Zo helder als de zon!

Wij zijn zeer tevreden over de duidelijkheid in de offerte. Na goedkeuring zijn de panelen razendsnel gemonteerd door vriendelijke vaklui. De omvormer is zeer netjes gemonteerd en weggewerkt. Alles is netjes achtergelaten. Al met al: zeer tevreden met het contact en de installatie.

Ik ben zeer tevreden over Zonneplan

Ik heb nu bijna een jaar mijn zonnepanelen. De plaatsing is prima gegaan, met soms wat overleg. Terugbetaling van de btw is ook goed gegaan. De prognose was dat ik 2293 kwh zou opwekken per jaar. 24 Juli heb ik ze een jaar, zit nu al op 2610 kwh. Al met al een dik tevreden klant!

Alles geregeld zoals afgesproken!

Het hele traject met zonneplan is prima verlopen en na bijna 3 jaar zijn we nog steeds tevreden met onze zonnepanelen!

top werk geleverd

Wat belooft is, is uitgekomen. Opbrengst zoals zij voorspelt hadden

Perfectó

Het hele traject is naar volle tevredenheid gerealiseerd en precies het vermogen/jaar zoals uitgerekend was.het is zeker aan te bevelen voor oudere mensen omdat alles uit handen word genomen tot de laatste details.

perfcte combinatie op ons dak en de werknemers hebben perfect hun werk gedaan. vooraf een pefecte berekening en hoe ze het beste erop kwamen. kortom een perfect bedrijf, zeker een aanrader

Perfecte begeleiding van het begin tot het eind

Duidelijk en heldere communicatie waarbij snel wordt gereageerd op vragen. Indien de vragen per mail worden gesteld krijg je hier ook snel antwoord op. Het installeren gebeurt vakkundig en snel en de apparatuur die binnen wordt geplaatst werd vooraf goed besproken en later met aandacht geplaatst. Alle aansluitingen zijn netjes weggewerkt en in mijn situatie nagenoeg niet zichtbaar. Al met al een zeer goed gevoel aan over gehouden. Dit kan ik helaas niet altijd zeggen van de mensen die bij ons over de vloer komen. Ook het uitlezen van de app gaat voortreffelijk. Zelfs de verwachte opbrengst is door het bedrijf realistisch aangegeven. Top!

Zonnepanelen zijn snel en netjes geïnstalleerd. Vriendelijk personeel en alles geplaatst zoals afgesproken.

Volledig tevreden

Juiste keus om voor Zonneplan te kiezen. Duidelijk verhaal en offerte en de installatie van de zonnepanelen werden vakkundig geplaats. Zonneplan verzorgt de complete afhandeling van alle formulieren. De resultaten van de zonnepanelen zijn met een handige app uit te lezen. Voor mij een probleem loze ervaring en een aanrader.

Heel goed contact gehad met zonneplan prima geholpen met de keuze . Het monteren van de panelen is ook super gegaan volgens afspraak

uitstekend

zeer tevreden over product

Vertrouwen wekkende voorbereiding en realisatie.

Helder en duidelijk advies (mondeling/schriftelijk) Montage team zeer vlot en meedenkend. Als of ze het vaker hadden gedaan!

ze werken perfect

.installatie zonder enige probleem

Bijzonder goed

BTW afdracht ging prima. De jongens die het installeerden hebben net werk afgeleverd. Kortom helemaal tevreden. Met 12 panelen 320 wp vorig jaar 4300 kw opgewekt. 600 kw meer dan verwacht. Was ook wel uitzonderlijk.

Zeer blij

Meer dan een jaar geleden via zonnepanelen zonnepanelen aangeschaft. Ze staan ook nu nog steeds voor je klaar mocht je vragen hebben bij ons moesten ze een keer afgesloten worden i.v.m een verbouwing . Was ook heel snel geregeld . Heel fijn

Gewoon uitstekend

Alles correct , prima

Van voorlichting tot uitvoering: zonneklaar

Positief, zowel uitvoering als financiering Kan het een ieder aanraden Is ook voor iedereen haalbaar

Professioneel, goede info, klantvriendelijk, gied overleg keurig werk en goede nazorg ervaring!!

Zeer deskundig bedrijf en zal het zeker aan familie en vrienden aanbevelen.

Top service

Wij zijn zeer tevreden over Zonneplan , goede voorbereiding en planning netjes op de hoogte gehouden van de lopende bestelling. BTW teruggave wordt netjes voor je geregeld. Zonnepanelen en de aansluiting van het geheel netjes volgens afspraak Wij zijn 100% tevreden echt een aanrader

Accuraat, snel.

De monteurs werkten heel netjes , en het contakt met Zonneplan was uitstekend.

Alleen maar lof snel goed en netjes afgehandeld

Wij zijn heel blij met onze zonnepanelen we hebben er 11 en doen het naar verwachting. de monteurs doen hun werk goed en netjes een halve dag en ze liggen erop aangesloten en wel . Het is ook fijn dat de mensen op kantoor na een jaar nog even terug bellen of je nog klachten heb of vragen over de panelen

Het kan niet beter.

Het installeren is heel goed gedaan, mooi weggewerkt en toch bereikbaar. De opbrengst is ruim voldoende. De app werkt ook prima. Dus, helemaal blij. Herma van Hulst

Goede service en uitleg vooraf, tijdens en na de installatie.

Zonneplan heeft ons erg goed geïnformeerd van tevoren, tijdens de installatie en naderhand. Ook hebben ze ons goed geholpen met de aanvraag van de btw teruggaaf.

In één woord, TEVREDEN

Het geheel voldoet uitstekend aan de door ons gestelde verwachtingen.

Perfect geregeld en goede service

Vanaf het moment dat we de offerte hebben aangevraagd tot de dag dat de zonnepanelen geïnstalleerd zijn is alles volgens afspraak gedaan. Je word keurig op de hoogte gebracht en alles word per mail bevestigt. Het offerte traject hebben wij een goed advies gekregen. Toen wij deze hadden ondertekent ging het heel snel. Binnen korte tijd stonden de monteurs op ons dak en werden de zonnepanelen geïnstalleerd volgens afspraak. De monteurs hebben ons eerst uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren en daarna zijn ze begonnen. Nadat ze klaar waren hebben ze alles netjes achter gelaten en de panelen deden het meteen. Kortom een hele goede service en een goede prijs.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur