Telefonisch goed geholpen. Maar de uitwerking erg slecht. slechte communicatie onder de collega’s. Wij hebben een sedumdak en nu na telefonische afspraken te hebben gemaakt kan het plaatsen opeens niet meer. Maar we zijn wel aan het lijntje gehouden. Wij hebben steeds contact op moeten nemen. Slechte zaak.
Bedankt voor uw duidelijke feedback over het contact dat u met ons heeft gehad. Ik heb naar aanleiding van deze review direct telefonisch contact met u gezocht, omdat ik het erg spijtig vind dat we het traject op deze manier moeten afronden. Ons advies had inderdaad duidelijker moeten zijn, zodat er geen verwarring was ontstaan. Wij installeren niet op sedumdaken en dat hadden we direct moeten communiceren. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor deze fout en daar hebben wij onze excuses ook voor aangeboden. U heeft ter compensatie voor het ongemak een tegemoetkoming van ons ontvangen. U gaf in ons telefoongesprek aan dat u daar blij mee bent en dat we het alsnog netjes hebben afgerond. Ik hoop dat binnenkort ook terug te lezen in uw review. Nogmaals bedankt voor het prettige telefoongesprek en wij hopen dat u alsnog snel van uw eigen zonnestroom geniet.^Saskia
Na veel offertes opgevraagd te hebben voor het plaatsen van zonnepanelen zagen we op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Gelukkig kwamen we op advies van kennissen in contact met Zonneplan. Vanaf het eerste contact met onze klantadviseur hadden we gelijk een goed gevoel. Hij was oprecht, duidelijk en dacht met ons mee. Ons zonnepanelenproject hebben we mede hierdoor door Zonneplan laten uitvoeren. Tijdens het hele traject van offerte aanvragen tot de oplevering werden we door Zonneplan behandeld als KLANT. Wij willen bij deze het team van Zonneplan, de klantadviseur de planner en de installateur Brunschot Solar Techniek B.V. hartelijk danken voor het geweldige project dat ze gezamenlijk geleverd hebben.
Wat mooi om te horen dat je met alles zo blij bent. Daar doen we het natuurlijk voor! En nu is het aan de zonnepanelen om mooie opbrengsten binnen te halen!🌞
Installatie was goed, echter naar twee dagen omvormer stuk, toen kwamen ze met het antwoord dat er over twee weken een monteur langs kon komen was het daar niet mee eens en moest er een boos telefoontje voor plegen nu komen ze vrijdag misschien na vrijdag een beter review voor als nog niet echt tevreden. Was na het vervangen van de omvormer super tevreden totdat ik er achter kwam dat de panelen over de scheiding waren gelegd terwijl ik dat meerdere keren had aan gegeven tijdens de installatie maar volgens de monteurs lagen ze precies op mijn dak, nou niet dus, nu moeten de panelen weer opgeschoven worden, Daar baal ik echt van en het vertrouwen naar de buren is ook geschaad.
Bedankt voor de feedback die u op onze planning van monteursafspraken geeft. De omvormer is afgelopen vrijdag vervangen en alles werkt weer naar behoren. Wij hebben ter compensatie voor het ongemak een cadeaubon naar u gestuurd en u gaf aan dat u tevreden bent met onze afhandeling. Wij hopen dat binnenkort ook terug te zien in uw review. Wij wensen u veel zonuren met uw nieuwe omvormer!🌞^Saskia
Originele beoordeling
Zonneplan was voor mij de beste keus omdat: ze heel geduldig al mijn vragen beantwoorden, een goede duidelijke offerte gaven, het totaal niet erg vonden als ik even bedenktijd wilde. Eenmaal de knoop doorgehakt hoefde ik geen maanden te wachten, binnen 2 weken had ik zonnepanelen op mijn dak, gelegd door ook weer zeer vriendelijke mannen. De omvormer hangt op een mooie plek de app werkt goed, en ik werd gebeld door Zonneplan om te vragen of alles goed gegaan was, of ik klachten had, of de panelen voldeden enz..Alles was prima in orde, dus ik had geen klachten, maar wel fijn dat je na aankoop niet alleen maar een nummer bent maar een klant.
Dat zijn 5 stralende sterren, Ceciel! Daar zijn we heel blij mee, bedankt! We waarderen het dat je je ervaring hier deelt zodat andere mensen ook enthousiast raken. Op naar veel zonnige jaren!🌞
Netjes en vakkundig aangelegde installatie denken goed mee over wat de beste oplossingen zijn voor omvormer en de bekabeling zodat het minst in het zicht zit of last van heb.
Fijn om te horen dat de alles vlekkeloos is verlopen. Bedankt voor de mooie 8!✨
Snelle behandeling van offerte aanvraag, deskundig personeel en zeer vriendelijke monteurs. Echt top geregeld. Een aanrader.
Bedankt voor de stralende 10! Daar worden we heel blij van. Fijn dat je zo enthousiast over ons bent! Veel zonnige jaren gewenst.🌞
Vanaf moment één bleek Zonneplan een schot in de roos. Telefonisch goed bereikbaar voor iedere vraag die opkomt en een uitstekende begeleiding. Alle zorgen worden uit handen genomen. Even zo doeltreffend werkt het installatieteam. In slechts een paar uur worden de panelen, na overleg, geplaatst en voor je het weet is alles ook weer opgeruimd en blijkt alles tot in de puntjes verzorgd, tot en met de software op telefoon en Ipad.
Wat een prachtige beoordeling, Wim! We zijn heel blij met deze mooie 10 en met de aanbeveling. Super om te horen dat je zo enthousiast bent. Daar doen we het natuurlijk voor!🌞
Zeer prettig vakkundig en een uitermate goed stappenplan. Kan geen enkel negatief punt bedenken. Zonneplan is absoluut een aanrader.
Bedankt voor deze stralende 10! Daar zijn we heel blij mee. Bedankt voor de aanbeveling!😃
Van A tot Z(on) alles klopt en gaat zoals afgesproken. Duidelijke communicatie, heldere offerte, heldere tussenstappen, etc. Alles klopt. Het installatieteam was op tijd, vakkundig en netjes. Een aanrader voor iedereen!
Bedankt voor deze stralende 10, Ronald! Fijn dat het hele traject zo goed is verlopen. Geniet lekker van je eigen zonnestroom.🌞
Gisteren zijn de zonnepanelen geplaatst. Alles is perfect verlopen ze liggen er mooi bij. Ook complimenten voor de monteurs van Duravolt die waren zeer professioneel en erg vriendelijk. Weer een tevreden klant erbij. Ook als ik vragen had werd ik altijd vriendelijk te word gestaan en geholpen door zonneplan. Niks anders als lof wat mij betreft. Mvg Jos Kluitenberg
Fijn om te horen dat de installatie vlekkeloos is verlopen en dat de service goed is bevallen. Bedankt voor de mooie 10!✨
Snelle reacties, duidelijke afspraken welke ook zijn nagekomen. Zeer nette montage door vriendelijke installateurs, geen rommel achtergelaten, keurig!
Fijn om te horen dat onze manier van werken goed is bevallen. Bedankt voor deze stralende 5 sterren, daar zijn we heel blij mee!✨
Het verhaal van de zijde van Zoneplan klopte vanaf de eerste contacten tot na de installatie van de zonnepanelen. Duidelijk verhaal, duidelijk over de kosten, installatie zoals gepland en van te voren bedacht en ook keurig uitgevoerd. Ook zeer tevreden over de nazorg.
Deze prachtige review bezorgt een glimlach op ons gezicht, Wim! Wat super om je enthousiasme hier terug te lezen! Bedankt voor de stralende 10 en veel plezier met de zonnepanelen gewenst!🌞
De eerste goede ervaring begon al bij de offerte. Ik had het idee om zowel voor als achter panelen te plaatsen, maar het eerlijke advies was om het bij minder panelen te houden. Vervolgens de installatie. De eerste verliep niet vlekkeloos omdat een derde partij het kabeltraject ongeschikt vond. Zonneplan dacht echter mee en in goed overleg is een alternatief gevonden. De tweede installatie ging wel direct goed. Kort erna bleken er twijfels te zijn over de erfgrens. Direct bij het contact was de terechte opmerking dat daar geen twijfels over mogen bestaan en zo snel als mogelijk hebben ze het inderdaad opgelost. De factuur kwam pas nadat het echt klaar was.
Bedankt voor de prachtige 9, Nick! Daar zijn we heel blij mee. Fijn om te horen dat de installatie uiteindelijk goed verlopen is. Hopelijk verdienen de opbrengsten straks ook zo'n mooi cijfer!🌞
Zeer aan te raden partij, nette installatie, en goede communicatie
Goed om te horen! Bedankt voor de prachtige 10!✨
Snel een mooie offerte ontvangen met telefonische uitleg, na bevestiging werden de panelen binnen 10 weken geleverd en volledig werkend gemaakt. Top. Laat het zonnetje nu maar schijnen
Yes, wat goed om te horen dat jullie zo blij zijn! Bedankt voor de prachtige beoordeling. We duimen mee voor extra winterzon.👍😎
Vanaf het begin van het contact tot en met het plaatsen zijn wij keurig geholpen. Laat de zon maar scgijnen!
Super om te horen dat alles zo goed is bevallen. Bedankt voor het delen van je ervaring, dat waarderen we heel erg😃
Vanaf het allereerste contact met Ruben Scholten tot aan de montage van vandaag super goede service geleverd door Zonneplan. Ruben nam echt de tijd voor uitleg en een duidelijke offerte en de monteurs van vandaag waren zeer vriendelijk, vak bekwaam en alles was zeer snel voor elkaar. Chapeau! Een echte aanrader!
Deze review laat ons stralen, Frits! Geweldig om te lezen dat je zo enthousiast bent. Ik stuur de complimenten natuurlijk ook door naar Ruben. Veel zonnige dagen gewenst!🌞
Duidelijke telefonische uitleg gehad over hoe zonneplan te werk gaat. Toen we wat extra bedenk tijd wouden was het ook geen probleem. Totaal geen gevoel gepusht te worden. Je kan er evt nog tot de dag van installatie er van afzien, echter hebben we niet gedaan. Installatie stond gepland en had aangegeven vaak thuis te zijn dus het ook eerder kon. Zo gebeurde het op een ochtend eerder dan gepland : werd gebeld of ze vandaag konden komen. uurtje later was er al een vlotte man met de electricien om te kijken. Hierin de wensen doorgesproken betreft plaatsing en afwerking. Vlak erna kwam de rest van de crew voor de stijger en zonnepanelen. Met een kleine 2 a 3 uur was alles voor elkaar. Netjes gewerkt en afgewerkt, goede en leuke communicatie. Nu een maand de boel UP en running dus nog van te zeggen verder. Dikke 10 en aanrader.
Bedankt voor de mooie review, Reinier. Wat fijn om te horen dat het hele traject van een leien dakje is gegaan, zelfs eerder dan gepland! Veel stralende dagen gewenst🌞
alles op tijd netjes afgeleverd vriendelijk personeel
Bedankt voor de prachtige acht, Gijs! Fijn dat alles zo goed is bevallen. Op naar veel zonnige jaren😎
Overleg met verkoper en info achteraf is naar vol genoegen geweest
Geweldig dat je zo blij met ons bent, Cor! Natuurlijk stuur ik de complimenten door naar mijn collega Leon en de monteurs van Kobus. Bedankt voor de prachtige 9!🌞
Vanaf het 1e telefoontje waarbij we nadere informatie wilden zijn we heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Binnen enkele minuten was ons Zonneplan beschikbaar en de vragen die we daarover hadden werden uitgebreid beantwoord, zonder dat men opdringerig werd. Op woensdag akkoord gegeven en de maandag er na werden de zonnepanelen al geplaatst. De communicatie was duidelijk, we werden van elke stap op de hoogte gehouden. De beleefde installateurs waren keurig op tijd, dachten goed mee, hebben uitstekend werk geleverd en alles opgeruimd en netjes achtergelaten. Alles werkt goed, het is nu wachten op de zon. Wat ook veel vertrouwen gaf was dat je niets vooruit hoefde te betalen. De factuur komt pas nadat alles is opgeleverd en gemonteerd. Wie denkt over aanschaf van zonnepanelen: kies voor Zonneplan, beter bedrijf vind je niet.
Wauw, wat een mooie woorden Gonny! Geweldig om je enthousiasme hier terug te lezen, daar worden we heel blij van. Fijn dat je zo over ons te spreken bent, daar doen we het natuurlijk voor. Bedankt voor de prachtige 10!✨
Onze ervaring met Zonneplan is alleen maar zeer positief te noemen. Vanaf het eerste contact t/m de vakkundige installatie. Ook de belangstelling achteraf deed ons goed. Het gehele infotraject via mail en telefoon straalde op ons degelijkheid, vriendelijkheid, vakmanschap en betrouwbaarheid uit. Dit alles heeft ons doen besluiten om met Zonneplan in zee te gaan.
Wat goed om te horen dat we je zo blij hebben gemaakt, Berend! Fijn dat het hele traject vlekkeloos is verlopen. Zo hoort het natuurlijk ook! Bedankt voor het delen van je ervaring, dat waarderen we heel erg!💚
Fijn dat de contactpersoon ter zake kundig is, afspraken nakomt en betrokken overkomt. De technici die de panelen hebben geïnstalleerd waren deskundig, vriendelijk en to-the-plint. De begeleiding voor terugvragen BTW was goed. Complimenten!
Bedankt voor deze prachtige complimenten, Erni. Daar worden we heel blij van! En nu is het aan de zonnepanelen om mooie opbrengsten binnen te halen, dus laat die zon maar schijnen🌞
Ik ben erg blij met de panelen van zonneplan, van begin tot eind allemaal heel duidelijk. Hun communicatie en nazorg is op een heel hoog niveau. Ik ben steeds weer opgewekt als ik zie wat de panelen hebben opgewekt. Kortom een bedrijf waar je zonder meer mee in zee kunt gaan
Geweldig om te horen dat je zo enthousiast over ons bent, Aad! We stoppen een hoop energie in ons klantcontact, zowel voor als na de installatie. Fijn dat je dit ook zo ervaren hebt. Veel zonnige jaren gewenst!🌞
Zeer efficiënt in gebruik. Het heeft mijn stroomrekening drastisch naar beneden gehaald. Ik raad dit product daarom aan.
Wat goed dat je energierekening zo gedaald is, dan is het de investering wel waard geweest. Super dat je ons en de zonnepanelen aanraadt. Bedankt voor deze 5 sterren😎
Burgemeester Roelenweg 13
8021EV Zwolle
Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur