Zeer tevreden met installatie en nette monteurs

Vriendelijke en net werkende monteurs, Positie van apparatuur in overleg geïnstalleerd. Systeem werkt prima

Zeer tevreden!

Vanaf het moment van offerte tot plaatsing van de panelen is er altijd duidelijk en transparant gecommuniceerd over de bestelling. 2 installateur heb in 1 dag alles geplaatst en netjes achtergelaten. Zeer professioneel en heeft ons echt veel werk uit handen genomen.

Snel duidelijk en goede service

Alles werd gewoon snel duidelijk en goed geregeld. Goed team voor de installatie .

Prima bedrijf, keurig en vriendelijk personeel.

Vakkundige montage

De zonnepanelen zijn door vakkundige en vriendelijke monteurs aangelegd. De opbrengst komt tot nu toe in 4,5 maand overeen met de verwachtingen.

Afspraken goed nagekomen

Het bedrijf dat de zonnepanelen plaatste heeft op een zeer veilige manier gewerkt. Ook werd er rekening gehouden met mijn wensen.

zeer foede ervar3

Monteurs waren netjes op tijd. Ales in overleg gegaan. Goed werk afgeleverd zeer tevreden.

Een professioneel en duidelijke traject voor installatie en aanschaf zonnepanelen.

Het traject is zeer duidelijk met een goede begeleiding en opgaaf van mogelijkheden van installatie en rendement. Goede communicatie via een vast contact en beschikbaar bij vragen. Dag van installatie verliep zeer goed. Voor de start van werkzaamheden een goede finale afstemming. Een professioneel team dat keurig werk heeft afgeleverd en alles netjes achter liet. Zeer tevreden met het resultaat. Nu hopen dat het systeem zonder probleem ons jaren zal ondersteunen. Verder hopen op vele mooie lichte en zonnige dagen.

Mijn ervaring met Zonneplan: klantvriendelijk, duidelijk en gemak!

Mijn ervaring met Zonneplan: klantvriendelijk, duidelijk en gemak. Het gemak begint al met de orientatië op de website, die professioneel oogt en (snel) een duidelijk overzicht biedt van de zonnepaneel mogelijkheden bij jou thuis met behulp van de gratis 'dakcheck' functionaliteit. Na(ast) de ontvangst van je eigen 'Zonneplan' volgt er telefonisch contact met een medewerker van Zonneplan, die eventuele resterende vragen beantwoord. Deze medewerker blijft ook nadien, tijdens het gehele (installatie)proces, beschikbaar voor vragen. Echt een enorme plus! De installatiedatum, en eventuele noodzakelijke voorbereidingen, worden vooraf duidelijk gecommuniceerd. De installatie zelf is ook probleemloos verlopen, en de zonnepanelen zijn door de vriendelijke monteurs keurig op het dak gepositioneerd. Na een check of alles werkt, krijg je zelf de regie met de Zonneplan app. De app geeft real-time en gemakkelijk inzicht in je opbrengst. Wederom een enorm plus! Tenslotte ben je met Zonneplan 'One' omvormer ook meteen klaar voor de toekomst. Kortom, een aanrader voor jouw (zonne)energie!

Uitstekend geplaatst en makkelijke app

Plaatsing helemaal in overleg en heel netjes gewerkt. Alles netjes schoon achter gelaten. Zelfs kapotte dakpan vervangen buiten het gedeelte van de zonnepanelen.

goede uitleg, ze denken mee wat het voordeligste uit komt. instaleren erg netjes ze hebben zelfs de zolder stof gezogen.

Tevreden

Alles netjes geplaatst. Zonnepanelen en meterkast. Goed team dat alles uitlegt en netjes en veilig werkt en plaatst.

Betrouwbaar, goed en snel

Kwamen op tijd en werkten snel en netjes. Goede uitleg gegeven

Uitstekende klantenservice.

Niet alleen een goede klantenservice maar ook een prima product wat een goed rendement oplevert. Tevens een goede voor en nazorg.

Voor de tweede keer geweldig, dat is geen toeval!

Voor de tweede keer zonnepanelen laten plaatsen door Zonneplan, (de tweede keer wegens verhuizing). Beide keren alles op rolletjes gelopen, ze komen de afspraken na, altijd op tijd en vakkundige mensen. Er is ook interesse na de plaatsing, zij nemen contact met je op om te vragen of alles in orde is en of er nog vragen zijn. Dat is toch alles wat je wil van een bedrijf.

Uitstekend en vakkundig

De installatie is prima, de installateurs vriendelijk en vakkundig. Aanbevelingswaardig!

Super vakwerk

Netjes geworden en ook snel gewerkt . Alles werkt naar behoren

Helemaal top!

Super begeleid en ook het plaatsen van de panelen is snel en vakkundig gedaan. Vriendelijk en klantgericht.

Snelle installatie, goede service...komen afspraken na!

Vooraf goed geïnformeerd en installatie afspraak is snel gemaakt. Uitvoering installatie zeer correct en netjes uitgevoerd. Direct na de installatie prima uitleg over werking panelen en de bijbehorende app. Alles werkt naar behoren! Binnen 1 jaar neemt men contact op of alles naar wens is en of er nog vragen zijn. Bedrijf komt afspraken na. Kortom een aanrader!!

Alles was gewoon top.

Vriendelijk en professioneel personeel die de zonnepanelen vakkundig hebben geïnstalleerd. De afwerking was perfect en heb op geen enkele manier hinder ondervonden. Vooraf ook uitstekend geïnformeerd door Zonneplan, ik zal dit bedrijf dan ook iedereen aanbevelen. Zonneplan nogmaals bedankt.

Alles werkt naar behoren. Snelle installatie.

Gewoon TOP !!!!

Volgens afspraak, vakkundig en netjes geplaatst, monteurs kundig en correct , perfecte afhandeling van alles . Kan er alleen maar positief over zijn .

Zeer professioneel, goed kwaliteit!

Super service, nette en beleefde vaklui, die zeer professioneel zijn en weten wat ze doen en de tijd nemen om alles uit te leggen en netjes te plaatsen.

Ben van het begin tot het eind vakkundig en prettig ondersteund.

Vanaf de kennismaking zeer prettig contact met Zonneplan gehad, Heldere informatie en een kloppende begroting. De installatie en de renovatie van de meterkast vonden exact plaats op de afgesproken datum en werden uitgevoerd door aimabele en in mijn ogen deskundige mensen. Alles werkt perfect en op de app kan ik precies aflezen hoeveel mijn panelen aan energie opleveren.

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur