tevreden

De monteurs werkte netjes en in overleg.

Resultaat zeer goed

Goede communicatie Snelle afhandeling Goede resultaten

Goede ervaring met zonneplan

Goed werk geleverd,

Top geregeld, tot in de puntjes!

Hele goede ervaring gehad met de service van Zonneplan. Panelen werken top, zijn geïnstalleerd door extern bedrijf, maar merk je niets van. Het hele proces is duidelijk en goed gecommuniceerd. Betaling achteraf zodra alles geïnstalleerd is. Medewerker J. Olsman verdient een pluim voor zijn kennis en service!

correct in woord en daad

vriendelijke , ervaren medewerkers die met je meedenken en zoveel mogelijk proberen om de wensen van de klant te realiseren. Snel , efficient en vakkundig uitgevoerde werkzaamheden met een minimum aan overlast. Na de werkzaamheden duidelijke uitleg en samen met mij een volledige controle ronde

Keurig werk geleverd op de,afgesproken tijd

Tijdens bloed heet weer de panelen geplaatst. Alles keurig opgeruimd en schoongemaakt. Zeer vriendelijk team en uitstekende uitleg. Heel tevreden.

Vriendelijk, duidelijk en professioneel

Er werd een plan gemaakt voor 10 panelen waarbij we besproken hebben dat het misschien niet zou passen en we er dan 8 kregen. We moesten tot na de zomer (oktober) wachten op de plaatsing maar onverwachts kregen we bericht dat dit al in juli kon. Wat fijn! De elektricien was er optijd en nam ons mee als er beslissingen genomen moesten worden, zoals bij de omvormer en repareerde zelfs een zekering. De monteurs kwamen er al snel achter dat er maar 8 panelen gingen passen ipv 10. Dit werd in overleg en snel geregeld. We hadden direct contact met kantoor en kregen een aangepaste offerte opgestuurd. Een vriendelijk, duidelijk en professioneel bedrijf. We zijn er blij mee!

duidelijk, wat je wilt doen ze

snelle levering en plaatsing. kundig personeel die overleggen voor ze iets doen

Snelle levering, duidelijke app

Gelukkig konden we sneller dan vooraf gepland de zonnepanelen geplaatst krijgen. Ze lagen snel op het dak. Goede app die duidelijk aangeeft hoeveel de panelen opbrengen.

Prima monteurs - goede uitleg - netjes en vlot gemonteerd.

Professionele mensen.

Goed en vlot geïnstalleerd.

Mijn ervaring met zonneplan.

Mijn ervaring met zonneplan. Voordat de zonnepanelen geplaatst werd, heeft er en uitgebreid overleg plaatsgevonden over de kosten van het project, het aantal zonnepanelen op het dak en de opbrengst van de zonnepanelen. De werkzaamheden zijn geheel op de afgesproken opleverdatum netjes opgeleverd. Wat helaas niet werkte is het aanmelden bij de elektriciteitsleverancier (Essent)Ik heb het al zelf geprobeerd de zonnepanelen online aan te melden, maar dat lukt ook niet omdat de elektriciteitsmeter niet geaccepteerd wordt door het systeem, ook op mails krijgt geen antwoord van enexxis. De panelen werken zoals beloofd, uiteraard is dit afhankelijk van het weer, veel zon = veel strom. Als ik meer panelen nodig zou hebben, dan weer bij Zonneplan, mijn nummer 1

Zowel voortraject en uitvoering en incl. de BTW teruggave zijn gewoon goed gegaan.

De zin hierboven zegt genoeg dacht ik zo.

Geweldig!!

Complimenten aan de installatie jonges. Top werk geregeld.

Goed geregeld

Zeer leuke medewerkers goed overleg nette afwerking.

Vanaf 1e contact is alles soepel verlopen.

Kundige mensen aan de telefoon gaven goede informatie. Vriendelijke monteurs die meedachten en uitstekend werk geleverd hebben binnen een uur of 3-4. Alles werkt perfect.

Van begin tot eind goed.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Nette aardige deskundige monteurs hebben we aan het werk gehad.

Beter kan niet

In juli zijn onze zonnepanelen geplaatst. De mensen die dat gedaan hebben,zijn echte toppers. Alles ging heel voorspoedig en er werd in goed overlegd gewerkt. Wij hebben heel wat zogenaamde vakmensen over de vloer gehad maar er was altijd wel gezeur. Bij de mensen die ik heb gehad totaal niet(dit zijn echte vakmensen) Mensen ZOEK NIET VEDER BETER DAN ZONNEPLAN WORD HET NIET. Mijn dank aan het hele team die de panelen heeft gelegd aan de Langstraat in Dronten.

Tevreden

Wij zijn tevreden over Zonneplan en de plaatsing en aansluiting door de monteur

top.

top geregeld

perfecte afspraken,levering en nazorg

ben zeer tevreden,meer opbrengst met 12 panelen dan verwacht .

Goed,snel en netjes

Positieve uitstraling en goede en snelle afhandeling.

Doen een offerte wat achteraf niet kan!

Heb een offerte gekregen en daarna een schouwing voor het plaatsen van 6 zonnepanelen. Wat blijkt, men komt er achter dat ze met een hoogwerker moeten werken en dat ze daarom de offerte en de daarop volgende plaatsing niet na kunnen komen! Dus tevergeefs met deze firma in zee gegaan! Voor mij gezien een hele slechte service

Burgemeester Roelenweg 13

8021EV Zwolle

Over Zonneplan

Nederlands slimste energiespecialist Zonneplan is Nederlands slimste oplossing voor een lagere energierekening. Met de tools en producten van Zonneplan maak jij stroom slim, groen en betaalbaar. Zo werkt Zonneplan aan de toekomst van energie op het gebied van zonnepanelen, laadpalen en de slimme levering van energie voor Nederlandse huishoudens. Heeft u een vraag of storing? Neem contact met ons op! Wij verlenen persoonlijke service zoals we die zelf willen ervaren. Mail ons op [email protected] of bel 088 020 3011 ma t/m do 08:00 - 20:30 uur vrijdag 08:00 - 18:00 uur zaterdag 09:00 - 17:00 uur