Duidelijke en snelle offerte met een scherpe prijs en ook de installatie liep als een zonnetje.

Ma mijn aanvraag liep het hele proces van informatie verstrekking en offerte uitstekend. Na opdracht nam de uitvoering het over en ook dat liep perfect. Ik was bijzonder onder de indruk over de moeite die de monteur deed om de kabel uit het zicht te krijgen, wat uiteindelijk ook lukte. Met de app van SolarEdge kan ik ook mooi zien wat de prestatie is van het systeem en ook welk paneel het meeste opbrengt. Ik heb het systeem nu een 1/2 jaar en weet dus nog niet of de doelstelling gehaald gaat worden, maar tot nu ziet het er goed uit.

Alles goed voor elkaar, van intake installatie

goede intake gehad. begeleiding voor alle bureaucratische stappen, daarna in overleg met electricien ook nog goede nette afwikkeling bij installatie.

Het is geweldig hele goede service de mannen die kwamen installeren waren super aardig werkte netjes echt een aanrader.

Goede service netjes gewerkt

Een goed en net bedrijf Werken netjes en snel. En de panelen zijn van goede kwaliteit.

heel goede uitleg en plaatsen deskundig en zeer netjes gedaan

wij zijn zeer tevreden

Goed snel en spatzuiver

Met alles gewoon goed van telefoon to dak

Ik ben heel tevreden met mijn geleverde zonnepanelen door Zonneplan.

Mijn zonnepanelen zijn nu ruim een jaar geleden gemonteerd op mijn dak en ze leveren optimaal hun energie. Ik ben er heel blij mee! Her heeft ook de afgelopen stormen goed doorstaan en zitten dus goed vast op mijn dak. Ik lever veel terug aan Eneco. En Zonneplan is een betrouwbare partner in deze met goede nazorg en niet te vergeten aandacht. Ik kan de prestaties van mijn zonnepanelen overal waar ik zit on-line direct zien op mijn mobieltje. Dat geeft vertrouwen en leuk tegelijk. R Echt een aanrader. Met vr. gr. Ron Sch. Oud-Beijerland

Betrouwbaar bedrijf wat zich aan afspraken houdt

Alle ervaringen met zonneplan zijn echt uitstekend te doen. Vanaf het eerste contact, service tot de montage en de after sales. Niks anders dan goede ervaringen dus.

Perfect!

Alles soepel verlopen. Van administratie, subsidie tot plaatsing.

Het plaatsen van de panelen uiterst correct. Het berekenen van kosten/baten is na 1 jaar precies uitgekomen.

Alle afspraken nagekomen en afronding zoals toegezegd

Eerst had ik mij goed geïnformeerd over de procedures en aanschaf van zonnepanelen. Daarbij behoord ook de financiering. Uiteindelijk kwam Zonneplan er voor mij als beste uit, ook gezien de eenvoudige en goedkope manier van financieren. In februari/maart 2019 zijn we gestart met de aanvraag van 9 zonnepanelen, die zijn geplaatst begin juni 2019. De dag van het plaatsen verliep alles keurig netjes en ook de aansluitingen binnen zijn mooi weggewerkt. Zelf had ik al een touwtje getrokken door het luchtkanaal vanaf zolder tot de meterkast. Dit werd zeer op prijs gesteld en maakte het trekken van de kabel tot een kleine ingreep. Alle 9 panelen liggen keurig op het dak en geven een prima opbrengst - gem. 258 kWh per maand - Ook de app voldoet uitstekend en is sinds kort helemaal voorzien van een nieuwe prettig leesbaar layout. En hiermee is de opbrengst snel en duidelijk zichtbaar. En je kunt kijken of thuis de zon schijnt als je zelf ergens anders op vakantie bent. Op de app is ook de vermeden CO2-uitstoot - 2449 kg inmiddels en het aantal bomen geplant af te lezen - 73 stuks. Momenteel krijg je voor de terugleveren nog bijna dezelfde prijs als voor de geleverde stroom, maar deze vergoeding zal tot 2030 langzaam worden verminderd, dat wel. Ik heb wel lang getwijfeld over de aanschaf van de zonnepanelen, maar ben blij dat ik deze stap samen met Zonneplan in juni 2019 heb gemaakt. Kortom onze toekomst ziet er een stuk zonniger en duurzamer uit.

Problemen zijn goed opgepakt en opgelost!

Zonnepanelen zitten erop maar dat heeft mij 14 dakpannen gekost..Zonneplan heeft de klacht serieus opgepakt en goed opgelost. Ik beveel daarom Zonneplan van harte aan!

goed geregeld en goed advies.

Goede installatie en alles netjes achter laten. Nazorg goed je wordt ieder jaar gebeld of je nog tevreden bent en of er problemen zijn of zijn geweest.

Goede service en zeer klantvriendelijk.

Goede uitleg bij het aanschaffen van de zonnepanelen, de voordelen en nadelen wordt besproken evenals de opbrengst. Ook de App om te zien wat de zonnepanelen opbrengt, App heeft vele mogelijkheden om dit in te zien. heb nu 7 zonnepanelen in gebruik en kan er nog een 5-tal eraan toevoegen. Zeer tevreden over de installatie en de uitleg van de monteurs en de aftersales.

Ik heb nu een jaar,zoonpanellen ik ben zeer tevreden en ben blij dat ik het gedaan

duidelijk en prima gemonteerd

Goed en duidelijk uitleg. verder alles goed geregeld en het monteren van de installatie was prima. zeker de overleg waar de omvormer moest worden geplaats. Er werd prima mee gedacht.

Goed duidelijke geinformeerd

Snelle levering en plaatsing volgens afspraak. Netjes alles afgewerkt en alles werkt naar behoren

Zeer tevreden van aanmelding tot installatie en nazorg.

De aanmelding tot installatie was goed geregeld de communicatie was goed. De installatie was op de afgesproken tijd en werd netjes uitgevoerd. En de nazorg was ook goed.

Excellente

Zeer goede begeleiding tijdens het gehele proces van het 1e telef. contact tot en met de plaatsing. Waarbij eigen gedachtes en ideen van het installatiebedrijf samen kkwamen en de best mogelijke oplossingen daar waren. Werkelijk uitstekend.

Prima service zowel tijdens installatie in 1 dag als afwikkeling met BTW teruggaaf

Perfecte ervaring

Wij hebben vanaf het eerste gesprek tot plaatsing van de panelen een enorm goede ervaring met zonnepanelen.Alle lof.Wij kunnen iedereen aanraden om met jullie in zee te gaan.

Snel geregeld, duidelijke uitleg en mooi resultaat

Vorig jaar oktober de zonnepanalen laten plaatsen. Vooraf prettig telefonisch en via e-mail contact, snel en duidelijke reactie op al onze vragen. Plaatsing van de panelen en oplevering in een halve dag voor elkaar. 2 schuine daken: 8 oost en 6 west. Nette monteurs, alles in overleg uitgevoerd en alles opgeruimd. Prima en simpele app waarin de opwekking van de panelen duidelijk te zien is: live, per dag, maand en jaar.

Goed geregeld zoals beloofd!!!!

Van begin tot eind alles geregeld zoals beloofd, overeengekomen en beschreven stond in alle documenten. Installatie vakkundig uitgevoerd en zelfs een jaar later nog geïnformeerd naar de tevredenheid. Kortom een 10 !!!!

Prima prestatie

Zonneplan leverde een duidelijke offerte, communiceerde uitstekend wat er te verwachten was en wanneer. Prima geïnstalleerd, uitstekende nazorg en geleverd wat beloof was. Kortom een aanrader

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur