Boven verwachting allemaal.... laat de zon maar schijnen
Laat die zon inderdaad maar schijnen, Ruud! Dan kunnen die zonnepanelen lekker hun werk doen. Bedankt voor het delen van je ervaring en voor de prachtige 10✨
Uitstekende communicatie; snelle montage volgens afspraak dus volledig tevreden
Dat zijn 5 prachtige sterren, Kees! Super dat je ons met een 10 beoordeelt, daar worden we blij van. En nu is het aan de panelen om lekker veel zonnestroom op te wekken. Veel plezier ermee!😃
Wat ging vooraf: De folder van Zonneplan kwam in de brievenbus. De verschillende opties worden hierin helder uitgelegd. Contact opgenomen met een verkoper en verschillende mogelijkheden werden doorgenomen. Goede uitleg en prettige manier van afspraken maken. De diverse mogelijkheden zijn direct inzichtelijk via de website en een offerte werd getekend. De planning voor de montage liep wat uit door de Corona lockdown. De installatie: Binnen een paar uur hadden de monteurs de zaak op de pannen. Ligt er strak op, alle panelen dezelfde kleur. De meterkast werd aangepast en de omvormer op de zolder geplaatst en aangesloten. Alles keurig zoals het hoort. Goede uitleg over de aanleg en de ingebruikname voorgedaan. De app werkte direct en de productie startte direct. Conclusie: Perfect bedrijf om zaken mee te doen. De voorlichting is goed, de voorbereiding is perfect en de montage / installatie kan niet beter. Alle benodigde paperassen en aanmeldingen worden door Zonneplan verzorgd. Je heb nergens omkijken naar. Absoluut een Zonnige aanrader ! Ik heb zelf een Android app en een Windows applicatie gemaakt waarmee ik via de slimme meter alles kan uitlezen en mijn hele energievoorziening in beeld kan brengen.
Wauw, wat een prachtige review heb je voor ons achtergelaten, Jan! We stralen nóg meer dan we al deden.😉 Ontzettend leuk om te lezen hoe je het hele traject hebt ervaren en hoe je je energieverbruik en opbrengsten bijhoudt. Nu is het aan de zon om lekker te schijnen, zodat die opbrengsten binnenstromen!🌞
Vlotte installatie door vakkundige, vriendelijke monteur. Voldoende uitleg. P.s. Zend volgende e-mails naar mijn adres: [email protected]. Een mail sturen naar [email protected] en openen met "Beste heer Hahn" staat een beetje raar.
Bedankt voor de review waarin je duidelijke feedback aan ons geeft. Ik begrijp dat de aanhef inderdaad moet kloppen met de persoon die we gesproken hebben. Dat is een goede tip die ik ook al heb besproken met onze collega's. Fijn dat installatie zo goed is verlopen, dat vinden we leuk om te horen!👍
Duidelijke informatie ontvangen, goede service. Installateurs denken goed mee en zijn zeer klantvriendelijk. D.m.v. de Zonneplan ONE app de gehele dag informatie over de opbrengst.
Dat zijn mooie woorden, Susan! Goed om te horen dat je onze Zonneplan app ook regelmatig gebruikt. Zo krijg je nog beter in beeld wat je panelen opbrengen.👌 Bedankt voor deze mooi 10!
Ervaren vakmannen die weten wat ze doen. Ga zo door!!!
Bedankt voor deze stralende 10, Danny! Daar zijn we heel blij mee. En we gaan zeker zo door!😎
Bedrijf komt de afspraken na en de monteurs werken netjes. Alles zoals afgesproken afgeleverd. Panelen liggen nu een jaar en tot nu toe geen problemen gehad. Opbrengst is boven de prognose .
Wauw, wat een mooie review, bedankt! Super dat de opbrengsten boven de prognose zitten. Zo heb je de investering er nóg sneller uit.👍 Laat die zon maar lekker schijnen!
Uitstekende service van Zonneplan; snel contact, contract snel binnen en heel duidelijk. Levering en installatie van zonnepanelen was binnen een paar uurtjes gedaan. TOP!
Super dat we een 10 van je krijgen, bedankt zeg! Fijn dat alle gemaakte beloftes ook zijn waargemaakt, daar streven we natuurlijk naar. Veel zonnige jaren gewenst🌞
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de handelingen die gaan komen via de mail. Keurige en nette installatie door bekwaam personeel. Luisteren naar de klant en denken mee in oplossingen. Voor mij is Zonneplan een aanrader.
Geweldig dat je ons aanraadt, Aart! Dat vinden we erg leuk om te horen. Bedankt voor het delen van je ervaring en veel plezier met de zonnepanelen gewenst😃
Goede en snelle communicatie en installatie. Er wordt netjes en schoon gewerkt door nette medewerkers die alles in goed overleg uitvoeren. Alle gemaakte afspraken zijn keurig op tijd nagekomen.
Super om te horen dat alles naar wens is gegaan, daar stoppen we ook een hoop tijd en energie in. Bedankt voor de 5 stralende sterren!✨
De uitvoering door Zonneplan was perfect. Van aanbieding, aanvraag duurzaamheidslening, plaatsing panelen en omvormer tot en met teruggaaf van de BTW, alle handelingen waren in uitstekende handen bij Zonneplan. De doorlooptijd was kort. Met de SolarEdge monitor kan dagelijks de opbrengst worden gecheckt, een zeer nuttige tool.
Dat zijn hele mooie woorden, Bert! Bedankt voor de prachtige review en voor het delen van je ervaring. Op naar veel zonnige jaren🌞
Zowel ik als mijn buurman hebben een goede ervaring met Zonneplan. Goede aanbieding, komen afspraken na en keurige installatie.
Super dat jullie allebei van eigen zonnestroom genieten! Fijn dat jullie zo positief zijn, daar doen we het voor. Laat de zon maar schijnen😎
Prima stappeplan. Alles wordt goed voor je geregeld . Je wordt goed begeleid. Snel antwoord per telefoon of mail.
Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent, daar gaat het natuurlijk om. Bedankt voor de prachtige 10 en veel zonnige dagen gewenst!🌞
Goede en duidelijke communicatie. Nooit lange wachttijden.
Fijn dat je ervaring zo goed is, daar doen we het natuurlijk voor! Bedankt voor de prachtige 10!😃
Alles is zeer soepel verlopen. Ik ben ook zeer te spreken over de communicatie. Men neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Wat mij het meest verbaasde was hoe snel na mijn eerste contact alles geplaatst was. De installatie duurde in totaal twee uur!
Super dat je ervaring zo positief is, dat is natuurlijk het belangrijkst voor ons. We zijn blij om te horen dat de installatie van een leien dakje is gegaan.😉 En nu is het aan de zonnepanelen om hun werk te doen, veel plezier ermee!
De installatie was een fluitje van een cent, terwijl ik daar juist erg tegenop zag. Bij ons staat de wasmachine op zolder en daar kon de omvormer op aangesloten worden. Er hoefde dus geen leiding door het huis getrokken worden. Met 2 uur was alles keurig klaar. Ook de administratieve afhandeling voor BTW teruggave was goed geregeld, daar hadden we geen omkijken naar. Verder was de communicatie prettig en correct. Laat nu de zon maar schijnen!
Laat die zon nu inderdaad maar schijnen! Jullie zijn er helemaal klaar voor. Bedankt voor deze stralende review, Sabine! We wensen jullie veel zonnige jaren.🌞
Ook mijn tweede zonnepanelen installatie liep voortreffelijk. Zoals bij de vorige keer verliep alles vanaf het begin zeer goed. Je hoeft nergens naar te kijken, zij regelen alles tot aan de btw teruggave aan toe.
Geweldig dat we al 2 keer zonnepanelen bij je mochten installeren en dat het beide keren zo goed is bevallen! We nemen inderdaad zoveel mogelijk werk uit handen, zodat je zelf alleen maar hoeft te genieten van de zonnestralen die op je panelen schijnen. Op naar veel zonnige jaren!😎
Door twee vlotte installateurs zijn op een hete dag de zonnepanelen geplaatst. Begonnen op de afgesproken tijd en waren vroeg n de middag klaar, incl. omvormer plaatsen en ( met een goed idee) aansluiting in de meterkast. Voor ons is Zonneplan een prima zonnepanelenspecialist en met ervaren installateurs.
Super om te horen dat we het zonnetje in huis zijn! Wat ons betreft zijn jullie dat natuurlijk.😉 Bedankt voor deze mooie review, Janny!
Alles verliep goed. De voorbereiding, de installatie en de nazorg. Medewerkers vriendelijk en leverden alles schoon op.
Wat goed om te horen dat alles vlekkeloos is verlopen, zo hoort het! Bedankt voor deze stralende vijf sterren, daar zijn we heel blij mee.✨
Uitstekend geholpen, zowel in het offertetraject als bij het plaatsen van de zonnepanelen. Ik raad het iedereen aan die ook zijn steentje wil bijdragen aan een duurzamer milieu en wil investeren in zijn/haar toekomst.
We worden heel blij van het lezen van deze beoordeling, Jan! Wij hopen ook dat we samen zoveel mogelijk mensen kunnen laten profiteren van de zon. Het is goed voor de portemonnee én voor het milieu, dus dat is een mooie deal waar je zelf ook al van profiteert. Op naar veel zonnige jaren!😃
Op aanvraag informatie ontvangen, snelle en duidelijke offerte en persoonlijke toelichting. Na akkoord werd snel een installatiedatum ingepland, waarna een aantal prettige, maar ook professionele Brabanders de installatie verzorgden, al met al zeer goed bevallen!
Bedankt voor deze stralende review, Theo! Wat goed om te horen dat alles zo fijn is verlopen. Bedankt voor het delen van je ervaring, dat waarderen we heel erg. Hopelijk zijn de opbrengsten ook een 10 waard!🌞
Uitstekende informatie vooraf, snelle deskundig uitgevoerde plaatsing, gemaakte afspraken worden goed nagekomen en prettig dat BTW nummer voor mij wordt aangevraagd.
Super dat je zo tevreden bent over het hele traject. We stoppen veel energie in alle stappen, zodat we zoveel mogelijk werk uit handen kunnen nemen. Fijn dat je dit ook zo ervaren hebt. Nu is het aan de zonnepanelen om lekker veel energie op te wekken!😎
Van begin (verzoek om informatie) tot eind (oplevering zonnepanelen) is alles prima verlopen. Eeerste contact verliep via mail. Daarna telefonisch contact, waarin de offerte doorgenomen en hier en daar aangepast werd op ons verzoek. Na goedkeuring van de offerte werd een plaatsingsdatum afgesproken, levering duurde zo'n zes, zeven weken. Plaatsing vond op de afgesproken dag plaats. Omdat wij al een wasmachine-aansluiting op zolder hadden, hoefde er geen nieuwe leiding naar de meterkast aangelegd te worden. Binnen drie uur lagen de (9) panelen op het dak, hing de omvormer op zolder en was de groepenkast in de meterkast aangepast. Ook de app werkte al. Leuk om te zien, dat zelfs op de eerste niet zo zonnige dag er toch al zo'n 7 kWh opbrengst gegenereerd werd! We zijn zeer tevreden en hopen en vertrouwen erop dat alles naar behoren blijft werken.
Dat zijn stralende woorden, Dré! Super dat we jullie zo blij hebben gemaakt, dat is natuurlijk de kroon op ons werk. We gaan er ook vanuit dat het alleen maar beter gaat worden, zeker nu het zonnetje zo lekker schijnt!😎
Na kennismaking en uitleg van de werkzaamheden met de (chef)monteur de plaatsing van de omvormer en leidingwerk besloten. Mijn eigen oplossing was goed, die van de monteur was beter :-). Na overleg hiervoor gekozen en na enkele uren werkende en terugleverende zonnepanelen! Netjes geplaatst en voldoende uitleg geven een zeer tevreden gevoel.
Wat leuk om te lezen hoe de installatie is verlopen. Fijn dat jullie samen tot een goede oplossing zijn gekomen en dat je zo blij bent! Bedankt voor de mooie 10!🌞
Alle gemaakte afspraken worden nagekomen. Levering is op tijd en monteurs zijn vakkundig en correct. Na montage wordt goed uitgelegd hoe het e.e.a. werkt. De woning is na oplevering keurig achtergelaten. Later is er nog telefonisch navraag gedaan of alles naar wens is verlopen.
Super dat onze manier van je werken zo goed is bevallen. We stoppen veel energie in onze communicatie en in de kwaliteit van onze installaties. Fijn dat dit ook wordt opgemerkt! Op naar veel zonnige jaren.😎
Burgemeester Roelenweg 13
8021EV Zwolle
Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur