buurman geplaatst. Boven moest de omvormer geplaatst worden. De installateur zei dat hij er zelf bij kon. Hij vroeg of hij de wasmachine mocht verschuiven om een groepenkast te plaatsen. Prima zou je denken. Niet wetende dat hij deze niet opnieuw aan zou sluiten. Nadat wij de wasmachine aangezet hadden, kwamen er te laat achter dat deze niet aangesloten was. De hele zolder blank en hadden wij schade aan de badkamer (die eronder zat). Dit hebben we gemeld met fotos aan zonneplan, die daar in eerste instantie goed op reageerde en aangaf dat het goed zou komen. Wij moesten eerst onze eigen verzekering aanspreken en dan zou zonneplan het regelen. Helaas is dit een loze belofte gebleken. Zonneplan juristen hebben ons weggezet bij onze verzekeraar als leugenaars met alle gevolgen van dien. Zogenaamd geen bewijs dat zij de wasmachine verplaatst hebben etc. Dit is zo’n ongelooflijke afknapper en een goede les. Spreek nooit je eigen verzekering aan als zij de schade veroorzaakt hebben. Wat lijkt op een goede service is niets anders dan verkooppraatjes. Laat je goed informeren en kies voor een bedrijf waar je zelf goede ervaringen mee hebt. Dus wat lijkt op een goede koop kan zwaar tegenvallen.
Bedankt voor deze feedback op de schade-afhandeling. We hebben direct contact met u opgenomen, omdat deze review voor ons als een verrassing kwam. Uw verzekering is inderdaad ingeschakeld zodat dit netjes en objectief afgehandeld kon worden. Vervolgens hebben wij daar geen terugkoppeling op gehad, waardoor wij in de veronderstelling waren dat de de afwikkeling nog liep. Nadat ik u telefonisch heb gesproken blijkt echter dat de verzekering de kosten gedeeltelijk dekt en dat een deel niet uitgekeerd wordt. U wenst dat wij u tegemoetkomen in het deel dat niet door de verzekering uitbetaald is, maar wij erkennen geen aansprakelijkheid voor de ontstane schade. Deze afwijzing is zowel met u als met de verzekering besproken. Wat ons betreft is de afhandeling hiermee afgerond. Als er nog vragen zijn dan sta ik uiteraard voor u klaar.^Saskia
Omvormer uitgevallen begin mei. Nna 14 dagen nog geen actie van Zonneplan of hun huidige installateur. Tot zo ver het 10 jarig service plan. Na 41 dagen wordt eindelijk de omvormer vervangen. Dit betekend dat we in mei: 86% en in juni: 48% minder energie produceerden. Wat volgens hun systeem ± 270kWh zou zijn.
Bedankt voor uw feedback. Er is direct actie ondernomen nadat u de storing meldde. De communicatie liep echter spaak omdat wij u de afgelopen periode zowel telefonisch als per mail niet konden bereiken. Gelukkig hebben we inmiddels contact gehad. De monteur heeft de omvormer kosteloos vervangen en de opbrengsten stromen weer binnen. Veel zonuren gewenst!^Saskia
Originele beoordeling
na storingsmelding omvormer uitgevallen na 14 dagen nog geen actie van Zonneplan of hun huidige installateur
Bedankt voor uw feedback. Er is direct actie ondernomen nadat u de storing meldde. De communicatie liep echter spaak omdat wij u de afgelopen week zowel telefonisch als per mail niet konden bereiken. Gelukkig hebben we vandaag contact over de monteursafspraak met u gehad. Op 15 juni komt de servicemonteur langs om uw storing te verhelpen. Daarna nemen we opnieuw contact op om het positief met u af te sluiten.^Saskia
Burgemeester Roelenweg 13
8021EV Zwolle
Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur